biggereveryday
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
biggereveryday
MemberI’ll believe it when I see it.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Enamasti toiduvalikutes viga. Seda on küll nähtud, kuidas mehed üritavad paljast riisi ja kanarinda süües juurde võtta, endal pisar silmist voolamas. Nagu martinkink soovitas, võta mõned vähe rammusamad toiduvalikud ette ning anna aga minna.
Mis su lemmiktoit on? Söö seda, palju. Problem solved.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui süüa ei jõua, tuleb juua.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tegelt mingist kummikommi pakist saab juba suht palju lisa kaloreid. Ise vahepeal jõin piimakakao jooki päevas liitri. Seal oli süsikaid 6.5g ja valku 5g /100g Lisa kaloreid tuli ja väga hästi läks alla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>biggereveryday
MemberVaatasin ise ka, täitsa huvitav oli. Kuigi lootsin ka eestlast võitlemas näha.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>biggereveryday
MemberJa kes need 2 on, keda sa tõsiselt võtad? Miks nemad?
Archangel ja Rotter. Miks? Erinevalt teistest suudavad nad ka alati oma seisukohad ära põhjendada ja vajadusel ka tuua ette uurimistööd, tulemused, materjaalid jne.
MemberMa söön siis kui isu on, ja seda on kogu aeg. Ei kurda.
Vahva metamorfoos siin – düüdid, kes vähem kui aasta tagasi olid nii hädas pisiasjade teadasaamisega, isegi, on nüüdseks nõuandjate top5 .
Ma ei tea mida sa düüdi all mõtlesid, kuna ka õsis pold selle tähendust. Meenutab vene k sõna doit
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei ütleks, et olin hädas pidiasjade teadasaamisega. Pigem the devil is in the details
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Reaalselt olen seda foorumit lugenud ca 10a…
MInu jaoks on siin ikka ainult kaks inimest, keda tasub tõsiselt võtta.
Näiteks nende kahe kunagistest omavahelistest aruteludest võis päris palju õppida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nõuandjatest ei saakski ma top5 üldse välja mõelda suht raske oleks.
Pigem minu jaoks jääb ikka kaks inimest. On siin tarku rohkem küll, aga keegi ei taha oma suud avada. VB ei viitsita vms…
Pealegi algajale pole palju vaja. Piisab enam vähem toitumisest ja trennist, et tulemusi näha.
Kui räägime edasijõudnust siis ongi iga detail oluline.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Näiteks kui võtta mind ja Rotterit kõrvuti. Sama toitumine ja sama treening. Kindlasti oleks tulemused erinevad. Siin juba oleks nii palju erinevusi…
biggereveryday
MemberSiis tõstatub küsimus, kas üldse pensionini elamegi?

