biic50
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
biic50
Membermis gaase ta tekitab?sul võibolla jah ise ma pole küll seda täheldand kunagi sõin seda mõne kilo ära pole ammu söönd sest ainuke sitt asi on tal vastik maitse ja on ka muid toite kust kõvasti valku saab.aga sina marek…ju sul pole siis rahapuudust olnd mul on -aga ikka olen tahtnud trenni teha ja otsind kust odavamalt valku saab oma päeva koguse kätte varem ma ei jõudnud spets pulbreid osta palk ei võimaldand
biic50
Membernärvimürgid
05-12-03 11:17 autor:Kellie
ma ei ole farmakoloog, aga praktiliste kogemuste põhjal tundub, et tundlikkus närvimürkide suhtes on väga individuaalne.
?????????? mis närvimürgid kle? kas protein-valk on närvi mürk vää??? siis ei tohi piima ka juua ja liha ja mune süüa vää? farmakoloog kle????
biic50
Memberka see pole uudis olen lugend jah
biic50
Memberpunamütsike küll sa oled tarkpea kas oled linnukasvataja?
biic50
Member50 biic-see pole ülikõva. kõva olex ta kuivana ma pole kuiv , mis mu jutus kõva siis oli?omaarust tagasihoidlik ju.pilt on siin aint nendel kes end kõvax peavad sten marek ott .kas sina pohemlanerapshodi või mis asi igane oled oma pildile vastav vää?
biic50
Memberma ka seda ammu kuskilt lugend a krt teab kas ikka kahjustab ma ei usu hästi et lollix peris teeb ega siis aint seda ka söö nac lisana aint
biic50
Membervõimsamad, odavamad?
biic50
Membermida??? l-thyroxin on yx parimaid rasvapõletajaid! a terapeutiline annus tuleb yletada muidu ei mõju -ei saa aru mõjust naljalt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>biic50
MemberM.M ?? mis sina sellest värgist arvad? kuda sul toimib ja töötab keemia?
biic50
Membermisasja soolane see on mulle kyll üllatus kust otsast tal suur soolasisaldus on minuarust on ta jumala mage ju omale mul meeldib terav maitsestatud ja soolasem toit liha näitex a see juust küll soolane pole kas seal on siis sool sees vää???
biic50
Memberjah teadagi taimne pole nii hea kuid teda võib ju lisada kana rinnale ja piimatoodetele ja munadele kui lisax syya siis ehk ikka on kombineeritult hea või mis??
biic50
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mis ma tast ikka panen arvan et pole veel midagi näidata.ei ole nii kõva meesbiic50
Memberuuu, palju kellegil sis pappi kuus kulub trennile? mitu tonni lääb sis?
biic50
Memberom iks mutsu mann kah???
biic50
Memberkannibaliste?mis lolli juttu sa ajad see sõna peax inimsöömist tähendama mis see siia puutub?kas sa pole keelt söönd või ega ole ka kuulnud et se´da süüakse mine vaata poes on külm lettides müügil ja sööklast ka kuskilt saab ehk mulle maitseb ma ei tea kas looma või sea keel mis looma oma ta on sa oled ikka loll peast küll!!!
-
AutorPostitused