biggereveryday
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
biggereveryday
MemberMaitse asi. Kui ma peaksin ka dextroga võtma valke, siis võtaksin ka 1:1’le, sest liiga magusaks läheb. Aga praegu kasutan massilisajat, siis seda võtan 80-100g + 20g valku. Tuleb kokku 80g süskareid ja 35g valku.ok ma pole ise dextrot proovind… endal hetkel muscletech mass tech kus süsikaid 150g ja valku 45g. enne seda sai ka erinevaid proovitud ja suurema koguse süsikatega tundub areng parem
biggereveryday
Member?ise ma ei tarbi kunagi valku ja süsikat võrdsellt. süsikat ikka 2/3. enamus inimesi väidab, et toitumine korras ja mitmekülgne aga enamus juhtudel see siiski nii pole…
biggereveryday
Memberarvestades trenni järgset sheikki huvitaks su toitumine vägagi
biggereveryday
Memberma juba sellest pikalt mõelnud, 2 päeva
täna hakkasin ka mõtlema, et kui rasv ära põletada, on võibolla hiljem raske massi taotleda. Aga jah, äsja just vaatasin seda muscle+, lootsingi, et äkki keegi soovitab seda ja kinnitab mu mõtteviisi. Lähen ostan selle täna ära ja jätkan trenni tegemist
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>võid teema vast lukku panna, edasised küsimused võid saata mulle postkasti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>biggereveryday
Membervõta HT-R või muscle + ja usu mind oled palju rohkem rahul
biggereveryday
MemberKa massisöömist, nimetatakse dieediks, kui sa teed seda järjepidevalt. Või olen ma millestkist valesti aru saanud? Igastahes, tahaks siiski oma küsimusele vastust, teen korralikult trenni ja püüan korralikult süüa, kuid tahan käppa kõhulihased välja tuua
biggereveryday
MemberDieedil tasub alati olla, minu dieet on näiteks selline, nagu ma juba mainisin, et söön korralikult iga 2-3h tagant, ei lase kõhtu tühjaks.alati dieedil??? mina olen pea alati massi hooajal…. dieet oleneb ikka sellest mida ja palju sa sööd, mitte, et sööd tihti ja korralikult… tuleb süüa täisväärtuslikult. ka massihooajal on võimalik rasvast lahti saada. mida suuremaks saad, seda rohkem lihast ja seda rohkem põletad ka rasva…
biggereveryday
Membersellise kehakaalu juures pole küll mõtet dieedile minna. parem korralikult trenni teha ja toitumine korda.
biggereveryday
MemberInglisepärane laensõna, kus keiss = case. Soome keel on kusjuures tänapäeval võõrsõnadest isegi meie omast paksem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>soome keeles on veel lisaks võõrsõnadele väga palju väljendeid. Paljud räägivad ka vanas soome keeles, mis ikka kõvasti erinev
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> lisaks veel väga palju huvitavaid lühendeid…biggereveryday
MemberTegemist just väga hea toidukorraasendajaga ja kasutamiseks juhul, kui tegeled aktiivse treenimisega ja trennist koju jõudmiseks läheb nõnda palju aega, et koju jõudes on kõht juba liiga tühi (, et sööks külmkapi ära
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )
Veega tehes, kui soovid pudingulaadset, pane vähem vett, sega ära, lase seista veidi ja on kenasti segunenud, paksem ja maitsev (eriti maasikas). Iga valk läheb pärast veega segamist seistes paksemaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Suvel on see eriti hea, sest kuumusega on parem, kui toit on suurema toitseväärtusega, maitsvam, värskem, kuid kvaliteetne (55%valku Dietmixis).
Soovitan, kuid 1-2 korda päevas- maksimum. Kuid olla ettevaatlik, võib liiga hästi maitsema hakata!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>maasika oma maitseb nagunii liiga hästi, isegi massi hooajal igatsen taga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>biggereveryday
MemberKas veega segunedes paksenes ka?minu arust oli ka ikka päris vedel võrreldes osadega. maasika maitse oli jälle väga mõnus
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tulemustest ei oska ka ise midagi rääkida… liiga palju tegureid mängus…biggereveryday
MemberMa ei saa aru, miks keegi kunagi valguallikana juustu ei soovita? Seal ju süsivesikud täitsa nullis ning Juku juustus on ca 40g valku 100g kohta. Ehk siis poolekilose juustu peale 200g valku. Rasvad peaksid seal ka paremapoolsed olema?kasuta otsingut, alles nädal tagasi oli teema: “Kui kodujuust otsas, kas siis võib ööooteks võtta tavalist juustu?”
biggereveryday
Memberäkki lisad mingi pildi endast? kui pikk sa oled? palju keha kaal on? siis saab edasi midagi soovitada. aeroobne jah rohkem rasvapõletamiseks, aga suvel pole selle pärast vist väga mõtet muretseda. võrkpall ujumine jne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jälgi toitumist pinksalt ja käi ikka saalis ka
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>biggereveryday
MemberOIH, ajasin segamini Muscle+ ikka , mitte Promix .Eesmärk on rasva % vähendamine ja lihaste kasvatamine või vähemalt säilitamine. Sellepärast niipalju aeroobset teen.
mina eelistaks siis muscle+ i
biggereveryday
MemberMul tekkis siin küsimus.Oletame, et mul on 0,5 liitrine limonaad Kelluke.
kumb on selle tarbimiseks parem moodus
a. juua see korraga ära – ajada veresuhkur järsult üles
b. juua seda lonkshaaval terve päev – ja veresuhkrut järsult tõstmata
Mida te arvate?
ma arvan, et seda pole mõtet üldse juua… aga veresuhkurt ise järsult ülesse ei aja
AutorPostitused