Biitseps
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Biitseps
MemberPalju Õnne!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Soovi poole aasta pärast jälle
Biitseps
MemberKui keegi küsiks minu käest, et kas Fittest Tartus käib praegu selliseid mehi, kes kasutavad keelatud aineid, siis vastaksin samuti, et ei ole kokku puutunud.
See on muidugi teine asi jah , aga kui sa ütleksid ,et sa ei ole 8 aasta jooksul puutunud kokku inimestega kes on kasutanud keelatud aineid ,siis see oleks üsna naljakas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Biitseps
MemberTallinna spordiklubi Reval-Sport jõusaali treener Risto Ojapõld ei ole enda sõnul kaheksa aasta jooksul steroidide kasutajatega kokku puutunud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
Biitseps
MemberLoen ja loen seda pikka teemat, kuid ühest mehest, kes muidu väga innukalt siin sõna võtab ja kellest antud teemas ka palju räägitakse, pole “haisugi”!. Ott, uuuu!praegu arvan ,et kodus magab juba
MemberNo milliseid X variante siin juhtuda saab, kui ma ühtegi keelatud ainet ei ole kasutanud ja ühtegi “tundmatut toidulisandit Venemaalt” ei ole tellinud? Kas siin on tõesti kedagi, kes usub seda “tellisin toidulisandi” juttu?Ja KUI ma oleks läinud lavale, teades, et olen midagi kasutanud, ning oleks vahele jäänud, siis mõistaksin tõesti ennast hukka, et nii loll olin. Nii palju ausust võiks ikka inimesel olla, et ta oma vigu tunnistab. Arusaadav muidugi, et Argol on palju kaotada, aga kuidas ta nüüd näkku vaatab neile, kes teavad, kuidas asi oli?
Näiteks selline varjant ,et lähed lamades surumise võistlustel suruma mingisugugse keelatud särgiga või siis plaanid minna ning jääd vahele ja öeldakse et selle särgiga ei tohi suruda. See oleks siis ka ju petmine või ütled ,et sorry ma arvasin et sellega tohib suruda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kõike võib juhtudaBiitseps
MemberÄra suru oma arvamust peale Aile, mina tahan näha 100 kiloseid jurakaid ja nii jääb, GET IT ???Ma arvan et enamus inimesi kes neid võistlusi vaatamas käib tahab neid suuri jurakaid näha
MemberKuidas te suhtuksite maratonijooksjasse, kes end näiteks pool distantsi laseks autoga sõidutada ja siis seletaks, et olen aastaid treeninud, enam kiiremaks ei lähe, aga võita tahaks ikkagi?Ajuvaba võrdlus.
Biitseps
MemberBiitseps
MemberKõige parem bodybuildingu video youtubes –.
Kasutaja Zhasni teeb ainult häid videosid, vaadake
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidu normaalne video jah ,aga ei saa aru ,miks on vaja lõpus 1 min. näidata lihtsalt mingit keha
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 22, 2009 at 10:54 e.l. in reply to: Noorte sisehooaja Rammumehevõsitlus, Gorsa Gymis #236187Biitseps
MemberKas kellegil tulemusi on teada juba?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis tulemusi sa teada tahad juba ,kui võistlus toimub järgmine nv ?
november 21, 2009 at 10:00 p.l. in reply to: WFF ja WBBF amatööride maailmameistrivõistlused Tallinnas #236136Biitseps
MemberEinoh mul ei ole sõnu
Väga kaootiline üritus minu meelest, korraldus kesine.
Esinemismuusikat ei suudetud ikka kuidagi esinejaga kokku viia. Ja siis õhtujuht ütles veel, et pole midagi, et tantsi selle muusika järgi mis tuleb.
Mis mõtte nagu???
Ja no see, et üritus oli Vene keeles. Üritus toimus ju Eestis, ok oli rahvusvaheline, siis oleks võinud olla Inglise keeles,nii et enamik oleks aru saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga noh 75-e eek’i eest sai show’d küll.
Vähemalt olid väga ilusad ja väga korraliku vormiga naised
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuidas rahvaga lood oli ? Oli saal täis ?
Biitseps
Membervaatasin ka selle suure teema peale siin eelmise saate ära. Väga veider saade minu meelest , enamus aega näitas, kuidas nad juttu ajasid, voodis lesisid jne.. Mina küll selles saates midagi huvitavat ei leidnud ega rohkem vaadata ei kavatse
Minu arust ka ajaraiskamine
Memberselline oleks täitsa hea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pole paha jah
)november 15, 2009 at 1:30 p.l. in reply to: Juuniorite ja veteranide MM 13-16.11. Poolas,Bialystokis – Mikust lugu tänases Õhtulehes! #234798Biitseps
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 3 kohtnovember 15, 2009 at 1:21 p.l. in reply to: Juuniorite ja veteranide MM 13-16.11. Poolas,Bialystokis – Mikust lugu tänases Õhtulehes! #234793Biitseps
MemberPäris paljudel on sama laul valitud vabakavaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused