biggereveryday
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
biggereveryday
Memberõnne!
biggereveryday
MemberMul on ka trenn koos 10 minutilise soojendusega kuskil 2 – 2,5 tundi pikk, no ei jõua varem valmis.
pikad puhkepausid? endal läheb küll ca tunnike
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>biggereveryday
Memberise teen hetkel jõutõmmet, siis hantli rebimist küljele ja ploki tõmmet ülevalt rinnale võimalikult laia haardega ja minu puhul mõjub
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>biggereveryday
Memberhääl antud Taavile
MemberMa küsiksin pilte Sinu vormist hoopiski.
hetkevorm pole ju mingi näitaja, kui dorian yates näiteks on nüüd vormist väljas siis pole mõtet siukest meest kuulata? kogemused loevad ka ikka…
biggereveryday
Membervabandust, see foorum igatahes google chrime enam ei toeta, üritasin aga näitab, et ma ei saa vastata. nüüd siis lookingforanswers@hot.ee võib olla ka lihtsalt 3 päeva jõutõstmis kava… suured tänud
Membersooviks ka 3 päeva oma kui võimalik. ise 22a 176cm 83kg ja max ca 110 vb ka rohkem pole paar kuud proovinud. tänud
MemberTeinekord on nendest toidulisanditest rohkem kasu inimesele, kelle menüü kõige õigem pole, kui sellele, kel see niigi paigas on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>et sööme mida tahame ja küll dieetmix ja roheline tee aitab? äkki oleks üks kord aeg siis toitumist paikka panema hakata. mitte kompenseerima oma teadmatust erinevate pulbrite ja ainetega, mille mõju ise ka ei tea…
biggereveryday
Membermina eelistan süüa valgu ja rasva rikkast toitu ja magusaisu pole… ei mäletagi kuna viimati midagi magusat sõin, vb 2kuud tagasi puhkusel…
hoia eemale ka jookidest kus suhkur sees…
november 22, 2011 at 5:14 p.l. in reply to: Kaalulangetamine ning füüsilise vormi parandamine. #298348biggereveryday
MemberJõusaalis hoia siis kordused pigem 12-15 vahel ja tee 3-4 seeriat.
Toitu korralikult, kuid ära süsivesikute ja kaloritega üle pinguta ning väldi väga rasvaseid ja magusaid toite. Päevane miinimum kalorite kogus + trennis kaotatud kalorite kogus püüa enam-vähem tasa süüa ning süsivesikud siis muidugi glükoosi ja glükogeeni taastamiseks. Valke siis peamiselt vaja aminohapeteks ja lihaste paremaks arenguks. Süsivesikuid tarbi treeningpäevadel ~250g ja puhkepäevadel ~180 ning valke võid igapäevaselt tarbida umbes ~140g. Rasva tarbi päevas ~85g. Ära muidugi unusta saada piisavas koguses kiudaineid (~25g päevas) ja vitamiine + omega-3 rasvhappeid jne.
põhimõtteliselt sa tahad õelda, et jõutrenniga põletab vähem kaloreid? siis kui mina toituks sellise süsika, valgu, rasva suhtega, siis mina isiklikult võtaksin juurde rasva ja kaotaksin korralikult lihasmassi. arvestades, et kaalun ise 85kg, siis enamasti tarbin ca 3g valku keha kg- kohta. vastasel juhul lihtsalt hakkab lihas kaduma. pigem võiks veel vähendada süsivesiku % ja rasva oma suurendada….
1 seeriast ei piisa
MemberNo ma loodan, et see annab ikka jõudu ka juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, Mitte lihtsalt tarbimiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Järgminekord tuleb vist kombo osta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga okei, eks siis ma arvan, et ma kasutan enne ja pärast trenni seda. telli parem toitumiskava! pulbrite söömine ei võrdu “kuuga põkiks” jõudu annab juurde õige toitumine ja treening!
biggereveryday
MemberTere!
Mul oleks soov osta Butterfly abs või mõni analoogne toode. Oleks väga hea, kui saaks Eestist ostetud. Toode oleks vaja kätte saada 3.detsembriks.
NB: Tegemist on pilava sünnipäevakingiga!
vb lõunakeskusest…seal top shop…kindlasti ka mujal eestis top shopi poode…
biggereveryday
Memberselle käe ja rinna treenimisega ei jõuagi sa kunagi kuskile. nii lihtne see ongi. võta parem ülevalt tasuta treeningkava ja mine saali lammutama
Memberväga hea vorm…õnne võistluseteks ja loodan, et selg väga tunda ei anna
MemberSelle piirkonna rasvarakud ei taha nälgides ka väga midagi ära anda tegelikult.
Aga need asjad, mis paneksid neid rasva ära andma olukorras kus inimene kaloreid põletab, on meie polizeiriigis rangesti keelatud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vabandust, et teemast välja lähen, aga äkki sa kirjutaksid mis asjad need keelatud on? ise elan soomes ja siin pole vist eriti midagi keelatud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> võid kirjutada ka postkasti siis ei lähe teemast rohkem välja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused