Skip to main content

BigH

Forum Replies Created

Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Toidulisandid #258125
    BigH
    Member

Et siis purk Burnerit on kasulikum osta kui Fatburner 3000 sisse lahmida

in reply to: Toidulisandid #258121
    BigH
    Member

Läheb küll algsest teemast vähe kõrvale, aga mis tooted aitaks rasvapõletusele kaasa?

in reply to: Toidulisandid #258113
    BigH
    Member

http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…;products_id=55

See mingi eriline püss:D Jutu järgi 5x etem kui mono. Teab keegi midagi?

in reply to: Toidulisandid #258108
    BigH
    Member

Millist kreatiini muidu soovitatakse? Kas neil erinevatel tootjatel on mingit erilist või mõjukiiruse vahet ka. Vaatasin et Fiti oma kõige odavam ja Optimum Nutrioni oma kalleim. Muidu rahakott kannatab osta ka kallimat kraami, aga kui pole vahet siis pole ka mõtet raisata.

in reply to: Mida pärast trenni? #258016
    BigH
    Member

Kõige olulisem algajal ikka toitumine paika saada. Aga kui isu lisavalku ja süsivesikuid juua, siis ise tarbin peale trenni 40-60g vadakut ja 30-50g süsivesikuid kokku segatuna ja söön 2 banaani. Kindlasti peab peale trenni sööma,jooma midagi. See vale arusaam, et peale trenni ja enne trenni 2 – 3h ära söö.

in reply to: Kuidas toimub lihase kasvamine kiiremini? #257875
    BigH
    Member

Pane pidevalt lihas uue nurga alt proovile, mida rohkem ühtemoodi teed, seda enam lihas ära harjub ja areneb. Muidu öeldakse, et optimaalne kordustearv lihaskasvuks on 8-12 kordust. Aga kindlasti tasub ka teha päevi, kus teed raskema raskusega 5-6 kordust. Oluline on panna kokku korralik kava ja treenida lihasgruppe õiges järjekorras, et saavutada maksimaalne tulemus.

in reply to: Milline on parim? #257874
    BigH
    Member

Kui rahakott kannatab siis 100% Whey Gold Standard. Olen proovinud Hera80 ja WheyFX vadakut, aga Gold on minu jaoks parem. Puhtam vadak, imendub kiiremini ja mulle maisteb ka paremini kui teised vadaku tooted (olenemata maitsest). Kui vajad ööseks aeglaselt imenduvat siis pane kaseiini juurde. Aga üldiselt on ikka oluline toitumine saada paika. Kui tarbid korralikult piimatooteid õhtul siis pole lisavalku vaja.

Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)