biggereveryday
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
biggereveryday
MemberMassilisaja sisaldab vähe proteiini ja palju süsivesikut. Sama hästi võib juua piima. Piimas isegi proteiini ja süsivesiku suhe parem. Kuigi sul proteiini ka jagub, aga lihtsalt siuke hea lihtne varjant. Loomulikult kui raha on siis miks mitte tarbida. Ise väga mõtet ei näe massilisajal. Sama hästi võib kommi süüa ja paar keedu muna kõrvale… Eelista tavatoitu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>biggereveryday
MemberPm kuna sinu ainuke küsimus oli, et kas on võimalik massi kasvata, siis vastangi et on. Kuidas taastumisega on, lihasevalusi või väsimust pole pidevalt? Muidu kui rohkem tunned, et süüa ei jõua või ei taha. Võid panna juurde joogi. Proovi lisaks juua näiteks päevas pool liitrit piima. Ise siin vahepeal aint piima toodete peal arendangi ennast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Piim, kefiir võid vahetada, kui üks või teine ei maitse, või kopa ette viskab… Ise joon taolises pakis olevat kakaaod, sisaldab rohkem proteiini ja süs. Kergem juua, kui süüa ei taha…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>biggereveryday
MemberTäpselt nagu SKG ütles. Enne vaja enam vähemgi teada neid kaloreid ja kooslus %. Ise arvan ka, et liiga madal… toidulisandiga on selline asi, et sellega võib dieeti ka pidada. Kui üld kaloraas madal, siis pole vahet kas võtad või ei. Kujutan ette, et 2000 kcal peal võiksin vabalt massilisajat kasutada ja rasva põletada…
Palju seal proteiini, palju süsikaid ja rasvu oli?
biggereveryday
MemberMilline on praegune toitumine? Too valja keskmine paeva menyy. Vaatame kohe yle, kas on tegu “hardgaineriga”.
Kõik noored on hardgainerid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oma jutu järgi kõik söövad nagu hobused, aga ei kasva…biggereveryday
MemberMina maksan 10€ kuus. Vastu saan võtme ja võin käia kuna tahes. See ka põhjus miks õhtuti hilja käin. Hea rahulik oma ette paugutada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>biggereveryday
MemberKüsi vabalt julgelt, kui miski arusaamatuks jäi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lihaskasvu-geenid on mingil määral teadusele selged, võime ju geenide teema läbi käsitleda siin, oleme siin saidil geene joonistanud ja uurinud ju küll.
Äkki räägid enda geenidest lähemalt? Mis sul seal on ja mis on puudu?
biggereveryday
MemberSee tundub mulle ainuke mõistlik soovitus. Siin samas peaks midagi tööriistade nupu alt leidma. Kasutaja Diver on muuseas FitRates täitsa olemas.
Fit ratest leidsin jah. Neid kalkulaatoreid ka kõiki tõe pähe võtta ei saa. Vähemalt seda osa, mis ütleb palju mida sööma peaks…
Kokku löömine tasub siiski ära, siis saab ise ka aimu. Ise kirjutan paberi peale ja arvestan iga nädal ühe päeva ca. vanemaid pabereid on alles ja kui muutusi pole, pole vaja uuesti arvutada..
Driver, mis sinu hetkekaal muidu on ka?
MemberMa selle fitness rate päris ära unustanud. Ise mõtlesin veel omaette, et mees kasutab veel rate.ee-d… otsin seal siis nagu segane ei ole ühtegi vastust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>biggereveryday
MemberPäriselt räägid?
Ma ei tea, kas ennem oli tal kasutajanime Diver asemel tühi koht või sul on lihtsalt halb tuju.
Selline kasutaja puudub seal… Tujul pole viga. Oleks huviga pilte vaadanud…
Ei leidnud ka profiilist linki ega vihjeid…
Ok minu viga. Mõtlesin, et ta kasutab rate.ee-d veel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>biggereveryday
MemberMul pildid rates üleval. Aasta jagu trenni tehtud. Kuu pikkused pausid olid ka. Koos nendega tuleb veidi rohkem. Treeneri peale pole kulutanud. Ise olen tulemusega rahul.
Sul võivad pildid seal olla, aga kasutaja nime ma ikka kohvi paksu pealt kätte ei saa. Täna on halb päev vist ennustamiseks
Membertegelikult on toitumine selle foorumi põhi teema ja terve foorum seda täis. kasuta veidi otsingut ja leiad kõik vastused
MemberOlen teind ka 5x nädalas kogu keha…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seda juba aastaid tagasi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Järgmine kava tuleb ka 3-4x kogu keha…biggereveryday
MemberKui pole eesmärki pole ka mõtet trenni minna

biggereveryday
MemberKurat ja mina lähen ikka täna trenni ja jätkan oma 5x nädalas erinevaid lihaseid…
biggereveryday
MemberAga mis siis, kui füüsiline areng ei liigu selles sihis?
-
AutorPostitused