Jagan nüüd ka natuke oma muljeid eilsest saatest. Kõigepealt täpsustuseks niipalju ,et mina vaatasin saateid võhiku pilguga, ise (taas)avastasin jõusaali paar kuud tagasi. Surumisvõistlus minul suuri emotsioone ei tekitanud, nii meeste ala kui üks ala olla võib, tublid ja tugevad Eesti mehed! Kivikas saatejuhi rollis täitsa proff, peaaegu et nagu päris teleinimene. Iganädalane Hommikutelevisioon on abiks olnud:) Väike märkus: rääkides toidulisanditest tuli intervju asemel monoloog, tütarlapsel ei jäänud mida muud üle kui kaasa noogutada. Väike vihje – vahel müüvad naised teleekraanil paremini (eriti siis kui ostjaskonna enamuse moodustavad mehed)
Eestikad ja Euro Elite saade oli hästi üles ehitatud, minu arvates oleks võinud Eestikat isegi natsa pikemalt kajastada, need ju ikkagi kõik meie mehed ja naised! Minu jaoks oli saade väga hariv ja huvitav.Väike vihje – kui järgmine kord kohe peale võistlust intervjud teete ,siis oleks ilus kui kohendaksite võistleja ‘meiki’. Iseenesest on arusaadav ,et kui inimene just lõpetas võistluse, siis higi voolab aga… õnnelik võitja ekraanil, pruun õli või kreem (mai ei tea mis see on , mida kasutatakse) üle näo laiali jooksmas… Ilu ja parema efekti pärast seda ‘määret’ ju kasutatakse, kahju kui see hakkab televisioonis lähivõtte puhul eesmärgi vastu töötama.
Tahaks veel niipalju ütelda, et ühinen siinkohal ka rangeri ja biitsepsi arvamustega , kõik teavad ju ütlust – raske õppustel, kerge lahingus – näidake õppusi ka!
Võtke seda kui lihtsalt ühe eilse (nais)televaataja arvamust.
Päikest ja positiivseid elamusi!