biggereveryday
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
biggereveryday
MemberMa arvan, et see 3 leivaviilu asi on kaloraasi arvust(200 lisaks päevas) ning selle täpnearvestus on pärit endomondo laadsest tipptehnoloogiast. Ise jooksin mere ääres liivas, kivide vahel, metsas, trepil ja siledal asfaldil ning ring oli 13,25km pikk, aega läks tund ja 4minutit ning endomondo väitel kulus 880kcal. Endomondo väitel tund jõutrenni kuluitab 400kcal(või alla sellegi). Minul õigeid mõõtevahendeid pole, neid andmeid tõepähe ei võta. Minu söömise juures peaks ma olema suur nagu emalaev(reaalselt ei saa kuidagi üle 70kg ja seda 174cm juures)
Samas, kas ongi kaalu juurde vaja? Mina tunnen ennast väiksema kaalu juures oluliselt paremini.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Need kcal arvutajad on minu arust kõik mööda.Eks kaalu saab alati juurde, aga aks sellel ka mõtet on. Rasva arvelt veel eriti lihtsalt…
Endal jooksulint näitab ühte kcal ja pulsikell hoopis teist. Ise usun, et rahulik jooksmine ei põleta nii palju, kui jõutrenn. Jõutrenn peaks ka pärast trenni veel edasi ka põletama…
märts 26, 2015 at 7:11 p.l. in reply to: Õlaprobleem? Jõukadu rinnalt surumises ja rööbaspuudel #378774biggereveryday
MemberTänan vastuste eest aga sellistest ühe- või kahesõnalistest inglise keelsetest vastustest palju abi ei ole.
Äkki kasutad googlet, kui muidu aru ei saa. Või puust ja punaseks tehes. Pane käed sirgelt ette ja venita näppe laiali. Hoia 30 sekundit ja vaata, kas vigane õlg väsib ära, või valutab?
märts 26, 2015 at 7:35 e.l. in reply to: Õlaprobleem? Jõukadu rinnalt surumises ja rööbaspuudel #378741biggereveryday
Memberrotator cuff?
biggereveryday
MemberKuna kuur läbi saab? On enesetunne endiselt sama hea?
biggereveryday
MemberKindlasti see normaalne pole, et pärast lendamist siuke asi ja nii pikalt. Minul on kõikunud pilt ainult pärast küki või jõutõmbe isiklikke rekordeid tehes.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda siis lühikest aega ca 30 seki vms…
biggereveryday
MemberÄkki oskad nõu anda kuidas seda ravida.
Põletiku puhul ongi puhkus, geelid ja näiteks ibumetiin.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>biggereveryday
MemberEi julge soovitada seda metoodikat.
Ma ka ei soovita. Samas minu puhul töötas. Kõik oleneb ka konkreetselt vigastusest jne.
biggereveryday
MemberNn kaljusi vist ei ole jah. Samas Türisalu pankrannikult ülesse ronides oleks endal vist suht väga jahe.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Muidu jah kahjuks on need osad saavutused veidi lahjad. Kulturiste vist seal pole üldse käinud? Ka Sinu auhindade rida ju metsik taga…biggereveryday
MemberMina vigastasin mai-s MMa trennis õlga. Ei tea ise ka kuidas, aga pärast seda jaanipäevani trennis käies ikka valutas. Jõusaali jätsin see aeg vahele, sest rinnalt üle 20 ei olnud võimalik tõsta jne. Jaanipäevaks läksin Eesti perega ja sai puhatud 4 nädalat. Tagasitulles sama valus. Sai sel ajal proovitud igast geele ja asju. Minu puhul ei aidanud. Lõpuks viskas kopa ette, läksin ja tegin korraliku õla trenni jõusaalis väikeste raskustega alustades. Venitas kuidagi seda õlga lahti. Hääl oli jube, aga pärast seda töötas ilusti. Esimesed kaks nädalat tegi muidugi veidi kahtlast häält nagu rebestaks koguaeg, aga vähemalt töötas ja ei valutanud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>biggereveryday
MemberNärib hinge, sest oleks ise tahtnud seal olla?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lihtsalt mõte…biggereveryday
MemberMinu mõte oli, et sellise koormuse juures väga lhast ei kasvata. Vormis olekuks piisab korras toitumisest. Muidugi vormis olek on ka igaühele erinev mõiste. Näiteks jõutõstja, kulturist ja jooksja. Kõik kolm võivad olla vormis, Kuigi näevad väga erinevad välja.
MemberKust seda kõhurulli Eestis osta saab ka. Tundub suht huvitav. Tavaline on olemas, aga selle uuega saaksid trennis meil kõik kaasa teha vast.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Juba leidsin, et fitshopis ka olemas, aga postitust kustutada ei lase. Wicked…
biggereveryday
MemberMina teen 3 korda nädalas ja siis kasvab ka.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ühtlasi sinu kava puhul paneks esimene päev küki esimeseks harjutuseks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Isiklikult 2 x nädalas väga kasvada ei loodaks. Rinnale kaks harjutust ja 6 seeriat pole nädalaks enamasti piisav. Sama kõikide suurte lihaste kohta.
Ise teen kogu keha 3x nädalas. Hetkel tuleb jõudu ja massi ilusti juurde. Harjutusi ka rohkem, kui sinu kavas.biggereveryday
Member+1 Rambo vennale
Bulki veel 6 kuud ja oledki kõige suuremate lihastega mees maailmas.
MemberKasvueas see küll rasv ei pidanud olema.
10kg kuus ja ilma rasvata? Sa võtsid eile vist liiga palju. Isegi sterodega on väga raske algajal saada 10kg kuus ja ka siis vedeliku arvelt. Lihast hea kui 3kg.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused