biggereveryday
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
biggereveryday
MemberKokkuvõte: Eks need inimesed, kellel endal polegi kogemusi selja taga, ongi need kõige targemad nõu andjad…
biggereveryday
MemberVaidleks vastu. Erinevates väeosades Euroopas on testitud ning Eestis on mitmel pool kasutusel saksa mahutreening. Mitmeid aastaid tagasi
käisid kulturistid NATO baasis õpetamas jne ning soovitasid seda kava, kuna raskused pole nii suured ning saad korralikult tehnikat arendada,
need harjutused annavad hea põhja ning vastupidavus suureneb. Peale 4-6 kuud saab edasi minna. Eelmise aasta keskpaigas jälgisin ka ise,
kuidas Eestis said ajateenijad erinevaid kavasid teha. 100 inimest jagati 5 gruppi ja selle kava tegijatel olid jõunäitajad 4 kuu pärast 25%
kõrgemad ja lihasmassi % suurem. Treeningpäevade arv ja trenni kestvus oli kõigil sama. Aga eks igaüks valib ise mida teha tahab ja kuidas
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaidleks sulle ka vastu. Sa ei saa võrrelda sõjaväelasi ja poisse kes teevad kükke 17,5 kiloga. Sama hea oleks võrrelda jõutõstjat ja viiuli mängijaid.
biggereveryday
MemberHommiku söögil võid selle vorsti ära jätta ja panna rohkem juustu peale. Ise panen 70-100g juustu. Seal 0 süsikaid, rasva 16% ja valku 25%. Olenevalt juustust muidugi. Rohkem midagi raske soovitada. Pead kcal ilusti kokku lööma siis täpsemalt näha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>biggereveryday
MemberAlustasin selle tegemist. Kas jalale rohkem harjutusi võib teha trenažööri peal? Kas mingi harjutus selga treenib hästi?
Mis raskustega sa kükki teed, et lisa harjutusi veel teha tahad?
Seljale tõmme plokilt ülevalt alla kitsa haardega.
biggereveryday
MemberMultivitamiinidega on see mure, et saad täis selle, mida sul puudu on. Samas aga viid teiste tasemed veres väga kõrgele. Selles suhtes ei soovita. Ei viitsi viiteid hetkel otsimahakata, kuna tööl.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ise võtan aint tsinki.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>biggereveryday
MemberKeegi võiks natukene lühidalt lahti seletada, kuidas see kava toimib. Hetkel ma nüüd päris täpselt aru ei saanud.
Teed nii nagu kirjas. Seal ju all ka tekst… Lugesid läbi kõik? Mis täpsemalt arusaamatuks jäi?
biggereveryday
MemberNo mees ytles ju , et paneb naabritel aknad klirisema , mitte sul
“>Mees ütles, et kui jooksulint on korteris, siis naabritel aknad värisevad.
biggereveryday
MemberKorterisse jooksulint ei sobigi kuna paneb naabritel aknad värisema. Kui kehakaal on kõrge siis võiks power walkingut harrastada.
Mul jooksulint akna all ja ka aken ei värise! Kust siuksed ideed? Või oled top shopist kunagi 99€ jooksulindi ostnud?
PS kaal üle 90kg
MemberEnamik ikka tavatoidust. Mingi osa rasvu läheb pannile praadimiseks, osa tuleb lihast, veidi piimast, mõned pähklid. Nipet-näped teistest toitudest samuti. Hiljuti hakkasin leivaviiludele juustuvorsti panema ning täna ostsin tavalist võid ka. Lisaks veel kalaõli kapslid. Homme on plaanis 100g juustu sisse ajada, sealt tuleb hea tükk rasvu….
Jah, aeroobne maht on hetkel päris suur võrreldes varasemaga. 5x nädalas hommikul 30 minti velo ning päeviti 1-2h jalutamist juurde. Eks sealt see rasvamass põleb. Mingeid imelahendusi pole.
Hah… huvitav, et pitsa on see asi mis enamikule meelde jääb, kuigi söön heal juhul kuus 1x pitsat, lol.
Ma panen hommikul kahe teraleiva viilu peale enamus ajast 70-100g
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma tegelt üldse viimasel ajal rasva liiga palju söönud. Tänasest võtsin maha ja lisasin süsikaid juurde.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pitsa, jäätis ja tort, kolm asja mis kõigil meeles. Eks ainult selle peal vormi teedki
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sinu tagasihoidlik 1-2h = ka mõni päev 10km 
Huvi pärast küsin, kas sa jooksu lindi peale pole mõelnud? Ise sellega väga rahul
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võistluse koha pealt arvan, et pooltel suud kinni ja teisele poolele viskakski õli tulle.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu edaspidiseks.
