bigmuscles1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
oktoober 12, 2011 at 6:03 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #317261
bigmuscles1
MemberOled tuntud inimene ning paljudele seega eeskujuks, pead leppima sellega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuntuse “rõõmud” niiöelda!
bigmuscles1
MemberMis nüüd kohe kustutada siis, minu arust siin on alust nt. Tederi poole pöördumiseks. PS ja põhiõigused. Sõnavabaduse rikkumine jne. aga kui kaebust ei esita, siis vähemalt said nüüd siin oma arvamuse ära öelda ja keegi hukka ei mõista.Palju oled joonud ve?
bigmuscles1
MemberAga miks sa sellest fitnessi foorumisse tulid kurtma? Võiksid seal samas kurta. Miks see meie asi peaks olema, kas võõras foorumis tohib arvamust avaldada või mitte?Seal oleks teema kustutatud.
Aga vahet ei ole, võid teema lukku panna/ ära kustutada kui soovid.
bigmuscles1
MemberRüütel Maiväli teavitas ka koheselt Bonsuna foorumis, et siia teema tehtud.
Archangel, kas ma peaksin nüüd häbenema, et selle teema tegin? Kas mul ei või olla oma arvamust? Ning loe postitus uuesti läbi, teema eesmärk polnud foorumit laimata!
bigmuscles1
MemberKas just mõõt täis, aga teinekord võiks olla rohkem tolerantsust ja kannatlikust. Ei saa ju olla nii paranoialine, et kui keegi natuke julgemalt midagi ütleb siis ta tahab kohe halba.
bigmuscles1
Member
bigmuscles1
MemberKüsimus siis selline, et milline oleks hea toidulisand, mis soodustab rasvapõletust?Paari nädala pärast algab rasvapõletuskuur ning mõtlesin kasutada lisaaineid…
trenn tuleb siis 5 x nädalas, ~50 minutit ergomeetrit, ~600 kcal…
Ette tänades!
Kange kohvi koos rohke vahukoorega. Kohvi on termogeenne rasvapõleti.
oktoober 8, 2011 at 9:16 e.l. in reply to: kas peaks proteiine peale trenni ka tarbima või piisab valgust? #316629bigmuscles1
MemberLoobusin trennijärgsest proteiinist, võtan hoopis valku kohupiima näol edasi.
oktoober 7, 2011 at 5:59 p.l. in reply to: kas peaks proteiine peale trenni ka tarbima või piisab valgust? #316539bigmuscles1
MemberOn suur vahe kas rinnale 20 seeriat või 10! Ja inimesed on erinevad, igaüks ei kustu peale 10 seeriat ära
oktoober 7, 2011 at 2:17 p.l. in reply to: kas peaks proteiine peale trenni ka tarbima või piisab valgust? #316513bigmuscles1
MemberKui ma nüüd ei eksi, siis sina oled see isik (vähemalt IP on küll sama), kes meil natuke aega tagasi väitis, et jõutõmme on mõttetu harjutus. Nüüd ma vaatan, et jõutõmme ikka ilusti kavas. Veensime ümber vist
oktoober 7, 2011 at 1:43 p.l. in reply to: kas peaks proteiine peale trenni ka tarbima või piisab valgust? #316506bigmuscles1
MemberKui sa nii tark oled ja kogemusi vaja ei ole, siis miks sa selle teema üldse tegid?Tahtsin tagasisidet saada! Ja kas kõigega mis kirjutatakse peab alandlikult nõustuma? Kui kõigega nõustuda siis näiteks 10 vastuse korral on mul 10 erinevat teooriat kuidas treenida.
oktoober 7, 2011 at 1:33 p.l. in reply to: kas peaks proteiine peale trenni ka tarbima või piisab valgust? #316501bigmuscles1
MemberOot-oot, inimene, kes alles kirjutas “Tere! Olen 20 aastane algaja. Olen trenni teinud 7 kuud.” ja kes ei tea, mis asi on proteiin, nüüd üritab teha mingeid põhjapanevaid avaldusi rinnatreeningust ja treenerite ebakompetentsusest? Lubage naerda.If experience was so important, we’d never have had anyone walk on the moon. ~Doug Rader
oktoober 7, 2011 at 1:02 p.l. in reply to: kas peaks proteiine peale trenni ka tarbima või piisab valgust? #316495bigmuscles1
MemberNo lase siis käia.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Minu pärast tee nagu meeldib, aga sa peaksid tikutulega taga otsima ühtegi jõusaalitreenerit, kes sulle sellist asja soovitaks. Aga kui sa arvad, et tead paremini siis anna aga minna. Minu poolest oleks äge, kui sul Arnoldi rind oleks.

Paljud jõusaalitreenerid on ebakompetentsed. Tüüpilist 3 seeriat x 8-10 kordust jutu eest maksma ei hakka.
oktoober 7, 2011 at 12:38 p.l. in reply to: kas peaks proteiine peale trenni ka tarbima või piisab valgust? #316491bigmuscles1
MemberHolger raamatutes liiga palju kinni. Pole olemas inimest kes ei kannataks 30 seeriat rinda teha, naeruväärne!
Iga seeria ei pea suutlikuseni minema. Kord nädalas selline pull on ” ohutu” aga samas effektiivne. Mugav on lihtsalt öelda ja kaagutada ,et ületreening bla bla.
oktoober 7, 2011 at 9:39 e.l. in reply to: kas peaks proteiine peale trenni ka tarbima või piisab valgust? #316447bigmuscles1
Member
Sellist rinda ilma suure koormuseta pole võimalik saada… Arnold tegi rinnale 30 seeriat
AutorPostitused