Biitseps
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Biitseps
MemberHuvitav jah, 2005 aasta septembri pilt on sama , mis 2006 aasta juunis tehtud
Biitseps
MemberNoh, kuna üks foorumi teema läks käest ära, maitse üle vaidlemise peale ning mul oli juba varem plaanis selline teema teha, siis siin see on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .
Kas on mõni lugu mida teiearust lihtsalt peab jagama, mis on liiga hea, et hoida ainult endale ? Aga laske tulla,pange siia oma lemmikloo link youtubes. Juurde võiks kirjutada ka paar sõna bändi kohta ja miks just see bänd/ esitaja meeldib. Pidage meeles, et maitse üle ei vaielda, ning ärge arvustage teiste muusikamaitset.
Miks sind huvitab teiste muusika maitse ? Tahad öelda ,et sa nüüd kuulad siis kõikide lemmiklaule , neid linke mis nad siia panid ?

Biitseps
Memberokei, juu ma siis uurin. aga kust peale selle lehekülje uurida saaks.
Biitseps
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kui see väike 12 aastane tüdruk saab ükskord 20 aastaseks ,siis ei jõua ta su lihaseid ja muid asju ära imetledagi ,kui sa ikka trenni korralikult edasi teed. Ma arvan et tema arvamus muutub aastatega 
Biitseps
Membervõta kreatiini ikka jõutsükkli ajal:) Massitsükkli ajal söö kõvasti
Biitseps
MemberMulle enamasti Nitrix tooted sobivad. Kas nad soovitud lihasmassi annavad nagu kirjas, seda ei tea, aga enne trenni nad äratavad ilusti üles ja tekitavad sellise mõnusa enesetunde lihastes. See omakorda tähendab ju seda, et suudan palju intensiivsemalt ja kontsentreeritumalt oma lihaseid treenida.just nii
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Biitseps
MemberMulle ta nii küll ei mõjunud ,nagu purgi peal kirjas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Trennis muidugi oli selline väike power sees ning lihased läks verd täis ja päris mõnus tunne oli ,aga kaalu lisa peale 2 kg rohkem küll ei tulnud kuigi sõin üsna kõvasti
Member
tema on parim kulturist, niime ei tea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> no Marcus Ruhl vast nii suur ei ole veel ikka
Memberpäris massiivne ja kuiv aint need tätoveeringud on nõmedad, need jäägu vanglapättidele-minuarvamusÜtle sa talle endale seda ,ei tea mis siis saab
MemberÕnne tagant järgi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.schwarzenegger.it/gallery/musclegallery3/ga27.jpg
hea selg
Memberta ise on väitnud et noorena käis poksi trennis. keskmine vorm on tal ei ütleks et midagi hämmastavat.g-g-g-g-unot!
Just käis poksi trenni ja võistles ka amatöör tasemel poksis
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Biitseps
MemberKes see esimene on ? Dennis James we?
Membermina pakun et see mees on kutu paari aasta pärast… keegi toppidest pidi yhe “arsti-hui-teab-kelle” .. sõnul varsti otsad andma..
ron see pole sest ta on loomulikult tugev mölakas, jay on stero peal kõik yles ehitanud suhtkoht..
[/quote
Hea ,et sina nii tark oled
MemberTäiesti mõtetu video
Biitseps
MemberOlen 19.a neiu, kaalun 46kg. Tahaks juurde võtta kuna olen liiga peenike.Puusadele tahaks üsnagi juurde ,kuna puusakondid lausa paistavad ,kintsud on liiga peenikesed,tagumik võiks olla pringim ja veidike suurem. Söön korralikult kolm korda päevas ja vahel meelega õgin magusat aga midagi juurde ei tule!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuidas peaksin hakkama toituma, et juurde tuleks ??Mida sööma ja kui palju?(valk,süsivesik,proteiinid?) Mis trenni tegema? Telliksin siit poest ka neid toidulisandeid(valgu-,proteiini-,massilisamise-,kreatiini pulbreid)! Kuid neid on siin nii palju ,milliseid just valida?Millised sobiksid mulle ja tulemusi annaksid????Kõige pealt Valk=Proteiin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Naisterahval ma ei soovitaks küll eriti neid massilisajaid ja kreatiini ja sellist asja süüa . Mis trenni sa siis teed sellist ,et juurde ei taha midagi tulla ?
AutorPostitused