biggereveryday
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
biggereveryday
MemberSa võiks ka oma energia kuhugi mujale suunata. Mine tee trenni või loe raamatuid vms…
biggereveryday
MemberMa ei saa üldse aru, miks temaga midagi ette ei võeta… Täiesti ajuvaba…
biggereveryday
Membernõrk…
biggereveryday
MemberKuna sa oled ainukesena maailmas toitumis kohapealt arusaaja, siis peakski sinu vorm kõigil suu kinni panema. Peaksid äkki võistlustel hakkama käima ja kõik kullad endale võtma. Pole ju kuskil nii heas vormis mees, kui sina.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>biggereveryday
MemberPlaanid kõik 3 kuud ilma soolata vist olla? Kas mingitel perioodidel kasutad ka rohkem soola? Kuhu kanti hetke kaloraaz võib jääda ka?
biggereveryday
MemberOled sa ikka enda peal järgi katsunud, kas peale peensoolt tuleb jämesool? Äkki ei tule… Usaldad pimesi valitsuse poolt levitatavat valet.
/sarcasm
Küll nummmi teid õpetab. Kuna ja mis tuleb.
biggereveryday
MemberKirjuta siis siia ka, mis tulemus oli ja kas hetkel kasutad tribulust või midagi taolist ka?
biggereveryday
MemberSDs on kallimat ja pärisnahast kraami ka. Ise poksin (kui käsi terve) sealt tellitud Mike Tysoni brändi täisnahast kinnastega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellised paremad asjad sealt kadunud. Mike Tysoni asjadelt hetkel ainult löögi padjad alles. Täisnahast asju sealt hetkel väga ei näinud. Vähemalt mitte normaalse hinnaga. Ise maksin 60.- ja tean, et vähemalt on kvaliteetsed. Ühel treeneril ka meil samad olnud mitu aastat.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mina eriti SD-st enam üldse tellida ei taha. Särgid istuvad viltu selga ja logod kahtlaselt viltu jne. biggereveryday
MemberSoovitan samuti Budopunkti. Saad kohale minna ja küsida-vaadata.
SportsDirectis odavad asjad on tavaliselt halvad asjad – eriti kui ise ekspert pole siis võid jama otsa sattuda (nt enamus TapOut kindaid).
SD kindad on tehisnahast ja seega mõtetud. Kindad peavad ikka korralikud olema.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ise kasutan Joya toodangut.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ühtlasi ka suur vahe pehmendus matrjalides nende kahe võrdluses.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>biggereveryday
MemberAga palun, too välja koht kus olen öelnud et tean kõike.
See et ma tean sinust kõvasti rohkem ja kõvasti täpsemalt ei tähenda et ma tean kõike.
Sa oled ikka üli tark.
MemberÜha uuesti ja uuesti sama jama…
Kas meeldib spammida mõttetult? Äkki hakkaks täiskasvanulikult käituma?
Selle asemel et lahti seletada et miks ei meeldi mis olen öelnud, selle asemel süüdistate ja sõimate (ma ei tea palju seda juba öelnud olen…). Või te ei seleta lahti miks teile ei meeldi, sest te ise ka ei tea miks teile ei meeldi?
Kuna te ise ei tea sellest kõigest sama hästi kui mitte midagi niikuinii, siis ega te ei saakski teha muud kui ainult süüdistada ja sõimata… sest te lihtsalt ei tea midagi.
See “uurige ise järele” ja muu elementaarne mis teile korranud olen… ära hakkab tüütama… Ja küsimus, et kui te ei tea, nagu te iga uue kommentaariga demonstreerite, siis miks te järele ei uuri?
Mida ma ei tea nüüd? Seda mis puue sul on? Aga saame kokku ja lähme koos arsti juurde ja olengi järgi uurinud.
MemberMa kunagi teadsin ühte taolise puudega naist, peaks vist neid kahte omavahel tuttavaks tegema, äkki siis ei pea koguaeg uusi kasutajaid tegema ja mingit jama välja ajama. Mina pakuks välja, et uue kontoga ei saaks kohe postitada. See rikuks ikka oluliselt tuju. Varante veel. Liitumistasu kehtestamine, facebook-i kontoga kohustuslik sidumine. Läbi panga isiku tuvastamine jne.
biggereveryday
MemberMõttetu BS? Erinevalt sinust olen ma asju järele uurinud. Kui sa ise ei tea piisavalt täpselt kuidas asjad tegelikult on, kuna sa ei ole järele uurinud, siis ära tule oma ignorantsusest sõimama. Uuri ise järele. Ja see et sul keegi “sõber” sellega tegeleb ei ütle mitte midagi selle kohta kas ta tegelikult õigesti neid kasvatab. See et keegi su sõber on… sõbraks olemine ei määra kas tal õigus on või mitte, kas ta õigesti kasvatab neid või mitte.
Ja sa eio le ka öelnud mida täpsemalt ta neile sisse söödab. Sest äkki tõesti teeb õigesti… Aga kui sa ei ütle kuidas, ja ainult vaidled sõimates vastu, siis millest peaks lugejad teadma kas ta tegelikult teeb õigesti? Mõtle ka natuke…
Kloun oled ikka korralik. Mina ja ei tea? Nagu ütesin olen ka ise mitu hooaega kala sünnist surmani kaasa teinud. Sina ju tead kõike, miks peaks sulle rääkima, mida söödab. Sa peaksid ju kõiki varjante teadma.
MemberVärvaineid on just lõhe kohta. Ja need Rootsi ja Norra farmitud lõhed, need on kindlalt mürke täis söödetud (võoinaolla on mõni normaalne farm, kus ei söödeta neile saasta sisse, peaks olema, aga mitte need lõhed mis meile poodidesse jõuavad).
Kalu saab kasvatada õigel toidul, ilma mürkideta, ja kui su sõber täpselt nii teebki, siis väga hea.
Aga ära tule ütlema et kogu jutt on jama, kui see lihtsalt ei ole tõsi. Uuri ise järele kuidas neid välismaal kasvatakse, ja mis toitudega, ja mille kõige muuga… Ja ma ikka tean küll sellest piisavalt.
Ka tema elab välismaal, nagu minagi. Üld juhul on kogu su jutt mõtetu BS: Aga eks sa tead kõigist kõike paremini ja oled muidu ka kõige targem.
biggereveryday
MemberOmal sõber tegeleb lõhe ja siiga kasvatusega ja kogu jutt siin on jama. Mürk ja värvaineid… Kui ise asjast midagi ei tea milleks üldse sõna võtta? Ise seal paar hooaega kala sünnist surmani kaasa teinud ja asi selge…
AutorPostitused