biggereveryday
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
biggereveryday
MemberKaks klaasi kakaod on parem kui üks.
Kalorsus
351.8 kcal
Valgud
14 g
Rasvad
10.52 g
Süsivesikud
49.04 g
14g valku on küll minu arvates pärast trenni natuke vähe… eriti kui plaanis lihast kasvatada aga kõik oleneb loomulikult… kui võtta näiteks pärast trenni kohe kaks kakaod ja näiteks 30min-1h pärast korralikult süüa siis miks ka mitte.
mina söön küll pistaatsiaid, parem kui soola pähkel igatahes. maapähkliga võrrelda ei oska hetkel…
biggereveryday
Memberendalgi kunagi olnud peavalud kuid ka mina HTR-iga seda ei tundnud. nüüdseks õnneks lõppenud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga muidu HTR on väga hea valik…veebruar 9, 2012 at 12:01 p.l. in reply to: Kas selleks, et õppida ja maailmale väärtust luua, on vaja ülikoolis käia? #220889biggereveryday
Membersama on ju autokooliga, õpid ja õpid. kuid kui palju näeb nüüd neid tõsiselt korralikke liiklejaid eestis?…
veebruar 9, 2012 at 7:52 e.l. in reply to: Kas selleks, et õppida ja maailmale väärtust luua, on vaja ülikoolis käia? #221193biggereveryday
Membersuurepärane artikkel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>biggereveryday
MemberLugesin kusagilt, et kui peale jõusaali pole midagi korralikku süüa, et klaas kakaod annab vajalikud asjad kätte mida peale jõusaali vaja – on see asi üldse usutav?
Otsisin endale ka enamvähem kava mis on kaheks jagatud, kuid samas vajab ka mõningaid parandusi. poolteist kilo ka kaotatud.
klaas kakaod ei anna ju eriti midagi… eelista ikka korraliku sööki. ära nii väga nendes kg-des kinni ole, vaata ikka peeglist muutust
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>biggereveryday
Membersee oleneb kui algaja oled, kui pole ennem jõusaali sporti harrastanud siis esimesed 2 nädalat võiks teha jh sellist üldisemat. Edasi võiksid keskenduda ühel trennil kindlatele lihasgruppidele. Kindlasti leiad ka treeningkava siit fitnessi lehelt.
et kes on üle kahe nädala käinud pole mõtet teha kogu keha kava? ise mitu aastat käinud ja vahe peal kui teen kogu keha 3 * nädalas on areng parem kui jaotatud kavaga…
biggereveryday
Membersellest üks väga pikk teema olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> soovitan enne trenni…otsi teema ülesse ja loe täpsemalt…biggereveryday
Memberaga arvesta, et see tuleb ikka väga magus….
biggereveryday
Member
biggereveryday
Membertoitumise kohta teemasi väga palju kasuta otsingut ja vaata endal lähedal olevad spordihallid üle, ise käin jõusaalis 10€ kuu. väiksemates kohtades muidugi paremad hinnad
MemberMiks ei ole,kui teed triitsepsit peale rinda kohe,eelnevalt oled juba teinud 4-6 rinnaharjutust,siis peale seda 3 triipsa mõjub küll ning kui korralik rinnatrenn on ega, siis suurt ei jõuagi rohkem korralikult teha.
tahan näha meest, kes teeb korralikus rinnatrennis 6 harjutust ja veel 3 triipsale pärast jõuab teha….
biggereveryday
MemberAinult rinda ära kindlasti treenima hakka, see oleks loll ja naiivne. Olenevalt kavast, vaata, et rinnale oleks vähemalt 3 harjutust ja triitsepsile samuti.
Ära heida meelt, et rinnalt surumine nii kehv on. Kui mina alustasin (sain 15 siis kaks kuud enne seda) surusin ma ainult 45kg, nüüd, aasta hiljem surun 105kg.
Kui su sõbrad suruvad sinust rohkem ja 105kg ära ei tõmba, no siis ma tunnen neile kaasa. Varsti on neil selg nii nõrk, et ei toeta enam rinnalt surumises.
ma triitsepsile ka 3 harjutuse tegemisel mõtet ei näe…
teemasse: mis harjutusi sa rinnale muidu teed ka? mitu seeriat? kordust?
biggereveryday
Membertegin vahepeal täpselt samu 3 harjutusi ainult kordused erinevad ja arenesin küll aga valuga probleeme polnud. venitused enne ja pärast ning vaata ka toitumine põhjalikumalt üle…. vb proovi ka natuke pikemaid puhkepause (lihas taastub rohkem) ära päris tühja kõhuga trenni mine ja pärast trenni kiiresti imenduvaid süsikaid ja valku
Memberpalju õnne ja suuremaid raskusi kangil
MemberKas siis peaks seeriaid vähendama, või raskusi?
seeriaid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> või vaatama harjutused üle pole mõtet näiteks teha lamades surumist ja kohe järgi lamades surumist hantlitega ( kui siis ainult kaldpingil ) -
AutorPostitused