biggereveryday
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
biggereveryday
MemberJah. Palju see tõus oli?
Kõik tuttavad teavad seda. Sinu **** asi see aga pole. Ütleme, et ikkagi piisav ja rohkem, kui oleks uskunud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>biggereveryday
MemberSee T tase on üsna madal. Võimalik, et ongi madal. Võimalik, et teised faktorid mängisid rolli – madal kaloraaž, liigne koormus, magamatus enne analüüse vms. Aga see SHBG – kindlasti mine endokrinoloogi juurde. See on täiesti ebanormaalne väärtus. Ma oletan, et sa oled dieedil praegu ja süsivesikud madalal? See peaks just veelgi SHBG langetama.
Vaba androgeeni indeks on bullshit näitaja üldse. Selle põhjal ei saa midagi otsustada. Mul on see ~700. Jah, päris kõrge T ja väga madal SHBG. Aga liiga umbmäärane näitaja ikkagi.
Mille põhjal sa seda väidad, et sinu puhul tribulus tõstis T taset? Libiido tõusis natuke? Jah, seda ta teeb, aga T taset ta ei tõsta.
Väidan seda quattromedi testi põhjal. On veel midagi tarkka õelda?
biggereveryday
MemberTantsimine aitab juba iseenesest põletada rasva. Kui nüüd veel veidi raskemat juurde teha ja toitmine korras, peaks kiiresti tulemused tulema.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>biggereveryday
MemberMina võin õelda, et minu põhjal tribulus tõstis testo taset. Pihku peksmine peaks langetama testo taset ja ühtlasi vähendama ka isu ja kõvana seismise aega.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Spadesi kohta ei oma kindlat arvamust, kuna pole ise proovind. Kindlasti ootan huviga.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>biggereveryday
MemberJa võimas sportauto või tsikkel on teatavasti ka väga hea testobooster : )
Hea kaherattaline võib olla ka parem, kui purgeen. Kaotab päevas kaalu korralikult.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>biggereveryday
MemberÄra keeruta, madal testo viitab just taltsale pere-elule
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Su östradiooli tulemusi oleks vaja ja hea oleks kui rohkem mõõtmisi ajas. Peaksid tutvust sobitama Quattromedi või PERHi kenade laborantidega ja äkki saad täitsa niisama. (Ehkki kokkuvõttes läheb suhe alati kallimaks kui mistahes vereanalüüsid).
Parem ostku sportauto. Raha läheb samamoodi, aga tuju oluliselt parem. EI pea ühtlasi ka seda halba poolt taluma.
PS: Suur võimalus, et k**** saab veel tihedamini.
MemberKui testo nii madal on, siis seda ohtu vist pole.
biggereveryday
MemberEi mina hakka mingeid preparaate ostma. Lihtsalt huvi pärast kuulaks, et mis moodi müüa/Kirp põhjendaks.
Ei mina hakka mingeid preparaate ostma. Lihtsalt huvi pärast kuulaks, et mis moodi müüa/Kirp põhjendaks.
Müüa??? Su eesti keel ruulib
“>biggereveryday
MemberAga miks seda müüakse ilma sinnajuurde ütlemata, et see efekti ei anna?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga osta. http://fitshop.fitness.ee/testosteroon/0/readmore/1156/ Enne tee testo test ja pärast uuesti. Kui ei mõju, võid tarbijakaitsesse minna.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oma raha pead kindlasti tagasi saama. Alati võib ka kohtu kaudu lisa nõuda.
MemberEdasine plaan on…
King Of Spades’i süüa ja uued arvud tulevad väga kõrged
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kirp, kas Fishop on müünud kunagi Tribulust?
Jah Fitshop on küll müünud. Fishopist võid midagi muud osta
biggereveryday
Memberbiggereveryday
MemberMis edasine plaan? Kas hakkad mööda arste käima, või lased rahulikult edasi?
MemberMillise tulemusega sa rahul siis pole? Kusjuures ise arvasin, et testo tase sul kõvasti kõrgem. Vormi pildid viimased igatahes väga head.
Member???
Kas ma olen iga päev iga sekund siin? Ilmselge et ei ole…
Ma pole mitte kunagi lubanud et ma siia enam ei tule. Mitte kunagi. Et miks sa valetad?
Kas sa vahetevahel ratsionaalselt ka mõtled või situtki omal suust ainult absurdsusi välja?
Sa oled liiga palju ja liiga tihti siin. Kas sinu suust kunagi midagi tarka ka tuleb?
biggereveryday
MemberMillest sa järeldad et ma neid ei tee? Põhjenda end lahti…
Tee siis ja ära passi siin. Tee rohkem, kui liiga palju vaba aega. Otsi uus ajaviide vms. Ise kunagi lubasid, et enam siia ei tule. Aga ega sa ei suudagi oma sõnast kinni pidada. Liiga nõrk…
AutorPostitused