biggereveryday
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
biggereveryday
Membervaatasin ka lehekülje peal ringi, minu arust väga 10p tekste tõesti väga lihtne lugeda ja samas ei hakka ka igav
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> loodan, et lähiajal tuleb ka artikleid juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>biggereveryday
Membersöömist rohkem korda sättima, selle kohta siin väga palju teemasid. talvel väga palju spordi võimalusi. ise käin lumelauaga sõitmas ja aitab päris palju jõusaalile lisaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>biggereveryday
Memberpalju õnne! et vorm paraneks ja medaleid koguneks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 15, 2011 at 9:59 e.l. in reply to: treeningkava – mitu korda nädalas, iga päev lihasgrupp või kuidas? Milline variant teile sobib ning töötab? #305556biggereveryday
Member1. kordused ja seeriad pole ju aastaringselt kõigil samad.
2. ei ole olemas, et treeni 3x nädalas ja 4 või 5 on liiga palju.
3.kaval ei ole nüüd nii suurt vahet kui rinda teen 3×8 ja seda kõike 40kg, siis arengut vist ei tulegi kunagi jne
4.ideaalset varianti pole olemas, tuleb teha korralikult trenni ja seda ise nautida.
5. edu otsimisel ja arengul
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>biggereveryday
MemberSoovitan HERA80!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>eks iga mees kiidab oma autot…
biggereveryday
MemberEi mul vast pole kalduvust ülekaalulisusele.Õllelembus koos snäkkidega annab piisava kalorihunniku, et kaal paigast ära nihkuks.
Milliste meetoditega sa siis kaalu vähendaks mu asemel ja mis tulemusteni, mis aja jooksul plaaniksid jõuda?
tulemused on sul endas ikka kinni. arvesta lihtsalt kõik snäkkide kalorid ka lihtsalt sisse. siin kindlasti palju neid, kes õllet naudivad. see ei tohiks küll takistuseks muutuda…
korralik trenn ja küll hakkab ka rasv lihase vastu vahetuma, küll pärast poole aega väike dieedi kuur teha ja kõik ok
biggereveryday
MemberOk, mu postitus oli natuke laialivalguv, täpsustan.Probleemsete harjutustena tunduvad olevat:
Surumine kangiga lamades kaldpingil 3 x 8 – 10
Ületõmme hantliga (pullover) 3 x 8 – 10
Küünarvarte kõverdamine kangiga scottipingil 3 x 8 – 10
Prantsuse surumine kangiga lamades 3 x 6 – 8
Surumine kangiga kukla tagant istudes 3 x 8 – 10
Tõmme kangiga vastu kõhtu kummargil 3 x 8 – 10
kui mul oli viimati õla vigastus, siis oli probleeme pigem lamades surumisega kui kaldpingil…
biggereveryday
Memberpalju õnne !
biggereveryday
Memberaga sellel oli tähtaeg ka üle juba, mõjutab see midagi?kui ikka mitu aastat üle pole siis pole vahet ju…
biggereveryday
MemberU mad?Kui sa väheke asja backgroundi teaksid siis on mu püstitatud teema ja küsimus igati adekvaatne.
mad ei ole huvitas lihtsalt asja point, nüüd ka oma küsimustele enam vähem vastused saadud ja edasi ei uuri selle kohta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>biggereveryday
Membermullegi tuttavad helistavad pidevalt, kuna ise soomes ja siin suhkur odavam… maainimesed ütlevad, et suhkurt läheb ikka koguaeg kõvasti ja siis imestavad, et kaalust alla ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>biggereveryday
MemberWell are you?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Jutt käib siis bodybuilding.com ühest sub foorumist. Niiet kes teab see teab.
mis selle teema mõte on?
Member20 kilo kokaiini oleks maitsekas välja loosida
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nüüd teame ka sinu soove, võid ju jõuluvanale kirja kirjutada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>arvatavasti on AlanBStard nüüd paar päeva foorumist eemal, kapoga vaidlusi pidamas
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>biggereveryday
Membervahet ei ole, lase aga heal maitsta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>