Ei ole mõtet ka selle üle muretseda nii väga. Eesti mehe keskmine eluiga väheneb koguaeg…
Marx eks see kõik oleneb jällegi veresuhkru tasemest jne. Võimalik, et see plombiir tõstab veel kõrgemale ja annab sulle just sellise pomm effekti, et suudaks kõike teha.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täpselt sama nagu kes sööb hommikuti palju ja õhtuti vähe. Kes sööb õhtuti palju ja hommikuti vähe. Kui oled hommiku sööja. Ürita süüa vähem päeva esimeses osas. Keha harjub sellega ära ja hakatki õhtuti sööma. Pole väga palju tuumafüüsikat vaja. Keha tahab ikka oma kalorid täis saada ja tuleb tühja kõhu tunne.
MemberIdeeliselt küll jah, tehtav. Eks ma ei peaks imestama, et minu tempo juures on suure selja jaoks veel paar aastat liiga vara.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Poksikott ülesse ja lõuatõmbed lisaks. Peaks suht häsi selga arendama.
MemberMa küsiks ka mõned küsimused.
1) Mille jaoks hommikul süsivesikud?
2) Miks peekonit raisata? Milleks leib ja milleks pudru?
3) Miks trenni ajal süsivesikuid karta? Miks neid üldse karta? Milleks üldse mingil ajal mingeid toitaineid karta?
4) Miks ma midagi huvitavat neljandaks küsimuseks välja ei suuda mõelda?
1 Et oleks uimasem olek kogu hommik.
2 peekon ei maitse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> leib ja pudru nagu nõuka ajal ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>3 süsikas rikub trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Karta sest kõik räägivad et teeb paksus, vähemalt naabrinaine saunas rääkis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>4 sest sa pole süsikaid täna söönud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>5 this s*** happens every time when they give me coffee in the morning…
Reaalselt pole mõtet karta terve elu mingeid mõtetuid asju. Kui me nüüd kõik muretseks suhkruhaiguse, hiv ja saja erineva asja pärast veel, siis pensionil avastaksime alles, et me polegi elanud. Pole teinud asju mida me südamest tahaks teha jne… Muidugi eestis on kõigi mõttemaailm kuidagi piiratud ka…
biggereveryday
MemberIgale inimesele hommikuti süsikad ei sobigi. Mina näiteks kui ei söö siis olen nagu duraceli jänes. Varem alustasingi hommikut 3 munaga ainult. Hetkel 2 täisteraleiva viilu juustuga ja una kõrvale. Klaas apelsiini mahla ka.
Must leib või teele sai vahet pole… Täistera leib pigem siis juba või sepik.
Kiire süsivesik enne trenni võib teha trennis väsimuse ja lihtsalt ei ole energiat, et täiega kütta. Oleneb muidugi jälle inimesest. Samuti ajast kuna ja kui palju tarbida. Võib olla ka, et need süsikad ei jõua veel imendumagi hakata enne trenni lõppu.
Ise olen kasutanud ka trenni aeg 120g süsikaid ja 80 valku. Ei ütleks et midagi erinevat oli. Ainult trenni lõpus lihased ei olnud nii väsinud. Kuigi ei usu ka, et sealt midagi eriti imenduda jõudis. Hetkel enne trenni söön süsikaid ca 6g, 20-25g valku ja 0.4 rasvu. Energiat on ja pärast siis korralik söök.
biggereveryday
MemberSport on haigetele keelatud ja terved inimesed teeb haigeks.
Mis me ikka Rotterit piiname, näete ise ka ju, et vastata ei taha. Vana mees juba ja pealegi ega tal häid geene ka ei olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS: Mitte midagi halvas mõttes, pigem naljaga pooleks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>biggereveryday
MemberBla-bla-bla?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Panin sulle +1.
Täna rattapäev.
Mis sul lkv vastu on? Minu arust pole ta küll midagi hullu teinud… Või häirib, et mõnel naisel on võimu rohkem kui sul?
biggereveryday
MemberMiks sa seljale lisaks tahad harjutusi saada?? Kui sa seda kava teed mida näitasid alguses,siis tee seda. Kui sa selle kavaga ennast ei suuda ära väsitada,siis võid erinevaid harjutusi lisada palju tahes,see ei muuda midagi. Järelikult on raskused väikesed või kordusi vähe. Kui sa selle kava järgi oled teinud vähemalt 4 kuud ja siis ütled,et võiks midagi muuta,oleks see teine jutt. Praegult uha oma kava ja pane toitumisega seoses sulle antud soovitused kõrva taha. Kui sa ei hakka korralikult sööma,siis võid kasvõi 1000 harjutust teha,mitte midagi ei muutu,vastupidi,kui sa jõuad 1000-st 8-nda harjutuseni,siis lihtsalt kukud kokku,kuna kehal on kasvamiseks omad vajadused. Nii-et, hakka pihta oma toidulaua ülevaatamisega ning selle kavaga mida sa näitasid. Vaikselt lisa raskusi ja usu,sa ei soovi seljale mingeid lisa harjutusi. Ära tee lihtsaid asju keeruliseks…..muidu lõpetad keskerakonnas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.youtube.com/watch?v=4fBssXbaq60
Kummas viga on, kas kordusi vähe, või raskus väike? Enamasti sama viga algajatel…
biggereveryday
MemberTegelikult ei ole õige haigete üle naerda, sest inimene ise ei ole alati süüdi haiguse tekkes.
MA ei naera haigete üle. Ühtlasi polnud seal ka smile.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Loomulikult on kurb, kui keegi on haige. Siiski tasuks siis otsida abi ja konsulteerida kellegi targemaga. Tean ka inimesi, kes on 90% peast “lollid” aga käituvad täitsa normaalselt. Sama hästi võiksid nad varastada ja muud teha, sest seaduse järgi neile midagi teha ei saaks peale rahatrahvi… Aga vähemalt minu tuttavad seda ei tee. Võiks ju iga kord õelda, et olen haige ja näidata invaliidi passi… Kui põhjusele ei keskendu siis tagajärg ongi, et seemnetest hakkavad taimed võrsuma. Teen ette paneku maksta külvi esimene psühhiatri käik kamba peale kinni.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS: Unustasin juurde kirjutada
Marxengel: Mina teen korra nädalas hiiti, kaks korda hakkasin sellest nädalast tegema aeglasemat siis pool tundi. Lisaks üks x poks, 1x kickbox ja siis kord kodus kotiga ise.
MemberInimesel peab ikka väga igav olema,kui viitsib alatasa sellist paska toota.

biggereveryday
MemberMa ei rääkinud teistest Fitnessi kassapidajatest. Vaid kassapidajatest kui üldisest harust.
meie toidulisandipood on vägagi rangelt kontrollitud tööstusharu. Mis moodi on valgusisaldus kodujuustupakil rangelt reglementeeritud kui võib leida 5g-18g valgusisaldusega tooteid. me räägime ikkagi kasumist
Ma ei viitsi sinuga enam vaielda, sest mu klaviatuuri käsitsemise oskus ei ole nii pädev kui sinul

Rääkisid kassapidajatest, nüüd on siin teemas ka üks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>biggereveryday
MemberOn vahe kas kohupiimapasta või kohupiim
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma söön üldse kohupiima kreeme valku 10g süsikaid 3.3-4.4, rasva 0.2g /100g kohta siis.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused