big poppa pump
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
big poppa pump
MemberÕnne ja tervist!
big poppa pump
MemberMul oli sama mure. Vastuseks on ikka ja jälle toitumine.Sa mainisid, et peale trenni sööd kohupiima ja jood mahla. Kõvasti rohkem peaks ikka sööma. peale trenni on just valgu vajadus.
Mis minul pani kaalu kasvama oli just peale trenni söömine + valgupulber.
Kui pole raha pulbrite jaoks, siis soovitaksin sellele kohupiimale veel mingi prae ka otsa süüa.
mina igatahes peale igat trenni söön korraliku prae endale sisse (puder/kartulid + kala/kana + värske salat), praele otsa toru kohupiima ja veel HERA 80 valgu sheigi ka.
(liha peaks olema valge. Punase lihaga saad küll kiiremini massi, kuid see pole tervisele nii kasulik, annab rohkem rasva ja võhm kaob ära)
kui pole raha pulbrite jaoks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nendega on just odavam. Ma selle pärast ostsin kokku.
big poppa pump
MemberMul 4x nädalas. 3 paigas trenni, üks on vaba fantaasia jaoks.
big poppa pump
MemberVaatasin, sain vähe targemaks. Praktiliselt ei saanudki. Väidetakse, et kust tuleb ka juua, see puhastab orgasnimi ja blablabla. Hakkad jooma? Mina ei hakka. Eluaeg olen elanud ilma veepäevade ja ei tunne küll, et mu organism puhastust vajaks.Ei, ma ei hakka ka.
Ma ei usu, et sa üldse hakkad tundma, et puhastust on vaja.
big poppa pump
MemberSeletage mulle, mis moodi see veepäev organismi puhastab. Millest ja miks? Minu arust on inimesi organism isepuhastuv süsteem ja mingit eraldi regulaarset puhastust ei vaja.Vaata, sealt saad vähe targemaks.
big poppa pump
MemberKes tahab seda uut ja huvitavat keskkonda külastada, võib kutsesooviga ka minu poole pöörduda.
Tore sait on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>big poppa pump
MemberZelluloos on Liviko lähedal või?
big poppa pump
MemberSchwarzenegger, Coleman, Cutler, Jackson, McGrath
big poppa pump
MemberMis oleksid kõige paremad harjutused kaelale?minu lemmik on see, mida üleval kirjeldasin. Aitab ühest küll. Teed lihtsalt tihti.
big poppa pump
MemberPane end selili maha kõvale pinnale. Tõsta pea maast lahti, ainult pea. Siis hakka aeglaselt küljelt-küljele liigutama.
Seda olen üle 6 minuti teinud.
big poppa pump
MemberLahti oleme vaid suvekuudel, ning teisele küsimusele vastuseks: suur jaa!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>big poppa pump
MemberMitte keegi?
big poppa pump
Membertere, mida siis saab lasta perearsti juures analüüsida tasuta, neere, maksa , vererõhku? oleks siis midagi veel mida küsida, et kindel olla et lisanditest midagi ptsis pole? homme lähen andma proove, aga jeehali mida veel küsida vms ? mingi üldtervisliktest vms:D?äitäh
Küsimusele ei oska vastuseid anda (pole neid endal nii väga vaja läinud) kuid küsin OT ära, et mida sa kahtlustad muidu?
See lisanditest p*tsis, mis ja mida tegi?
big poppa pump
MemberOlen proovinud. Imet ei teinud. Toote tutvustust pole mõtet küll lugeda, sisaldust tuleks vaadata.Sõber rääkis sama juttu. Ta on selline jurakas, hea geneetika.
big poppa pump
MemberKindlasti mitte pole see Cro Cop.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda a mõtlen, et keskmisest suurem kala lastakse tiiki
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused