biic50
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
biic50
Membermix sul siuke imelik nimi on mis see peax tähendama mingi pohemlane oled vä?
biic50
Memberloll jutt, sa ei saand aru!
biic50
Memberselge, aitäh
biic50
Memberkollageen valku saab vist lihast?hakklihapakil oli kollageeni sisaldus kirjas
biic50
Memberpaistab jah et vastust siit ei saa ja olen kursis nende teiste neti lehekylgedega ja olen lugend tegelt aga naljateeb see et siin nigu keegi ei tarbixki neid aineid vä?????irffff nagu steroidi tarvitajatel puudux eneseusk vä? kõik võistlevad atleedid tarvitavad neid nii nigu rahakott kannatab ma arvan
biic50
Memberarvan sama munavalgepulbri kvaliteet ei saa loogiliselt kehvem olla ja kas siis oti pulbris on sellest kõrgem valgu % yle 80? ok kreatiin on ja maitse on seal head jah ja fruktoos on odav -need plussid aga ei tohix niipalju hinda tõsta ja arvan et organismile see valk- munavalk mis on seal kõigetähtsam on ikka sama väärtuslik aint jah et sitt maitse ja kretiini pole aga kreatiini on ilmselt eraldi odavam osta ja fruktoosi ma arvan
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>biic50
Membersee on väääga rumal küsimus aaastaid tagasi mõtlesin ise ka nii aga tegelt mõtle loogiliselt kle sa ju just trennivabadel päevadel ju taastudgi siis lihas vajabgi just kasvamisex valku , nii et ikka loomulikult igapäev üxkõik kas siis pulbrit sööd või saad oma valgud kätte toiduainetest(munad, piimatooted, lihatooted vm.)valku peab sööma vähemalt 2g või enamgi 2,5 vähemalt kilo kehakaalukohta
biic50
Membermis seal kahjulikku on sama teeb välja venepulbrit ka ise nii pand kuiv pulber ja vesi või piim peale vahet pole kuda paned, ka kreatiini võid nii ei pea vedelikus lahustama suva ju sama asi
biic50
Memberliha loomadel kasvatataxe liha ka ju igasugu ainetega ja jõusööda ja hormoonidega aga ilma et nad end liigutama peax ja kasvavad…ise ma muidugi ei tea loomakasvatusest midagi sel teemal…
biic50
Memberolen käind mõni aasta tagasi kulturismis ka rammumehel ja treenind 6-7 aastat
biic50
Membertoidulisandid 10 korda kallimad retsepti ravimitest ja pole efektiivsed
biic50
Membermix sul nii tobe nimi on punamütsike plika oled vä?
biic50
Membersüda on mul väga heas korras kontrollitud aind vererõhk kõrge nagu kõigil kes raskejõustikuga tegelevad ja keemia ma saan sust aru aga peame keemia all silmas retseptiravimeid mida pole käsimüügis näitex anaboolsed steroidid somatotropin,clen ,efedrin jm mis on keelatud ained ex taipad?
biic50
MemberSchwarxeneggeril pidi kasvuhormoonipeale kuus kuluma 20000 eek-i seda tarvitavad ka teised hollyvoody kuulsused et lihtsalt noorendus kuurina ja parem välja näha uudistes rääkis kunagi.
biic50
Memberkas kellegil on kogemusi?
-
AutorPostitused