big poppa pump
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
big poppa pump
MemberMargo Liibo asemele tuleb Mirkko matš)misasja, Cro Cop?
big poppa pump
Memberenesepetmine mis muud:)järgmisel päeval läheb kindlasti sellepärast aga hunnikute viisi toitu sisse mis samuti hea ei ole.Järgmine päev on palju selgem olla. Lihtsam on mõelda tervislikult. Mul on nii, vähemalt.
big poppa pump
MemberIse ka ei mõista seda “vee päeva” kasulikkust väga. Pigem enda piinamine!Kui ei ole süvenenud, siis ei mõistagi.
big poppa pump
MemberEndale on meeldima hakanud Arctic Sport Slim Line. Lihtsalt maitse on hea. Kuid iga trenn ka ei joo Arcticut, vahelduseks on ka vesi hea.Vanasti oli mainstay jõusaalis mul. Mäletan aga seda, et jubedalt ajas kusele. Siis veel enne seda jõin rohelist fatBurnerit. Hea oli, lõpuks maitses magusalt.
big poppa pump
MemberKord nädalas suur pitsapäev ei ole tervislik toitumine
big poppa pump
MemberKõik mõõdud ikka lõdvade lihastega ?Kahtlen et üldse keegi neid mõõte viitsib regulaarselt mõõta. Ei saa ka ju, kuna siis sa tõmbad lindiga lohu sisse. Pinges lihast ikka mõõdetakse.
big poppa pump
Member“100” tundub huvitav, kuid 10 sek puhkus tundub väga karm. Mul kõrvetab ikka päris pikalt. Teen 20-25 kordust 3-4 seeriat. Raskus tavaliselt 80-90kg vahele.Kõrvetus on täiesti hull jah. hea on saalis vaadata rauasõpru kellele seda soovitan, ilmed ja nutulaul on naljakas.
big poppa pump
Member17 aastastel on ketas heal päeval võidu tulemuseks 50m. Uuri enne asja kui suu lahti teed. 53m. umbes oli üldse aasta parim tulemus.Kui sa just maailma tasemel tulemustest ei räägi.
60m on jah utoopia. 50 on ka ikka väga kõva heitja mark selles vanuses.
big poppa pump
MemberMaitsev. Aga maitsvaks saamiseks peab jube palju suhkrut panema:)Kust sa proovida said neid, müüakse kuskil meil ka?
big poppa pump
MemberTavaliselt söön 4% Ekstra või Mumuu kodujuustu, kohupiima tarbin harva. Dieedi ajal sõin üks vahe ka rasvatut kodujuustu kaneeliga ja tuleb tunnistada, et polnud väga vigagi. Peaasi, et kõhtu täidab.Kord proovisin aga murakamoosiga kodujuustu(tootjas pole kindel) ja vat see oli ikka hea asi! Minu jaoks täiesti maiustus. Tuleb meelde, kuidas ma ükskord peale võistlusdieeti endale rasvatu kohupiima asemel rosina kohupiima ostsin ja siis seda nautides mõtlesin, et rosinatega kohupiima leiutaja pidi ikka geenius olema…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidu annab aga kodujuustule tomatit/kurki, maitsestamata jogurtit, linaseemneõli, paar muna jne lisades väga hea asja kokku keerata…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See Alma muraka kodujuust on out of this world cheat day’l ka.
big poppa pump
MemberSuht utoopiline see alla 11seki jooksmine minu jaoks:DKetast ka ei heida palju, kuna tehnika on vast kiviajast:D, ühe sõnaga : puudub:D
Jah, aa ega kettas ilma tehnikata ei teegi midagi ära. Mingist hetkest hakkab isegi kõige vägevam koha pealt heitja peksa saama.
big poppa pump
Memberkui pikk sa olid? 96kg 11.6 tundub uskumatuna.189cm
Sel õppeaastal kavatsen rünnata kooli rekordit ka, mis vanaisa nimel: 11.3sek.
See aga vanusekategooriate järgi ongi viimane aasta sisuliselt mul seda teha. Üleüldine meeste rekord koolis on vist isegi alla 11.
big poppa pump
Memberkuulitõukajad tavaliseld ei ole eriti kõvad jooksjad.Nojah, aga laias laastus Track&Field mehed saavad ikka hakkama ka.
Ma olen 11.6 jooksnud, siis olin 96kg ja ketas lendas ka hästi.
big poppa pump
MemberNinakarbiku hõrenemise vastu tehti mingi traadiga, lasti nagu elektrit läbi vms, vähemalt mul oli küll tunne, et elekter jooksis ninast lõualuusse, päris ebameeldiv tunne oli. Pealegi päris tugev kärsahais tuli.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tehti kohalik tuimestus (algul hoiti mingi ainega niisutatud vatti või sidet ninas ja siis tehti tuimestav süst, aga ikkagi oli tunda liiga tugevalt, pärast tehti teine süst veel ja siis oli enam-vähem ok. Tegelikult vist on õige nimetus on ninakarbiku laserkoagulatsioon. See on iseenesest väike ja kiire protseduur, sel ja veidi võibolla ka järgmisel päeval tuleb verd ninast, aga paraneb suhteliselt kiiresti.
Nina vaheseina korrigeerimine on juba natuke jõhkram asi. Protseduuri ennast ei tunne, sest reeglina tehakse narkoosi all. Oleneb konkreetsest juhtumist. Ma sain nii aru, et nina seest luu (ainult kõhre osa?) võeti välja, veidi “remonditi” seda ja siis pandi sisse tagasi. Esimesel päeval nina kaudu üldse hingata ei saa (rääkida on ka imelik
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ), sest nina on täiesti kinni pandud. Järgmisel päeval sidemest tehtud tampoonide välja võtmine oli vist kõige ebameeldivam asi. Ikka mingi jube pikk side oli sügavale ninasse keeratud ja kokku surutud, umbes 2 m pikkune (kummalgi pool. ok, hirmul on suured silmad nagu öeldakse, võibolla ka 1-1,5 m pikkune
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) ja see siis võeti välja sealt. Mõlemal pool ninaluud (mõlemas ninaaugus) on õhukesest plastikust nö. tugiplaadid, mis on ringikujuliselt pandud, no nagu torusse keeratud ja siis ninasse pandud, need on nii nina keskelt kui ka sõõrmete äärest mõne õmblusega kinni pandud ja välja võeti u. 2 nädala pärast (või oli 1 nädal, kindlasti mitte vähem). big poppa pump, vaevalt et sa plaadid ja niidid ninas paari-kolme päeva pärast jõusaali lähed.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Välja võtmine siis näeb välja selline, et kõigepealt niidid lõigatakse katki, siis plaadid välja ja siis niidid välja. Loomulikult ka mitte meeldiv tunne, aga minu arust see tampoonide välja võtmine oli halvem.Ärge nüüd kartma hakake, mu jutu põhjal võibolla paistab asi jubedam kui see tegelikult on. Pole hullu, kannatate ära.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tegelikult vist läkski mul natuke kehvasti selles mõttes, et minu arust väga palju mul kasu ei olnud ja oleks vist vaja uuesti teha. Mäletan, et plaatide välja võtmise ajal käis nagu mingi imelik krõps, arst vahtis ka suurte silmadega ja küsis kas kõik on ok. Mida ma ikka ise aru sain, ütlesin et vist ok. Kuna algul pidi kõhr väga õrnalt koos olema, siis ma ei imesta kui see selle protseduuri ajal katki läks. Samas teist korda enam seda asja läbi elada ei taha. Kui just VÄGA tungiv vajadus ei peaks tekkima.Peale vaheseina operatsiooni oli haigusleht 2 nädalat või mõned päevad üle 2 nädala. Selle aja jooksul oli küll füüsiline pingutus välistatud ja ikka ka mõnda aega peale seda ei kipuks veel jõusaali minema.
ega ma nii vägev mees vist ei ole jah , et peale vaheseinaoppi kükin ja tõmban
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tegelikult mõtlesin kabikute lõikamist. Mul nad pidid vohama üleliia. Ei käi õhk läbi hästi.big poppa pump
MemberVõroSul on hea kiire käsi siis (Y)
Kas 100m ka hea ala on?
AutorPostitused