Biitseps
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Biitseps
MemberMiks janar mõlemad käed samat pidi hoiab, kas nii pole parem nagu sellel Konsantin Konstantinov ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Biitseps
MemberNjah..Aeg on ka normaalne.Tuleb vast paar korda tutvumas käia ja siis mõelda.Tegutseda on vaja ,mitte mõelda. Kui mõtlema hakkad ,siis mõtlema jäädki.
Biitseps
MemberMInule on selgusetuks jäänud, mis vahe on massilisajatel ja tavalistel proteiinidel. Massilisajas on minu arusaamist mööda valgud ja vitamiinid sees.? Kumba siis on mõtekam osta, kas kreatiini ja valku eraldi või kohe massilisaja, kui eesmärgiks oleks massi kasvatamine.Proteiinis on tavaliselt rohkem valku ja vähem süsivesikuid , massilisajates aga tavaliselt süsivesikuid rohkem
MemberKui sa sööd nii nagu M.M. soovitas enne trenni valk + rasv, siis võid ka 5 tundi söömata olla.Jätan meelde
MemberOleneb kui kaua enne trenni?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 1-1,5 tundi enne trenni pole minu arust üldse hea süüa, aga eks igaüks võib ise järgi proovida kuidas talle meeldib.Kui 1,5 tundi ennem trenni mitte süüa, siis trenni minna ,seal läheb oma 2 tundi ,siis kohe ka süüa ei taha mingi 30 min. pärast ,siis tuleb ju päris pikk paus ilma söögita , oma 4 tundi , ma suren nälga selle ajaga

Biitseps
Memberselline asi siis, et eile sai õlga ja triitsepsi tehtud. polnud ennen õlale sellist harjutust nagu kang üleval alla pea taha teinud. täna aga lõi kohutava valu ja enam ei saa peadki väga pöörata. on kellegil sama asja olnud ja kuna üldse saab uuesti trenni minna?Ma arvan ,et siis kui valu üle läheb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kasutasid äkki liiga suurt raskust või polnud tehnika just kõige parem ?Biitseps
MemberVALE VÄIDE, TÄIESTI VALE VÄIDE, et poksis ei ole jalgu ja selga üldse vaja!!!Tahaks väita, et jalgadest algab löök paljuski, nagu kettaheites heide, kuulitõukes tõuge jne- seega, jalgade jõud ja eriti muidugi vastupidavus on megatähtsad. Samuti rinna ja triitsepsi jõud löögi jaoks, eriti raskekaalus, kus tihti ühe hea tabamusega saadetakse vastane ööbikuid kuulama. Loomulikult on tähtis ka oskus oma lööki kogu keha sisse panna ehk siis tehnika. Kui aga jõud puudub, võidki jääda vastast toksima.
Tysonist niipalju, et Tysoni käe ümbermõõt oli tema raamatus antud 45 cm, kui õigesti mäletan. Muid mõõtmeid ei mäleta ja jõu andmeid seal antud ei olnud.
Eriti tähtis on aga poksis vastupidavus, et jõuaks liikuda j aoma käsi üleval hoida. Edu!
Tegelt oli seal küll kirjas ,et tysoni biitsepsi ümbermõõt on 55 cm
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Biitseps
MemberArgo vormi vaadates tundub,et paljude ennustus tulemus täppi ei lähe
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Biitseps
MemberMa ütlesin et Eesti keeles … seal venekeelne minuteadaEesti keelne ikka
Biitseps
MemberÄkki teab keegi mingit head eestikeelset poksitrenni tallinnas või tallina ümbruses.Olen tegelenud kickboxiga 4 kuud nüüd aga see ei sobi vist mulle eriti kuna kaalun 95 kilo :S . Igatahes kui keegi teab mingit head trenni siis andke teada.ja kui pikka sa siis oled?
Biitseps
Membervbl raske uskuda, aga mõni ei lähegi jõusaali lihast kasvatama, vaid end niisama vormis hoidma……ja mõni sõbraga juttu ajama
Biitseps
MemberSindis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 27, 2007 at 4:19 p.l. in reply to: Tai poksi ja MMA võistlused 20 septeber Saku suurhallis. #126259Biitseps
Memberno see oli küll suht mõtetu matš
Biitseps
MemberKas mitte biits ja selg ühel ja samal päeval pole natuke paha?Kui biitsa esimesena teha, siis ei jõua enam ju selga teha.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>no tee siis ennem selga

Biitseps
MemberKui plaan oleks suurendada lihasmassi, e. targemad aitavad.Proovi Mass 2- te
AutorPostitused