birra
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
birra
Membertegelikult liha ja piima ei soovitata koos tarbida, sest lihas peituv raud pidi takistama piimas leiduva kaltsiumi imendumistsee on judaistlik Vana Testamendi järgne lähenemine
birra
MemberMis te arvate sellest ,et tärklist ja valku ei tohi ühel söögikorral süüa ja ,et puuviljad peab sööma eraldi jne…
birra
MemberSportlastel ja üldse füüsiliselt aktiivsematel inimestel on Vitamiinide vajadus kõvasti suurem kui nendel pakenditel näidatud.kabe on ka sport
ja golf
birra
Memberei tea kuda naistele mõjub, peaxid paremini teadma-proovi, vb erutab? aga see nyyd küll hea pole kui naitsel testo tõuseb seda vaadates või mis?mida sa selle teadmisega peale hakkad?
P.S. saladuskatte all võin ütelda, et naine on kah inimene
birra
MemberEnamus inimesi, kes ühe või kahe pildi peale kas kiidavad või laidavad, pole oma silmaga sellise tasemega võistlusi näinud ega kujuta ette kui suur tegelikult see taseme vahe võrreldes meie “koduste” võistlustega on.Ei usu.
Viktor küll rääkis, et meie tase on väga tugev. Ja siis rääkisid seda veel Heino ja Andrus.
Siiri rääkis ka aga tema läks Kuperjanovisse.
birra
Membervauuuu!!!! Vot see on taseNaikad küll tase ei olnud
birra
MemberAlaealistele ei soovitaks eriti kasutada rasvapõletajaid, mis on termogeensed. Eriti kui probleeme on vererõhuga. Pigem võiks kasutada Fat Burnerit või Slim lineÄra kasuta kumbagi
söö liialdamata ja ära ka trenniga liialda
birra
MemberOn selline trenazöör…, kus lõuga tõmmates on põlvede alla liikuv plate, millele altpoolt vasturaskust lisatakase, see annab võimaluse kergemini harjutust sooritada. Sest näiteks rinnalt surudes ka ju valitakse vastavad kilod vajalike korduste jaoks, aga lõuatõmbamiseks, ei saa Sa ennast 5 kilo kergemaks muuta, et 10 kordust ära teha, selle jaoks siis see tore trenazöör, mis annab võimaluse ennast teha nii palju kergemaks, kui parasjagu vaja:) Väga efektiivne minu meelest:)Mina vana inimene vaatan ja imestan
Just ja Kroonika on lõpuks jõusaali jõudnud
Issan ka vaatab ja imestab
aga miskipärast ei mürista
birra
MemberEat & Lose
juuni 16, 2006 at 6:09 p.l. in reply to: Tänasest algab registreerumine suvisesse EKFL laagrisse! – LÕPPENUD #86251birra
MemberOh poisid poisid küll Teil on mured….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Minu meelest lähme me ju TREENING LAAGRiSSE, aga mitte suguelu elama. Mingi tohutu voodi probleem siin koguaeg
Ja muide kus mehi seal naisi ja kus naisi seal mehi, nii et suured suguelu suurkujud -ÄRGE MURETSEGE!
Otsi endale mõni vaba ilus neiu ja treeni ta Fitnessi piigaks:), Sa oled ju treener….
Muhahahaaa!
Frigga võttis sõna
birra
MemberSai südamerabandusema ei pidanud silmas viimast fakti vaid tema elustiili enne seda
birra
MemberKuda mõjub testosteroonile see kui õhtul juua liiter vedelikku ja hommikul on peenis erekteerunud…?samas kui mitte juua õhtul palju siis erektsioon on tagasihoidlikum või puudub üldse.
Kulla mees joo KAKS liitrit
birra
Memberaga vitamiinid-muidugi ei pea aastaringselt võtma tablette/süste kui toitud nii ideaalselt, mina ei söö igapäev juurikaid ja salateid, puuvilju kõike et vitamiinid/mineraalid kätte saada, seega lihtsam ja mugavam vitamiini tablett võtta kus kõik sees…ja kui ma ei võta tabletti siis peaks ju sellest ju nagu puudus olema?mine küsi apteegist, kuidas multivitamiine süüakse – kuuridena, kasvõi lihtsalt sellepärast, et mida rohkem sa neid järjest sööd, seda enam keha sellega harjub ja seega peaks sa aina rohkem sööma et sama tulemust saada. paljude asjadega on nii, et pead pausi pidama, et midagi toimuks.
Teemaväline märkus.
Kas keegi mäletab kuidas Elvis meie seast lahkus?
birra
Memberkäin 3-4 korda näd. seipingus ja treener soovitas mul hakata kasutama rasvapõletuse preparaate. Ehk oskate soovitada, olen kuulnud FitLine toodetest. Kui ohutud nad on?enne kui hakkad rsavapõletuseks preparaate ostmaosta endale Polari pulsimõõtja
jälgi palju energiat kulutad ja püüa seda kasvatada
kui käid 50 min “seipingus” ja kulutad 250 kcal ei aita sind ka fatburner
birra
Memberkreatiini syyaxegi aastaringselt,õieti teedMuidugi aastaringeselt Andrez ja anna lapsele ka.
Kõik mida raha eest saab ja reklaamitakse on hea ja paremgi veel.
Ma saan Bohemianrapsodyst täiesti aru
Kui Andreazt ei oleks tuleks ta välja mõtelda.
AutorPostitused