biggereveryday
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
november 28, 2010 at 10:56 e.l. in reply to: Toidulisandite säilivus ja pikaks ajaks varumine #217080
biggereveryday
MemberUsun, et ta mõtleb Mass.fi. Kes veel ei tea siis Mass.fi ei saada enam eestisse kraami. Küll Aga eesti firma stronger.ee müüb nende tooteid, kerge vaheltlõikega…imelik, et kui fitshop enam müüa ei või, siis netipoed ikka võivad??? ise olen lihtsalt liiga ahne, et peale maksta, tellin ikka mass.fi-st edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
vaatasin, et strongeris ka väiksem valik asju…
biggereveryday
MemberMa pole küll ekspert aga kas mitte steroidid ei kahjusta tervist, minu arust kui sa otsustad neid võtta pead ka võtma teisi aineid mis kaitsevad su organeid, nt. maksa. Ei soovita seda kellegile.Pidi ka veel su keha testostorooni tootmise välja lülitama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ole hea too üks meditsiiniliselt tõestatud näide, et winstroli süstimine kahjustab maksa või lülitab testo tootmise välja. tegelikult võiks siin foorumis steroidi teemal rääkimise lõpetada ja pole üldse mõtet rääkida asjast millest midagi ei tea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tee parem korralikult jõusaalis trenni ja pane toitumine korda, ülejäänud tuleb ise ajaga. eks kunagi tulevikus võib hakata mõtlema toidulisanditele nagu HTR
november 28, 2010 at 5:57 e.l. in reply to: 2 nädalat on, 2 nädalat off jõusaalis treenimine. #218114biggereveryday
Memberhoida saad kindlasti nimodi, vaevalt et midagi ära hakkab vajuma…progress ja areng on tõenäoliselt minimaalne…
kui nn offtime nädalal saab käia 1 korra jõusaalis, ja kasutada sangpommi ja hantleid siis ei mõista miks areng peaks olema minimaalne. hantlitega saab väga palju asju ära teha, eriti kui neid veel erinevate raskustega. need lihased mida hantlitega teha ei saa peaks tegema selle 1 jõusaali korral.
biggereveryday
MemberTere,1. Olen umbes aasta enam-vähem stabiilselt jõusaalis käinud, kaalun hetkel umbes 72kg. Oma jõunäitajatega olen praegu rahul, aga tuli selline mõte hakata käima kickboxingus/taipoksis, nii et jõusaali jaoks rohkem eriti aega ei jääks. Kui ma seal trennis hakkaks käima, siis mida ma peaksin tegema, et mu jõunäitajad ja kaal ei alaneks, või polegi see võimalik? Lihtsalt mehe moodi söömisest vist ei piisa?
2. Kas jõusaalis võib teha ühtedele lihastele nt jõutsüklit ja teistele pikki seeriaid? Ma ülakehale tahaks rohkem jõudu, aga jalgadele rohkem plahvatuslikkust ja paremat hüppevõimet.
Aitäh.
Tavaliselt kaklustrennis tehakse ka jõudu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> hüppevõime jaoks pead rohkem hüppama, kunagi oli siin foorumis hea video selle kohta. üks mees hüppas ka toolile ja maha ja igalepoole mujale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>biggereveryday
MemberSee ei ole ju puhas capoeira, mida ta seal filmis teeb.mis asi on üldse puhas capoeira? nagu ennegi mainisin on capoeiral kaks erinevat liiki. originaalset capoeirat ei usu, et enam kuskil õppida saab…
biggereveryday
MemberLoodetavasti mitte püsivad.kahjuks mingi 6 kuud aga jah elasina üle…
biggereveryday
MemberVideo põhjal järeldan ,et tegu mingi show-kunstiga, kus saab nagu iluvõimlemises hindeid panna
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vaata filmi undisputed 3 seal capoeira mees annab ikka päris hästi tappa.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>biggereveryday
MemberLihtsalt raha raiskamise pärast või tegi miskit halba?mul olid suhteliselt imelikud kõrvalmõjud, tõesti lähemalt ei tahaks rääkida
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
biggereveryday
Membercapoeira põhimõtteliselt ju sama (sellel 2 liiki) ja eestis olid trennid täiesti olemas kunagi kui ise uurisin
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>biggereveryday
MemberSaaks öelda neid ülesandeid?Mida võiks sööma hakata?
Mitu korda peaks käima jõusaalis(Nädalas).
Kaalun 58kg ja 174cm pikk ja 14a. vana on see normaalne?
selles vanuses ikka normaalne
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> siin algajate kavad ka olemas, hakka selle järgi trenni tegema. 2-3 korda nädalas võiks vähemalt käia jõusaalissöögi kohta palju teemasi, vaata foorumis ringi
MemberÜldiselt ei soovitata isegi looduslikke testoboostereid selles vanuses, kus nagu testoregulatsioon keha poolt peaks normaalne olema. Rääkimata siis muust.15 a ei soovitaks seda mingil juhul. ise tarvitasin kunagi 21 aastasena tribulust ja ka kahetsen… ja puhas testesteroon siiski steroid… ja nendest soovitaks ikkagi eemale hoida.
biggereveryday
Memberkaastunded ka minu poolt perele ja kõigile tuttavatele
Memberküll vastupidavus tuleb ajaga, võta parem proteiin nt prode90
biggereveryday
MemberHuvitav spordiala ja kui seda edasi arendada ja mingid erilised jalanõud välja mõelda, siis usun, et mõnigi mees võiks üle emajõe joosta või isegi parema tehnikaga võiks ehk tuulevaikse ilmaga Pavel Loskutov üle mere Soome joosta
Imre sa oled liiga lühinägelik, eesmärgiks võiks olla ikka jooks ümber maailma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>biggereveryday
MemberTere,Mina isiklikult söön enne trenni ühe banaani, kuskil 1h ennem ja siis lähen jooksma. Peale trenni pastat ja bolognese kastet või olen valmistanud loomalihast midagi koos kartulite ja salatiga. Loomaliha nagu ka maks on hea raua allikas pluss saad veel valke ka. Kala on kah kasulik, mulle meeldib vägag lõhe,see siin UK suht odav:). Kurgi salati asemel võiksid teha spinati või jääkapsa või lettuce või brokolit vms. Vajadusel ja kui maitseb võid maitsestada oliivi õliga
selle banaani võiks parem pärast trenni süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kiiresti imenduv süsivesik ju mis taastab kulutatud energiat. enne trenni ise söön pigem valgurikkamalt. näiteks: kohupiim (minu isiklik lemmik), tund pärast trenni siis u korralik valgurohke praad. Lõhe jah üks paremaid asju mida soovitada, endalgi siin soomes lõhevõrgud meres, sest üks lemmik praelisand lisaks sealihale
AutorPostitused