biggereveryday
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
biggereveryday
MemberSinu üldistus geenide kohta sõltub sinu kogemusest, mis piirdub sinu enda ja sinu klassiga. Minu kogemus on kordi suurem, sest ma olen elanud linnas, kus on 10 x rohkem elanikke kui Eestis.
biggereveryday
MemberTäitsa huvitav on tegelt vaadata, kuidas inimeste arvamus muutub ajaga. Kui kunagi räägiti, et jäätisega pole võimalik vormi teha ja, et archangel ajab siin aint lolli juttu, siis hetkel seda pilti vaadates peaks küll ühed super geenid olema. Ilmselt inimene ikka teab, mis räägib. Kindlasti selle nimel ka palju tööd tehtud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vormi koha pealt võiks õelda nii palju, et tean inimesi, kes kasutavad steroide ja on ikka kehvemas vormis.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siuke vorm on keskmise treenija unistus.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Keep up the good work.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Endal siuke vorm oleks, siis vist naist ei võtakski. (vähemalt mitte aint ühte)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>biggereveryday
MemberEks vee arvelt kõigubki kaal kiiresti. Ise söön pea iga hommik täisteraleiba.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kõrvale kaks keedumuna ja klaas apelsiini mahla.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>biggereveryday
MemberOled kindel et pole tootja? Lisandifirmad panevad kohvit lisandite sisse küll, lisaks muid asju. Sa arvad, et Jari ja Ott ei tarbi kohvit ja muid erinevaid lisasid?
Jah kofeiini panevad nad küll sisse. Pauligi kohvi ubasid aga lisandite pakkis näinud pole. Nad võivad täitsa vabalt tarvitavada kohvi, kokaiini, või metaani, see on aga hetke tekstist väga kaugel….
biggereveryday
MemberJääd ilma Fasti tiimi (Jari, Ott jt) toetamisest- ei toeta neid ehk kultuuri ja valdkonda?
See on järjekordselt väga loll lause ju. Ei ole keegi neist kohvi tootja ja ei oma keegi neist patenti kreatiini tootmisele. On palju firmasi jne.
biggereveryday
MemberEnne trenni jooge kohvi, peale trenni võtke kreatiini- lihtne.
Ei joo enne trenni kohvi, ega söö ka kreatiini pärast trenni. Millest ma nüüd ilma jään?
biggereveryday
MemberEi tea, kuidas küll Vähk elus püsib, kui ei imendu
. Ta ainult Fasti šeike joobki.Vähk on vähe ekstreemne näide… Toituks ka ta treenitavad sama moodi, oleks neid poole vähem kindlasti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>biggereveryday
MemberValgu raiskamine.
Tegelikult mitte. Oleneb nüüd kõik kui suur skoop on.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sina ilmselgelt mõtlesid veidi suuremat, kui mina. Näiteks kui enne võtta 5 ja nüüd tõsta 15g peale siis pole midagi halba. Kui enne aga 20g nagu enamus, siis muidugi 60g valku oleks mõtetu raiskamine.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Grammidest aga kuskil eespool juttu polnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See läks küll mu alg postituse mõttest kaugele. Põhimõte oli ikkagi, et kui kaloraaz ei muutu, siis ei võta juurde. Pigem võib isegi see paar grammi vähem süsikaid vormi teravamaks muuta.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>biggereveryday
Member
biggereveryday
Member

biggereveryday
MemberMine käi keelekursustel ja siis kirjuta uuesti. kirjapilt enne ja pärast.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis see valk siia puutub. kui oled tiksunud mitu kuud 3500Kcal peal ning kaal seisab ja nüüd hakkad tarbima 3900Kcal edaspidi siis on loogiline, et kaal hakkab tõusma. Kõik muu peab muidugi samaks jääma. Täidad sa selle 400Kcal ühe šokolaadiga, paki kohupiimaga, 20 kartuliga, vahet ei ole. Tarbid kaloreid rohkem, tuleb ka kaalu juurde. Tarbid kaloreid vähem, alaneb ka kaal.
Mida see 3500 või 3900 sisaldab on juba su enda teha kui tervislikult/ebatervislikult sa toituda tahad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Reaalselt võin panna ühe asemel ka kolm. Langetades kaloraazi süsivesikute või rasva arvelt. Tegelt ju ei pea ilmtingimatta kaloraaz tõusmagi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pilt enne ja pärast. Siim käi psühholoogi juures parem ja pane pilt enne ja pärast.
MemberPalju hetkel kaloraaž on ja makrotoitainete osakaal? Enne pane tavatoitumine paika ja siis vaata, kas on lisanditest abi vaja.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui paigas, siis soovitaksin siit lehelt valku (Whey3) ja kreatiini (Creatine). Dextro asemel võid kasutada ka tavalist peedisuhkrut, kakaopulbrit vms.
Kui toitumine paigas, siis miks veel lisa valku vaja?
biggereveryday
Member[sheiping] nagu reiping jne, kirjutad shap+ing, kaob ära E. Aga mis vahet sel on, kui me niikuinii aru saime juba?
See “või mis” seal lause lõppes on väga popp lause lõpetus skandinaavia keeltes, oled eestlane muidu või kuidas?
Kuidas muidu ümber-mõõtudega on? Arvan, et sul on vaagnaluu laiemaks läinud, hakkad naised saama. Seetõttu siis ka kaalutõus.
Või mis sa ise arvad?
Kui sa selle postituse tegemisel pilves ei olnud, söön ma oma mütsi ära.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sul endal eesti k on emakeel muidu? Hakkad naised saama? Mis selle all mõtlesid???Ise suht kindel, et asi toitumises. Võimalik, et mingi snäkk annab liiga palju kaloreid vms. Kui toitumine korda seada, siis küll see kaal ka kiiresti kukub.
MemberVaata alustuseks kõik toidukorrad eraldi arvuta välja ja siis alla ilusti päeva kokkuvõte. Siis sealt saab edasi järeldusi teha…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ise olen paberi, pliiatsi ja kaaluga ilusti hakkama saanud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siis kui ilusti kõik paberil näeb hästi selle ära mis toidukorra ajal, mis seis on.
MemberJah sellest olen ise ka saanud aru,et midagi on väga valesti läinud,kuna midagi ei muutu. On soovitusi milliseid toiduained võiks millistega näiteks asendada?
Alguses pead ikka kalorid kokku lööma. Kaalu kogu päev iga suutäis ära ja löö kalkulaatorist läbi. Siis saab edasi vaadata.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>EI märganud, kas õpite, või töötate? Kui töötate, siis mis laadi töö?
Hetkel tundub, et sööte üldse kuidagi vähe ja rasva ning proteiini osakaal väike.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused