biggereveryday
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
biggereveryday
MemberTean mida sa tunned. Oli ka endal aeg, kui eesti k rääkimisega oli tõsiselt probleeme… Miks sa rootsi k ei räägi siis, kui seal mail asud?
biggereveryday
MemberKüsimustele ikka vastust ei saanud. Mina pole sulle miinust pannud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei viitsi ültse selle süsteemiga enamasti kaasa minna. Väga harva, kui kedagi “hindan”
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>biggereveryday
Member[C19: creat- from Greek kreas flesh + -ine ²]
Grammatikaga norimine pole intelligentne. mine osta pakk küpsiseid endale ja pole positiivne.
St “ole”, mitte “pole”.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Viimaste nädalatega kogesin muidu korraliku ajutarkvara ümberlülitumist, grammatika tõmbas korralikult segi. Seega kui installeerite omale pähe midagi uut, siis olge ettevaatlik, sest ajutiselt tõmbab vana süsteemi tõrkesse nõnda.
Uuendasid endal peas softwere w? Sa oled täna küll vist liiga palju suitsetand… Viska enda kanepi taimed minema ja söö küpsist
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul küpsise pakk sahtlis juba 3 kuud… Ei ole vaja süsikaid nii palju hetkel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pealegi hunnik taastus jooke ka olemas, kui keegi ei osta ära, küll siis sealt saan lisa süskareid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja su creat vs kretiin ka kaks erinevat asja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>biggereveryday
MemberKretiini asemel võtke parem lähteaineid, millest kret’i tehakse.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tead ka sa selle sõna tähendust?
biggereveryday
MemberAga mis tunnused sellel parimal pulbril olid? Kas ta tegi nähtamatuks või?
Aga sulle ei ütle kunagi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vihjeks võin õelda, et tegu polnud proteiini pulbriga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Taolisi tooteid on küll fitshopis, aga seda konkreetset mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>biggereveryday
MemberSelle pärast ma nii tusane olengi kogu aeg, et toidulisandeid ei tarvita… Peab ka kreatiini järgi minema…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>biggereveryday
MemberKõige parema toimega pulber mida kasutanud olen, on ühtlasi ka kõige hullema maitsega… Enam seda eestis ega soomes osta ei saa. Ei tea kas mujalgi on, kui leiaks siis ostaks vast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>biggereveryday
MemberTalutav, aga sellegipoolest rasva võiks olla 85g, ehk siis 1g iga kilogrammi kohta. Endal lihtsalt vähe kindlam.
Kus on kirjas, et ta 85kg kaalub. Vb olete tuttavad a siit küll välja ei loe… Dieedi aeg alandad aint süskareid?
MemberKui teed korralikult kava järgi trenni, siis ajaga balanseerub. Foorumis sellest räägitud ka aastate jooksul… Paljudel näiteks üks rind väiksem kui teine, või siis käsi. Treenida tuleb mõlemat ja küll võrdseks lähevad. Ise soovitaks trennikava valida sellist, kus triitsale harjutused pigem kangi või ploki peal, mitte hantlitega. Edu
biggereveryday
MemberGmaster. No he ****** doesnt. 80g valgu juures suudavad end ainult hoida algajad…LPF on üldse mõetu prjekt ja täielik ******** kui minu arvamust küsida… HPF on juba palju parem…
biggereveryday
MemberEks kuulata võib igast Pro kulturiste. Sama moodi toitudes pole aga tulemused samad. Väike vihje…
biggereveryday
MemberKasu mäletan seda, et tavatoidust ei saanud piisavalt tänu tööle. 15h päevad jne… Enam ei söö, kuna olen normaalse töö peal ja saan ka tavatoidust kõik kätte. ei näe mõtet lihtsalt. Vahe peal võtan nädalas ühe so lo carbs batooni ja olen rahul.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> hetkel kindlasti ka toitumise koha pealt targem ja oskan paremini kõike ette planeerida ja arvestada…biggereveryday
MemberKust see 2 seeria jutt üldse tuli ja kes soovitas? Ise nagu ei leidnud teemast selle kohta teksti… Ise teen baas harjutuses 6 seeriat, 8 lisa seeriat samale lihas grupile siis 2 teise harjutusega…
biggereveryday
MemberSügiskülv, mis sa võtsid jälle paar mahvi üleliiast w?
biggereveryday
MemberParim valk? Munavalged loomulikult.
Aga kui peab tingimata pulber olema, siis maitse poolest “PhD White Chocolate” – hands down maitselt parim valgupulber, mida proovinud olen.
http://www.phd-supplements.com/store/p/65/1/Diet-Whey-2Kg-Pouch.html
Samas ise sellist pappi pulbri alla ei mataks ja best bang for the buck on siiani olnud:
1) http://www.myprotein.com/sports-nutrition/impact-whey-protein/10530943.html
voi
Ise enam pulbreid ei söö a see myprotein on nüüd ka mass.fi üks suuremaid firma märke. Kõik nende tooted seal vast olemas. Maitse poolest on mulle meeldind muscletechi omad ikkagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused