big poppa pump
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
big poppa pump
MemberMilline see supperseerija veel on ? Pole kuulnud nagu, Palun kirjelda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tahad sa nüüd norida või tõesti ei tea? Superseeria (mitte supperseerija kui seda mõtlesid) on see, kui ei tee seeriate vahele pausi ja võtad raskust maha. Näiteks teed rinnale tõmbed plokil alustades 85kg ja lõpetades kuskil 35-45kg, võid ka täitsa nulli minna muidugi.
big poppa pump
MemberMul lühemate haigustega ei kipu kohe lihaste ega jõu kallale, aga nüüd kus sai jälle 8 päeva haige oldud siis on küll ikka natuke ära kadunud.
big poppa pump
MemberAga mõned tooteid oskate nimetada mis oleks parema toimega kui Muscle+, et mis tooks lihased esile rohkem NT.Pump+???? Olen alles algaja ka ja ei tea mida kasutada et saada lihased esile, mitte massi.Sul ei ole TÕESTI vaja alguses mingeid lisandeid, niigi on tulemused kiired tulema. Kõigepealt sa pead toitumise korda seadma ja jälgima harjutste sooritust, tehnikat. Vale tehnikaga võid viga teha või mitte saavutada maksimaalset tulemust. Võiksin kihla vedada, et näiteks rinnalt surumise tehnika on sul mingit moodi metsas.
Millist lisandit… Kõike tahetakse liiga kiiresti.
big poppa pump
MemberKas siis odavam on süüa proteiini pulbrit kui maitsestatud kohupiima, jogurtit? Aga kas ka tervislikum?Odavam tuleks küll, oleneb mida ja millises hulgas ostad. Kõike peab sööma, ega ainult pulbriga läbi ei ajaks, jutt siiski peale trenni sellest kiirest söögikorrast. Mul on sellega kuidas kunagi, vahel teen šeigi kaasa, vahel võtan kohupiima ja puuvilja. See on nagu vahelduseks.
big poppa pump
Memberproteiin algajale on tavaliselt kohupiim ja keefir
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See võib ju vat et kallimgi tulla, eriti siis, kui võtta mingi hea maitsestatud kohupiim. Keefirist ma muidugi ei räägi.
big poppa pump
MemberTere!Küsimus siis selline et milline järgnev proteiin on siin fitness.ee poest pakutavatest kõige parem algajale kas:
ProWhey hinnaga 195,-
Hera 80 hinnaga 295,-
Maito 90 hinnaga 295.-
ProSlow hinnaga 275.-
Soija90 hinnaga 195,-
Soy hinnaga 199,-
Kas keegi omast kogemusest nende + ja – oskab välja tuua?
Ps millisest neist tulex kõrvale hoida ?
Kui üldse võtad, siis võta Hera 80.
big poppa pump
MemberSaaremaalt ka tervisi ja häid jõule!
big poppa pump
MemberSee “steroid” millest sina räägid on ilmselt kataboolne steroid, kortisool ehk hüdrokortisoon.Väga ebameeldiv hormoon. Ehkki põhimõtteliselt eluks hädavajalik.
Lihaskasvu koha pealt küll jah. A vähemalt trenni ajal saab kortisooli natukene ise ka tagasi hoida. Trenn tuleks 1h raames hoida, iga päev 8 tundi und saada, ning kui võimalus on, siis glutamiini võtta. Pikemad trennid teevad just kortisoolile rohkem halba kui head.
big poppa pump
MemberF..k, avastasin endal ka.Kusjuures nahk ei talu tretinoiini.
Mul olid selja peal, a need läksid umbes nädalaga enam-vähem täielikult mööda. Ehk olid ka kauem, kuid ise neist olin teadlik vaid nädalakese.
Häid pühi kõigile!
big poppa pump
Memberbig poppa pump
MemberTere!Kui tihti peaks käima jõusaalis? Ma mõtlen, et mitu korda oleks normaalne 14-aastasel jõusaalis nädala aja jooksul käia?
Mu sõber on 14-aastane ja käib 5-6 x nädalas ja 3-4 h korraga. On see normaalne?
Ega ikka ei ole küll, kui ta teeb intensiivset trenni, siis algaja kohta piisaks 2-3 korda, pigem 3, nädalas küll. 3-4 tundi korraga on see kõige imelikum asi, piisaks koos venituste ja soojendusega ka max 2.5h, et trenn oleks intensiivne ja produktiivne. Liiga pikad trennid vähendavad testo taset ja tõstavad Cortisoli oma (üks lihaskasvu koha pealt halb hormoon). Trenn ise, ilma venituste ja soojendusteta, võiks olla 1-1.5h pikk.
big poppa pump
Memberšeik ongi jahe ja see effekt kuumas saunas on väga mõnus ja kosutav.Selge, selle proovin ehk isegi ära tulevikus siis.
big poppa pump
MemberKindlastiti vale nõuanne! Algus vähemalt.Nii noorelt ei tohi teha raskeid jõuharjutusi, eriti veel kui saalis pole treenerit!
Sul keha areneb, liigesed.
Ohud, vigastused kõik kerge tulema.
Pigem hakkata vaikselt kergemate raskustega baasharjutusi tegema.
Parem treeni endale hea vastupidavus. Tulevikus kergem. Tõsiste raskustega hakka treenima hiljem.
Ja söö korralikult. sesthuhtes et kui kõht tühjaks läheb siis mitte ei ela ainult krõpsu ja cola peal vaid sööd 2-3 korda päevas sooja toitu.
Tead ka, et kõik need harjutused, mida matti välja pakkus, ongi need sinu poolt välja toodud baasharjutused. Baasharjutus ei ole mitte pec-deck või kaablitega ristivedu, vaid just need klassikalised harjutused.
big poppa pump
MemberMinu meelest on see naljajutt
big poppa pump
MemberVandenõuteoreetik nagu ma olen, küsiks, et kas tugev akne põskedel ei võiks viidata millelegi keelatule…Seda minagi.
AutorPostitused