biggereveryday
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
biggereveryday
MemberDiil. Kuna proovida saab ja kuhu tulema peab?
Teemasse: Vaata, et keha aint stressi ei lähe ja toitumisele käega ei löö. Endal oli nii vigastuse aeg ja tulemus pold just kõige parem…
biggereveryday
MemberIkka see lugemisoskus – näha, mis sõnade taga on.
Kuskil ei ole kirjas, et teab mis eriline vanus aga me KÕIK oleme täiesti erinevad, kurat, kui raske sellest on aru saada?
Tule, teeme paar suusaringi kuu aja pärast, siis räägime edasi . Kas ja kui tugev mees keegi on või mis on tugevuse mõõt. Ning kas seda üldse mõõtma peab.
Tule teeme norras parem ühe päeva lumelauaga.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tugevuse mõõte aga sadu erinevaid ja ei saa võtta konkreetset ala… Kui just strongmani ei võta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>You doent have to be great to train. But you have to train to be great!
november 24, 2013 at 3:28 p.l. in reply to: Kolm lihtsat põhjust, miks valgurikkad toidud on kaalulangetuseks hea valik #354777biggereveryday
Member1kg lihast ja 1kg rasvkudet iseenesest ei tarbi iseenesest märkimisväärselt erinevalt energiat. Selle peale ei ole kaalulangetajatel üldiselt mõtet loota. Märgatava erinevuse saavutamiseks peaks lihasmassi kasvatama ca 10kg.
Täiesti mõtetu postitus! Seda ka hiluti archi poolt siin arutatud, palju kumbki kulutab. Sama moodi ei ole vahet kas sõita 100ga või 150ga. Väike kütusekulu vahe. Kui aga aastas sõidad 100 tkm siis sealt tuleb juba korralik summa. Samamoodi kui juua väike limonaad ja süüa väike koogike ei tee see midagi, kui toitumine paigas. Kui nüüd aga igapäev 3-4 mõlemat , siis suht raske vormis püsida…
biggereveryday
MemberMarx kui sina ei saa pooli asju teha, sest selg õrnalt kõver siis oled nõrk mees lihtsalt! Mul naisel lülid katki, tehti vale korsett, valesti kokku kasvand ja saab ka kõike teha. Valu on loomulikult tehes, kuna teravad otsad vastu selja närvi. Kui seljale haiget saab tuleb suust veidi verd a harjumise asi…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Inimesed liiga nõrgaks jäänud. Kas 200 a tagasi keegi kurtis, mingi valu üle? Inimesed läinud liiga mugavaks ja nõrgaks ära…biggereveryday
MemberOehh. Pooled siit peaks eesti k kursusele minema…
Samas jah huvitav, et kohe kustutati

biggereveryday
MemberIkka aitab, saab ka vormi. KUI toitumine vastavalt eesmärkidele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>biggereveryday
MemberPositiivsete häälte asi lahendati ära nagu öeldi.
Arvan, et moderaatorid lihtsalt teevad nalja imnu kontol
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lahendati. 10 miniga +20 juurde tulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>biggereveryday
MemberSügiskülv mitu kontot sul on? Vaatasn, et oled oma miinustest väga kiiresti välja tulnud…
biggereveryday
MemberPead ennast kulturistiks aga unistad koefitsendist… Kahtlane
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Endal kahe kuuga kaal 2.5 kg langenud. Välimus a rohkem muutund
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 1.3 oli muidu 5*4
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> maxi ei ole julgend proovida… eks kui ülessandega hakkama saad ja midagi uut otsid, anna teada. küll midagi välja mõtleme
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>biggereveryday
MemberVõime mingi muu ette võtta ja siis järg aasta küki oma. Veidi kardan põlve pärast ja ka praegu pole üle 1.3 peale proovind…
biggereveryday
MemberPlaan oleks väga hea, aga muretseks ellkõige küki pärast. Kuna kaks kuud tagasi alustasin uuesti ja siis oli pärast jalatrenni veel 12 h põlvevalu. 6kuud tagasi ei saanud ilma valuta kõndidagi. 9 kuud tagasi kõndisin veel sirge jalaga ja sidemed ümber…
biggereveryday
MemberHetkel dieedil veebruariks saaks 10kg ilusti maha veel.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui lihasel ka mälu toimib, siis peaks ka 80kgsena 160-180 mitu kordust suutma ilusti teha.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks see tähendaks ka muidugi, et tuleks smolovi küki kava peale panna… Miks just kükiga teha tahad? Mis su hetke kaal on ka?biggereveryday
MemberSaab ka ise kaasa võtta…
biggereveryday
MemberMulle pole keegi eriti põhjendanud, et mida ma siis valesti teen- kas sa äkki võiks proovida seletada seda?
Sest justnagu antakse mõista, et teen midagi valesti, aga kui küsin, et mis valesti on, siis ei saa enamasti vastust.
Selle teema kasutuslugu oli minumeelest küllalt aktiivne ja huvitav, mis osas sa paska siit näed?
Sa ise andsid ka omapoolse panuse siia teemasse ilusti- seega kõik normaalne minumeelest.
Samas väga paljudes foorumites näen sarnast reaktsiooni nagu sinul siin, ja siis tekib mul hämming, et why.
LPF on juba mõtte maailm, millega kunagi suureks ei kasva… Vb kasvad ka aga eks näha ole, kui 20 a pärast postitad siin. Kas oled alla andnud või jätkad sama süsteemiga.
Ise olen täis HPF.

Kurat nähtud ju küll suuri mehi, kellel jalad nagu 15 a poisikesel. On see siis teie arust ilus w?
3x nädalas ikka võiks trenni teha. A ja LPF kadesta. Olen 7 nädalat iga trenn tõstnud vähemalt 2.5kg surumises raskust
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muudes harjutustes samamoodi. Kükis vast isegi rohkem.
MemberKui aeroobsele midagi juurde teha siis ikka saab. Mäletan ise kui 15 olin tegin igapäev kätekõverdusi, lõuatõmmet ja igast harjutusi veel. Jõusaalis ei käinud kordagi ja kui läksin surusin maximumina 92.5 rinnalt. Oli suht hästi minu arvates
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ühtlasi olen ka neid igast kodu harjutusi teinud juba 5a peale vahelduva eduga… -
AutorPostitused