big poppa pump
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
big poppa pump
MemberKuidas siis on, on temal mingi piimafoobia või on asjal põhjus taga?
big poppa pump
Memberjah retabolil,,aga see on pulber,,näiteks ampull on effektiivsem ja seda ei saa ikka päri ilma,,,see toode mida kirj. see on hoopis teine
No ma tegin selgeks Retiboli ja Retibolili vahe. See teine variant on steroid. Tema ei tohiks pulber olla, on või?
big poppa pump
MemberMinumeelest paljud räägivad ju seda juttu et pole lehmapiimaga tegelt harjund et alles mingi paartuhat aastat on seda kasutatud
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga stockmani juures on migni pisike poster mis mulle koguaeg silma jääb kus oli mingi pilt piimapakist ja ainetest peal ja mingi netilehekylg oli ka seal suurelt milles rohkem juttu sel teemal
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> pole aga kunagi viitsind seda netilehekylge meelde jätta
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui see jah mingi spets probleem pole olnud, siis pakuks veel seda, et laktoosi pärast ei joo mõned. Vaevalt aga, et ta selle pärast keelas selle. Kategooriliselt keelas piimaga teha, tal peab mingi põhjus ikka olema selleks. Mind see igatahes eriti ei heidutanud, kuigi huvitav oleks teada saada. Ootan huviga OldMan vastust.
big poppa pump
MemberNimelt küsimus selline, et kas selle mehe süüdistustel on ka alust? Võino ehk mitte süüdistustel, kuid sellel, et ta piima maha laitis.
See on see video, ta laidab tegelikult kahes videos piima maha. Tegu on naturaalse kulturismi harrastajaga (nii ta väidab) ja tundub, et ta teab nii mõndagi toitumisest. Soovitab tema aga lehmapiima asemel riisi-, ning sojapiima. Kuskilt käis läbi ka madlipiim, mis iganes see ka oleks. Mis siis piimal nii väga viga on? Kaseiini kasutatakse ju lisavalguna ja kaltsium on teada aine.
Vahepeal vajus teema ära, uuendan korra.
big poppa pump
MemberKui seda küsiti, siis olen jah lojaalne ikka Fitness.ee foorumile.
big poppa pump
MemberKeegi oskab selle kohta midagi rääkida? On keegi kasutanud?Keegi rääkis et seda on apteegis ka..või on apteegis mõni tema koostisosa?
Aitäh!!
No ikka läks metsa, Retibolili müüakse apteegis. Retibol ja Retibolil on TÄIESTI erinevad asjad.
big poppa pump
MemberRetibol on muidu niisama ka ostetav:http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=253
Või siis räägid mingist teisest Retibolist, mis sarnase/sama nimega.
Retibol ja, see Eiselt toode, mõtlen bulgaarlaste steroidi Retibolil, sellel on “il” ka veel lõpus.
big poppa pump
MemberSelgita ära, mida mõtlesid selle lojaalsuse all. Lojaalsed sellele saidile või mida?
big poppa pump
Memberno jah,eestis ei saa siis jama,aga siin saadakse ikka nii mõndagi,,no minul tuttav kes saab nii primobolani kui ka kõike teisi aga mitte eestist,,põhjus miks kõsisin,lihtsalt arvasin ,et äki keegi teab,,aga jah,riiast saab,niipalju võin öelda:)Kuidas sõber Primobolani võtab, süstib või tableti näol?
big poppa pump
MemberJa nii ongi, kui arst pole välja kirjutanud siis tõesti ei saa. Teine asi mis saaks olla on see, et oled apteekriga sina peal või on ta väga hea tuttav, kuigi see ei pruugi ka võimalik olla, ehk nad peavad need üles märkima. Retibolil on võimalik väljakirjutusega apteegist osta.
big poppa pump
MemberAga kas tõesti peab kreatiini võtma enne trenni 50min.?Tundub liiga pikk aega või pole?
Eino sa võid kohe ka võtta, MINA võtan tavaliselt umbes seda aegu enne trenni, a see on tingitud ka sellest, et siis läheb tavaliselt valgukoks. Vahel ma ei võta üldse.
big poppa pump
MemberNo teinekord võiks kohe ikka õige öelda, tead ju mida mõeldakse. Kui küsitakse näiteks küki max, siis sa ka ju ei vasta seda, millega soojendust teed max-iks.
big poppa pump
MemberKeda ikka see lõdvas olekus olev piitseps huvitab, aja ikka kõvaks ja mõõda siis.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teine võimalus ka see, et see lõtv olek oli nii pingul kui vähegi sai. Lihtsalt oletus, kuigi nii ta vist oli ka.
big poppa pump
MemberJoo see sheik parem enne trenni ära, nii oma 30-40min varem, siis keha saab aminohappeid ja valke mida järgneva paari tunni jooksul hakkab vaja minema. Peale trenni on need ära kulutatud ja siis on uut toidukorda vaja, kohupiim ja banaanid ajavad asja ära. Koju jõudes söö muidugi täiseine ka, eriti kui mass on see, mida taga ajad.
big poppa pump
MemberOstsin nüüd omale ka lõpiks kreatiini ja glütamiini ja tekkis paar küsimust:1. kui kaua enne trenni võtta kreatiini?
2. Peale trenni peab võtma glutamiini ja kas ma võin segada kreatiini ja glütamiini kokku?
Risto
Miks sa kirjutad glutamiin nii u kui ü-ga? Ma ise võtan hommikul ärgates paar grammi kreatiini ja teine paar grammi läheb 50min enne trenni. Kreatiin ja glutamiin koos… Hea küsimus, ma olen lugenud väga palju arvamusi ja väiteid, mõned olid ikka täitsa vastukajas teisega. Mõni ütleb, et see on hea idee võtta need 2 koss, mõni räägib, et nad kasutavad veres samu edasikandjaid (milliseid, nendest juttu polnud) ja siis on selline põhimõte, et “kõvem mees jääb peale”. Võta nüüd näpust, kumb on õige? Olen näinud ka tooteid kus on mõlemad sees, hiljuti oli see mingi FAST toode.
-
AutorPostitused