MemberMis sellel edasijõudnute kaval viga on? No nii algaja ma nüüd ka ei ole, et seda peaksin ainult tegema. Eelistaksin siiski suuremat koormust.
Kaval pole midagi viga. Sa pole lihtsalt edasijõudnud. Usu mind see ektomorfide kava on väga hea. Paljud kondised poisid sellega juurde võtnud. Suuremat koormust? Äkki sa teed nalja ikka seal jõusaalis… Vahet pole millise kava sa valid, kui seda korralikult ei tee. Toitumine korda ja areng tuleb alguses suhteliselt lihtsalt.
MemberKuna ma olen ainult ~3 kuud tegelenud sellega, siis oleks ikka vaja midagi koos välja valida. Sealt ma vaatasin, kuid ma ei oska nüüd valida midagi. Tahan eelkõige massi kasvatada (sealhulgs ma eeldan, et areneb ka jõud), siis tuleks võtta see http://www.fitness.ee/treeningkavad/1/3/14 (?)
Kui tõhus see on?
3 kuud ja arvad juba, et oled edasijõudnu? Võta parem massikava ektomorfidele.
biggereveryday
MemberOleneb raskuste valikust ka muidugi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pm võiks ikka väsida ka. Pole ju mõtet teha 5×5 kava ja raskuseks näiteks kükis 40kg…
biggereveryday
MemberIkka ma ei mõista, ma teen pidevalt trenni aga ma jõuan vähem, mul nii, et tegin 30×3 kätekõverduste seeriaid, hingasin nii nagu tahtsin jms aga nüüd üritasin teha nii, et hingan välja üles surumisel ja jõudsin maksimum 20 kätekõverdust teha. Kõhukaid jõuan ainult 30 teha ja hantlit 3×11 11kg aga juba kuu aega olen nii teinud ja 12 teha on suhteliselt võimatu, sest käsi liiga läbi, nagu lihtsalt ei lähe ära. Ma ei saa aru kuidas trenni tegemisega jääb inimene nõrgemaks? Ma peaks juba ammu suutma teha 50 kätekõverdust lõdvalt aga eiii…. nagu lambist mitu kuud pumpan 30×3 ja lihtsalt ei jõua rohkem. Milles probleem saab olla:/
Pole kogu teemat lugenud, aga äkki võib viga toitumises olla? Kui ei söö piisavalt ei arene ka edasi…
biggereveryday
MemberMa ka söön kõike kui isu tuleb. Kaalu juurde ei saa. Ka mulle öeldakse, et geenid. Paraku ei saa nõustuda- ärkan 5.15, väike kohv, kerge jooks ja söök. 7.20 tööle kus olen sõna otseses mõttes pea terve päeva jalul(kahe korruse vahet trampimine mitmekümneid kordi päevas, tõstukile ja maha ronimised sammuti, lisaks muidu siblimine) koju saab peale 17. Jällegi söök, lastega veidi hullamisi. Mingil hetkel ka leiab mahti kangi ja hantli pealt tolmu pühkida. Magama kusagil 23 või 00 paiku.
Mis puutub võrdlusesse, et vanemad olümpiameistrid või midagi sellist ja siis laps ka kohe meister siis seal pole mitte geenid vaid kasvatus. Kui lapsele maast madalast on sport ja trenn siis kasvabki sellega üles. Nagu hambapesu. Kui peres ollakse joodikud ja loodrid siis sealt kasvab ka samas suunas. Seni kuni tuleb omal mõistus ja oma tahe(või mitte tahe)
Kui kulutad rohkem, kui sisse sööd siis ei saagi kaalu. Ennegi selliseid poisse näinud. Ühe sõjaväelasega käisin kunagi treenimas koos. Oli ka 65kg poiss ja sõjaväes olnud 8 aastat ukrainas. Pärast kolme kuud oli poiss kõvasti laiem ja see jutt, et kaalu juurde ei saa ununes.
MemberKui su üks vanematest on ikkagi omaaegne olümpiavõitja ning mitmekordne euroopa- ja maailmameister siis saad isegi aru, et su kaasa saadud geenid juba ühelt poolelt on ‘väheke’ soodustavamad sellistele asjadele nagu jõu arendamine ning keha kujundamine jne.
Foorum on palju rahulikum ning toredam, kui sa vahepeal kadunud olid – äkki kordaksid seda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?Kuna sinu vanemad millegi suuremaga hakkama ei saand ei saa SINA ka. See läbikukkumine on sul lihtsalt geenides… Foorum oleks palju rahulikum, kui sinu suguseid 20a läbikukkujaid siin poleks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused