Birdy
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Birdy
Memberkiivikas
vähi
morozov
kalmus
jagomäe
Birdy
MemberSelge
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> peaks ka ära mõõtma siis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna sai mõõta Järve selveris. Tasuta.
Birdy
MemberMa võin natuke valgustada mis toimus kui mina olin täielikus ketoosis (ketoos = süsivesikud peaegu nullis). Ajutegevust mõjutas ikka väga. Targem oli mitte kellegagi suhelda, kuna enesetunne oli jube närviline ja selle osaliseks said kõik kes ette jäid. Pruukis keegi kasvõi autoga minu auto ette sõita või poes keegi julges trügida siis heal juhul lõppes see sõnavahetusega. Mustad nõud sai nõudepesumasina asemel külmkapp täis laotud või siis maja välisuks kinni keeratud ja võti prügikasti visatud. Seda sadomaso tunnet ei saa sõnadega kirjeldada aga läbi elada ka kellegil ei soovita. Tagantjärgi mõeldes on kohati päris koomiline.Väga tugev iseloom peab olema aga see võib ju halvasti mõjuda nii töökohustuste täitmisele ning ka inimsuhetele, või kuidas ? Tähelepanu hajumine, unustamine, kokkulepetest mitte kinni pidamine. ..Tõenäoliselt, et ‘vee peal püsida’ tuleb veel topelt pingutada
Eks sama käib vist ka tavadieeditajate kohta, et pidev näljatunne ja energiapuudus võib katuse ikka sõitma panna küll… eriti kui tulemus jääb allapoole ootusi-lootusi.
Aga oh seda rõõmu kui kõik lõppeb positiivselt.
Birdy
MemberPäris nii need asjad ei ole, see mida Imre teeb on tema metoodika ja las see nii olla, tavainimesel ei ole mõtet seda järgima hakata, sest Imre on võistlussportlane ja tema eesmärk on kehakaalu sisse mahtuda iga hinna eest ja nagu elu on näidanud ta ka vormi ära teeb. Olles liiga suures – kohati isegi 2000 – 3000kcal defitsiidis, st kulutame niipalju kaloreid rohkem kui sisse sööme ei võta me ainult rasva arvelt energiat vaid organism hakkab ka valku energiaks kasutama ehk tegemist on katabolismi ehk lihaste lagundamisega, nii et tõenäosus lihasmassi kaotada on väga suur. Normaalse enesetunde ja vormi saavutamiseks sobib 10-15 % dieet ehk 3000 kcal kulutuse juures 2600 – 2700kcal, mitte vähem.Vot mina pole üldse teadja ja tahaks väga teada, mis toimub dieedi ajal võistlussportlase mentaalse poolega ehk teisisõnu kuidas ja kas suudab sellel defitsiidiperioodil aju normaalselt funktsioneerida : mälu, mõtteteravus, stress, emotsionaalne tasakaal – peab samal ajal ju tavaelu ka elama- töö, perekond, sõbrad…
märts 4, 2007 at 6:40 p.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #108390Birdy
MemberHääletasin IRL poolt. Kesikud tõenäoliselt võidavad.Mina ka IRL poolt. Kesk ei võida, võidab terve mõistus (nii palju kui seda on)
Birdy
MemberMa võin teha sulle “Golumbia Lipsu” kui soovid.Eeldatavasti on selle lipsu värv seksikalt ilus punane:) aga tõsiselt rääkides, siis sellise lipsu sõlmija pannakse normaalses õigusriigis istuma. Aga seal pidid ka jõusaalid olema:)
Birdy
MemberOldMan’i lingist sain palju abi, kuid siiski ei oska veel neid pinke kasutada?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tahaks et keegi lihtsalt ja maakeeli asja ära seletaks, treener hakkab arvatavasti kasutama termineid millest me mõlemad midagi aru ei saa.. ?Ütle siis otse välja, et otsid meest, kes käest kinni võtaks ja läbi jõusaali talutaks. Kindlast küsi enne fotot ka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mulle tundub , et siin natuke tõsisemad tegijad koos aga RATE.EE oleks tutvuste sobitamiseks kindlasti parem koht!
Jõudu ja pealehakkamist…
Birdy
MemberEga vist kõike pinke pole vaja kasutada, sõltub sellest , mis eesmärgid on. Väga lihtne ‘blondi’ raamat on Lars Thool’i treening tervele kehale. Ise just eile ostsin (olen ka blond:)), väga mõnus ja lihtsalt kirjutatud, tuletab kooliajast meelde põhiteadmisi anatoomiast ja füsioloogiast , et saaksid aru mis sinu kehas treeningu ajal toimub!
Treeningkavad, toitumissoovitused… Mina leidsin inspiratsiooni ja motivatsiooni, hind oli miskit 149 krooni . Jõudu oma võimete piiride katsetamisel!
Birdy
MemberNo ei ole Mikk seksikas, selline õrna hääle ja õrna olemisega. Kunagi valiti ka Nool seksikamaks meheks, mitte et ma Noolest nii väga vaimustuses oleksin aga neid kahte nagu võrrelda ei saa. See on Kroonika lugejate arvamus, vaba maa, vabad inimesed… Lihtsalt poiss sai tantsusaatega püünele (muide tema tantsupartner on 10 korda seksikam), laulis ühe laulu ja nüüd on kuulsust kui palju!
Birdy
MemberEi teagi kohe, millest alustada.
Birdy
MemberOn olemas ütlus:Kui mees peab kahte naist, siis on tal 2 väljaminekut.
Kui naine peab kahte meest, siis on tal 2 sissetulekut.
Võib jääda mulje, et ma võtan antud teemat veidi isiklikult aga.
Mul on paar sõpra kes on oma naiste (naiste peale kulutatud raha) pärast võlgades.
Ja siis kui keegi neist ilmub ukse taha ja hakkab ajama teemat et anna paar sotti ma tahan minna oma naisega õhtul välja aga palgapäev on alles nädalapärast siis vihastab küll. Ise on veel mulle võlgu
Birdy
Member1. naine ei ole invaliid et ei saa ise ust lahti või mantlit seljast2. naised on põhiliselt siiski raha peal välja rohkem kui välimuse
Nr 1 olen sinuga täiesti nõus
Nr 2 mul on sinust lihtsalt kahju
Birdy
MemberNatuke lugemist.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
ootan huviga meesterahvaste kommentaare…
Birdy
MemberOmadest kogemustest võin soovitada, et osta mistahes Glucosamini tablette aga võta koos 1000mg kalaõli kapsliga (näit. Bio- Marin Natural), mõjub paremini. Neid on erinevaid, apteegist saad nõu juurde. Minu ortopeed ütles samas, et Ameerikas olevat testitud ja tegelikult see kuulus Glucasamin kõigile ei mõjuvatki…. aga ega ta midagi halba ka ei tegevat nii et otsus on sinu.
Süldist rääkides, siis parem oleks vist ikka kodus tehtud sült, sest kas see mida Rakvere või Saaremaa lihameistrid sinna sisse panevad ikka on see, mida liigesele vaja on …
Birdy
MemberJõulud ja uus aasta läbi! No nii patustajad – nüüd siia pihtima kui palju siis juurde tuli? Endal oli plaan +/- 0’i jääda aga päris hästi ei õnnestunud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samas ei võta väga hinge, homsest jälle trenni ning korralikult ja tasakaalustatult sööma.
??:”>Ükski tee ei ole liiga pikk kui saavutad selle mida eesmärgiks oled seadnud!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused