biggereveryday
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
biggereveryday
MemberNjaa mul sama teema.. lubasin, et jõuludeni magusat ja üleüldse rämpsu ei söö- põhjusel, et ma ei oska piiri pidada ja söön kuni konkreetselt hakkab halb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päris raske elu teil. Ise söön enda tehtud burgereid ja magusat, et oma kaloraazi täis saada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Liiga pikka aega olnud madala kaloraazi peal ja hetkel 2500 jaoks vaja magusat sisse ajada. Enda lemmikud siis jäätis, kohupiimakreemid ja dealeri so low batoonid.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>biggereveryday
MemberToitumine paika ja küll tuleb. 1. tuleb välja arvutada palju vaja kcal päevas. Siis palju tarbid ja mida tarbid, sealt alles edasi saab järeldusi teha…
biggereveryday
MemberEsimest korda kuulen, et kõhulihaste liigsel treenimisel tulevad seljahädad? Ehk siis biitsepsi liigsel teenimisel tuleb triistepi hädad?
Paraku see on nii kõhulihaste puhul. Eriti algajatel tihti esinev, kuna ei taheta alaselga treenida…
biggereveryday
MemberKüll ära harjud ja jala raskused tõusevad kiiresti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>biggereveryday
MemberReie esiosale jah. Ise teen 65-ga ja siis kui soe sees seeriad 75ga… Kui 75 peal, siis käetugedest juba kasu küll. 35 ei tohiks raske olla, kui jalgu treenid…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul lühemad seeriad ka x8 muidu.Kusjuures mul viimasel ajal motivatsiooni puudus. Otsin ka hetkel kogukeha kulturismi kava ja vb vaikselt vaatan ka seda küki arengut. Eks siis kunagi saab võrrelda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuigi ei tea kui palju saali talvel satun, kuna lumelauaga iga vaba päev sõitmas
MemberEi usu seda jama.
Tee labori testid ja tõesta siis. Sama hästi võiks õelda, et kõik pakendid valetavad. Suht pointless nagu. Mind näiteks ei huvita üldse, mida keegi usub, mida mitte, aga sellepärast pole vaja niisama läbustada…
biggereveryday
MemberPlank on ikkagi kõhuharjutus… kui sul sellest alaselg koormust saab siis on alust kahelda, kas teed päris õigesti..
Põhirõhk on jah kõhulihastel, aga eks ta koormab selga rohkem kui lõuatõmme igatahes. Ideaalis võiks teha kõhuli harjutust, kus tõstad ülakeha kõhust alates ülesse. harjutuse nime ei tea, aga koolis vast kõik seda teinud. Selja väsitab ära küll ilusti
MemberJäi kahesilma vahele. Soovitaks kodus veel planku teha vms. Saab alaselg ka koormust…
Kirjuta üks päev ülesse kogu oma toitumine ja löö kaloriarvutist läbi.
biggereveryday
MemberValku üritan ise alati tarbida 2g/kg. Kui palju jälgid rasvu ja süsikaid? Huvitaks ka need… Võib olla ka täitsa vabalt, et kaloreid liiga vähe, kui nii aktiivne elustiil…
biggereveryday
MemberTervist.
Hommikul söön võileibu 3-4 vb mõni banaan vms.
Lõuna ajal söön korraliku prae.
Pärast kooli siis ka suurem söök veits pelmeenid vms, vahest võikud,
Ja õhtul pärast trenni mingit valgurikkast toitu ja siis ka nii et kõht ikka täis saab?
Kas sellest peaks piisama kui hetkekaal 83 kg 1.84 pikk , et kaalu veidikene juurde võtta?
Õhtul vaheta liha kommide ja krõpsu vastu ja küll kaal tõuseb
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>biggereveryday
MemberMuidugi on! Ülakeha püsib vähemalt vormis,muidu hakka seda ka hiljem nullist järgi aitama.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei hakka nullist, kui rasv asemele tuleb, siis palju raskem, kui nullist
MemberKa juurikate ja teraviljaga on võimalik paksuks süüa. Kirjuta ikka täpselt välja ja löö kalorid ka kokku. Selga ei treeni üldse? “x nädalas ongi pigem lihasmassi säilitamiseks midagi. Sellega midagi ei kasvata ja kahju ka ei tee. Pigem aitab vormi hoida ja veidi kaloreid põletada. Endale tuttav teema. Mul pidi ka jalg saama paari kuuga korda, läks aga poolteist aastat…
MemberÄkki peaks kasutama liha, muna jne Täpselt sama teeb välja. Lihtsalt sööd, mitte ei joo sisse kaloreid. Pigem vajalik sul toitumine paika panna. Pulber seda ei asenda…
biggereveryday
MemberVäike kõrvalepõige mõne päeva tagusesse teemasse: (SEST OLEKS JU IMELIK, et siia nüüd siis ei võiks seda kirjutada, kuna “see ei ole hetkel küsimuseks”)
Näiteks praegu sooviks küll kuulda kava koostaja (kes muidu pidi väga hõivatud olema ja vaid raha eest suu lahti on nõus tegema): kuidas ta vastaks kukla taha tõmmete oponentidele, kes seda harjutust üle keskmise vigastusohtlikumaks peavad).
Aga kava kavaks, kavu saab teha igat moodi. Küsimus pigem kui intensiivseks seda pead. Kui üle keskmise, tundub ju kõik normis. Ja ei ole mõtet end liigselt vaevata paarikümne g valgu/süsivesiku siia-sinnaga.
Kuskil olen isegi videot näinud, et kuidas seda tegema peaks, et ei vigastaks. Enam täpselt ei mäleta, aga põhipoint oli vist, et ei tohi nii madalale välja tõmmata. Youtubeis oli video ja seletas pikalt ja laialt… Üritan otsida a ei luba midagi, kui leian lisan siia postitusse…
biggereveryday
MemberSee on minu kommentaar, tänan
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Käidud tee, on mida jagada.Kas sa vastaks minu küsimusele. Ja kui seda tõsiselt mõtled, siis võib privas edasi suhelda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused