big poppa pump
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
big poppa pump
MemberGlutamiin võibolla ei pakugi nii palju huvi, lihaskasvu koha pealt võibolla see on, et aitab kehal kauem anaboolses seisundis püsida. Jõunäitajaid ta ei muuda.
big poppa pump
Memberaga kas see harjutus pole mitte sama mis rippes jalgade tõstmine ?? või on see maaslamades parem..ise teen rippes et kui maaslamades parem on sis hakkan niimoodi tegema….keegi kes teab võiks öelda kumb effektiivsemLamades on parem. Mitte ainult ei ole ta raskem, vaid ka parem neile, kel alasejaga mingi probleem. Selle pärast hakkasingi just seda tegema.
big poppa pump
MemberVõid ju ka kaaluda mingit multivitamiini, linaseemneõli, aminohappeid (BCAA Stack näiteks) ja kui multivitamiinis tsinki ja magneesiumit vähe on, siis ka ehk ZMA. Üsnagi soodsad ka, kuigi vägagi vajalikud.
big poppa pump
MemberKasulikkuse koha pealt puhastab sidruni-vesi neerusid näiteks.Ongi nii? Ei siis on ju päris hea, ise joon ka vahetevahel ja kuna kaltsiumit saan niikuinii piisavalt, siis ainult head ju peakski tegema. Hea januleevendaja ka.
big poppa pump
Member1.Ott Kiivikas
2.Marek Kalmus
3.Imre Vähi
4.Argo Vaible
5.Indrek Viska
big poppa pump
MemberTegu ühe profimaadlejate enimlevinud kõhulihaste harjutustega. Kuna ise näitasin seda temale, lasen nüüd temal näidata seda teile.
big poppa pump
MemberMP3 või siis telefon. Eelistan telefoni, kuna saab valjult lasta ja seda aegu, kui mina saalis olen on niikuinii kõik tuttavad ja neid see ei häiri. Vanasti oli ühel tüübil MP3 ja kõlar kaasas (arvuti oma vist) ning siis oli eriti hea teha.
big poppa pump
MemberNiimoodi kohe, jah? EI muidugi, küsi ikka alati siit, ära ise otsi. Ega SINA ju seda teada ei tahtnud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>big poppa pump
MemberLigikaudu 12kg.
big poppa pump
MemberSee ajaline võrdlus küll ei kehti.Seda küll jah. Kohe mitte ei suuda ette kujutada, mis imevigureid peaks hüppenööriga ära tegema, et olla üle 30 min kiire tempoga jooksust. Kui teeks St. Pierre moodi ka veel siis võiks hüppama jäädagi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>big poppa pump
MemberSee ei tohiks nüüd aeglustada küll mitte. Hõlbustab rasvade põletamist aga kindlasti. Teinekord otsi Googlest ka, kui siin ei ole.
big poppa pump
MemberTalv tuleb peale, külmad ilmad
MemberNojah kuigi allasurumine plokil võib teha kas selga või triitsepsit. Oleneb haardest ja käte asendist. Kui oletada, et ta küsis plokil allasurumist triitsepsi harjutusena, siis jah, seesama harjutus peaks oma töö ära tegema.
big poppa pump
MemberMinu kõrvad on kuulnud ka sellist müüti, et alkoholi tarbimine kreatiini manustades võib viia veremürgistuseni. Selle väite olen ümber lükanud (müüdimurdja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )big poppa pump
MemberSaalis kus mina käin, mängib tavaliselt Sky Plus. Vahel, kui on tulemas mõni rekordikatse päev või lihtsalt tahan ülimalt intensiivset trenni, kuulan MP3 mängijaga KoRnilt või Disturbed-ilt midagi.
-
AutorPostitused