Biitseps
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Biitseps
Membertrennile pühendumist mis segab?mul omal töö sagab. tänu sellele väsind ja ei jõua piisavalt treenida…
ei tea mis tööd kulturistid teevad et saavad pühenduda trennile rohkem?
Noo .. ma arvan et kulturism ongi nende töö ,või kas siis on treenerid või muidu jõusaaliga seotud.
Biitseps
MemberTervist!Hakkasin käima jõusaalis 5-6x nädalas, 2-2,5h päevas. Ise olen 15, kaalun 76kg ja pikkust on 185cm. Küsimus on siis selline, et kas peale 18.00, tegelikult kuskil 22.00, kui tekib nälg, et kas võib näiteks mingit võileiba süüa vms. või see läheb rasvaks?
Küsin seepärast, et endal nagu väike rasvavolt, seistes seda nagu pole peaaegu üldse, istudes on pisut näha, kõhu alumises osas. See on kogueg mul olnud sellest ajast kui ma rattaga sõitsin ja võtsin 30kg alla 3 kuuga suvel, varem kaalusin 100kg, nüüd natuke juurde võtnud.
Ise söön muidu hommikul 1-2 võileiba, siis koolis kuskil kell 12, peale kooli, umbes tund aega enne jõusaali minekut söön midagi kergemat, peale jõusaali söön korralikult, aga mitte liiga palju.
hakkasid käima jõusaalis ning käid kohe 5-6x nädalas ??.. 2-2,5 tundi päevas..mis sa seal nii kaua teed?
Liiga palju ikka alguse kohta ,ega sealt peale ületreeningu vist midagi eriti loota pole
Biitseps
MemberPikk see noorteaeg on ka?3 kuud
Biitseps
Membervastu lõuga
Biitseps
MemberVäga kenad jalad peaks mainima
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (Y)Biitseps
MemberNo kui sa rinnalt 125 kg surud ning 3 aastat oled trenni teinud , vaevalt sa siis ei tea kuidas püramiid käib !
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Biitseps
MemberEga karta pole siin midagi , kuid tahad tulemusi , mine jõusaali ja võta treener ,kes sulle söögi ja treening kava koostaks.
Biitseps
MemberPole küll võitluskunstide valdaja ,kuid lemmik on Vin Diesel
MemberOn ikka mõtet , ise jõusaalis kui käima hakkasin sõin mingi 5-6 kotitäit seda ära ning tuli vägevalt kaalu ja lihast
MemberNo oli ikka vaja.. Ma ei ütleks, et tal nõrgad jalad on, mitte sinna poolegi
Sprindis talle Eestis eriti vastast ei oleks. Ratta seljas on ta nagu rakett, paar pööret ja ratas lihtsalt liigub ilma suurema vaevata.
Aga see võistlus ei näita veel ju midagi..
No see mu jutu mõte oligi , et see kriitika Oti vastu oli ülekohtune ,selline võistlus ei näita midagi

Biitseps
MemberLõpetage see kuradi loll jutt ära, et kindaid kasutavad mingid memmekad! Peab ikka väga sitt mees olema, et kinnaste kasutamine su mehelikust juba ohustab.Ise kasutan randmetugevdustega kindaid ja väga sobib mulle. Kõvasti parem haare ja kuna mingiks elektrikuks ei kavatsegi saada, siis ei ole mulle liivapaberkäsi vaja.
hehe , ise just õpingi elektrikuks ning treenin ilma kinnasteta ,et tulevikus suurem võimalus ellu oleks jääda 
Biitseps
MemberSee teema on küll juba palju kordi läbi käinud…
Aga vajaks ühte head mõtet, mida tuttavatele ette heita…
kuuldes nende pidevat Juttu :” et jalgadele ma ei taha erilist tähelepanu pöörata ja Ah! Teen nüüd
paar nädalat ainult rindua ja käsi…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pealegi ei näe jõusaalis peaaegu kunagi kedagi- peale enda ja mõnede sõprade-, kes justnimelt Jalgadele rõhku põõraks…(muidugi käin enamvähem samalajal… ja näen samu inimesi… aga siiski!

No las ta siis treenib ainult käsi ja rinda , sina tee ikka korralikult trenni ja treeni jalgu ka ja pärast siis vaadake kuidas tulemus on ning kas siis mõtleb ümber
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Biitseps
MemberMina küll soovitan seda Mass2 sulle ,kui tahad juurde saada kaalu. Ise kasutsin ning aitas väga hästi ning maitse on ka väga hea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Biitseps
MemberElagu iga üks oma elu ja laske ka teistel elada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Las Vend Vähk teeb mis tahab ja inimesed ärge olge nii kadedad.Biitseps
Memberoot miks sellised mehed peax jooxma??? nad on kulturistid ja neil pole kuskile vaja kiiresti joosta!!! kui neid jooxmine huvitaks siis nad jookseks mitte ei treeniks massi ju!!aga siiski muide kevin levrone (oli teine vist mister olympial kunagi selle”musta mehe” e. ronnie coleman järel) olevat miski maailma tipp sprinteriga võidu jooksnud ja suurt alla ei jäänd, tipp tase ka jooksus võimalik massivsel mehel, kui otsid siis leiad netist ka video kus levrone jookseb.
Kui sa ise vaataksid natuke üles poole,siis sa näeksid ,et see video juba mainti ära siin,koos aadressiga
AutorPostitused