big poppa pump
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
big poppa pump
MemberMa lähen lõikama. Lasen vist vaheseina ka kohe ära teha, aga see ei pidanud kaua hoidma maas. Paar-kolm päeva rahu ja siis saab vaikselt hakata vanaviisi tegutsema. Alguses mõõdukalt, muidugi.
big poppa pump
MemberJoogi kvaliteeti siis ei mõjuta jah?Ega sul sellest valgu oskaal ei muutu. Protsentuaalselt küll (ml mlile), aga selle mis sa sisse panid saad kätte ikka.
big poppa pump
Member190/94/16
big poppa pump
MemberArvata võib, et mõned anaboolikud aitasid ka mehe kasvu kinni panna.
big poppa pump
MemberMa nüüd alustasin selle programmiga. Täna tegin 60kg ja aeg 2.20, kordusi ei lugenud küll kahjuks. Mindset on mul paigas, ning sisetunne ütleb et tegu on väärt programmiga
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>big poppa pump
MemberPalju õnne ja tervist!
big poppa pump
Membertühi
big poppa pump
MemberMina isiklikult söön pärast jõusaali suht korralikult, kas siis mingi praad, supp jne. Valgurikkaid asju soovitaks süüa igal söögikorral, kas siis nt klaas jogurtit, kodujuust, kohupiim jne.Jogurt on nüüd küll pigem süsikalaks. Valku tuleb sealt tikutulega otsida.
big poppa pump
MemberKordades? Ehk 2 korda kõigest? Ja mis siis rahasumma erinevus tuleb? Tuhat krooni versus tuhat kopikatega, suur erinevus või?(Minu kontaktid on väga kuldaväärt, ja need lõin tänu MASU-le, ühe siinse foorumi kasutajaga olen ka neist rääkinud ja kui vaja saab diili teha, kui tal tõsisemat soovi, samamoodi on oma kontaktibaas paljudel, kes saab soodsamalt-mugavamalt ravimeid, kes liha, see on ka loogiline areng. Kuid minuj utu point oli selles, et ka Selveri hinnaga liha on suht soodne, muidugi minu poole hinnaga liha veel soodsam. Et idee oli öelda, et tegu pole antiik-taburetiga, vaid üsna lähedase hinnaga süsivesikule.)
Kellele on, kellele pole.
big poppa pump
MemberKahju. Sky Plus hommikul tõi kurva uudise
big poppa pump
Memberkas kalorite hulk on umbes sama?Ei ole, röstides pannakse sinna natukene õli juurde. Neis on rohkem kui tavalistes maapähklites. Then again, maapähkli toiteväärtus sõltub päritolust jne. Rasva sisaldus võib suuresti erineda.
big poppa pump
Memberkes paneb endale kaalu juurde kes tõmbete arve ….imelik vaadata jah kuidas mingi 90 kg tõmbavad 20 korda jne endal käsi nagu sardell….
endal rekord laia haardega 6 ja käed vastamisi 12 kaal hetkel 84,
…kes mõlemat
big poppa pump
MemberTäna suutsin mina 9. See on ehk arv (ning hajrutus üleüldse) millele hakkan suvel rohkem rõhku panema. Muidu tuleb suure vaevaga 12 ka.
big poppa pump
MemberValku ja süsikaid, kui ikka vajadust on.Noh, neid inimesi kes on vähegi aktiivsed ja kelle toidulauale ei kuluks ära rohkem valku – neid ei ole meie seas palju.
big poppa pump
MemberMa olen küülnud müüti et gaasimaskiga jooksmine suurendab samuti kopsumahtu.Gaasimask, snorkel – you name it.
AutorPostitused