big poppa pump
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
big poppa pump
MemberMuidu see mille kohta ma selle spetstermin “stepper-imevigur” ütlesin, on Anttilast trenažöör Nordic Walker. Ei osanud täpsemini seletada alguses.
Niiet enamusele läheks crosstrainer? Ehk keegi oskaks võrdlusmomendi crosstraineri ja selle trenašööri vahel tuua, ehk on kellegli koguni olemas see trenasöör.
Tänud abi eest.
big poppa pump
Member0,5 a olen jõusaalis käinud
Raskejõustiku veteran juba siis
“>big poppa pump
Memberno ise ostsin kaa hera 80 eelkõige edasijõudnule, aminohappeid vaja :)kas vanilje maitselist kaa piimaga segada ?Kaua sa, edasijõudnu, siis juba jõusaalis oled käinud?
big poppa pump
MemberJa enamasti võib selleks põhjuseks olla $ või €
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuid jah,kalaleminekuisu tekitasid sa kyll.
“>Merele kreatiini laadima
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>big poppa pump
Memberkas mitte odavam pole osta valgu pulber kus terve rivi neid kõiki aminohappeid sees ja kreatiin eraldi puhtalt, segad ise joogi kokku tuleb vast odavam. organism korjab ise need ained välja mida vaja. pole vaja mingit müstilist nime acc …irw@ antikatabolic combo või mis iganes.kohupiima pakile võid ka antikatabolik kirjutada peale samahästi!
See, et neid seal sees on, ei tähenda veel suurt midagi. Twinlabi vadakus on ka 100g toote koha 600mg arginiini. Arvad, et see mõjub sellise kogusega nagu siis, kui osta ja manustada seda eraldi?
Võiksid kaaluda mõtet, et mingit spetsiifilist asja tehakse põhjusega. Kilust saab ka kreatiini, tekkis tahe kalale minna?
big poppa pump
Membersee oleks hea küll, kuid kui paljud siis teemast osa võtaksJuba on võetud.
big poppa pump
MemberLõhe ja forell, kilu ka loomulikult. Igasugune kala on hea, ükskõik mis moodi valmistatud.
big poppa pump
MemberHuvitab, mis need näitajad mul on. Kus saaks sellist mõõtmist teostada?Kas just perearst saab, aga muidu arst võtab vereproovi ja selle järgi saab teada.
big poppa pump
MemberLinaseemneõli pidi ka metabolismi kiirendama ja rasvapõletust suurendama, kuskilt on nagu kõrva taha jäänud.
big poppa pump
MemberSuured tänud vastajatele!
big poppa pump
MemberSwarz ütles juba ammu, et PIIM ON LASTE JAOKS, MINA JOON ÕLUT. Legend räägib, et väike Arnold oli üsna nõrga tervisega. Söönud vähe ja näinud üldse väga närb välja. Isa oli siis kord poisi viinud arsti juurde, see uurinud teda, teinud mingid proovid ja öelnud. Sellele poisile piima ärge andke, kui tahate, et temast elulooma saaks siis andke talle igapäev teatud kogus õlut. Isa olla ka nii talitanud ja vat mis LOOM poisist kasvas.
big poppa pump
MemberPaljud inimesed kaotavad pärast 12-ndat eluaastat ensüümid, mis aitavad seedida piima. Sellepärast tekivad paljudel täiskasvanutel pärast piima joomist seedehäired. Eestis esineb varjatud laktoositalumatust 25-30% elanikkonnast. Töödeldud piimatooteid saab kasutada.No aga siiski, ta oli ju kategooriliselt piima vastu. Ütles ju: “Do NOT drink milk”.
Imelik vend, a massi justkui oli ja ta oli kogu hingega uhke naturaalne kulturist olemise eest. Steroididega vaevalt et siis tegu oli. A las siis olla, ma joon oma piima edasi.
big poppa pump
Member-90 kg 250,0 Rait Sagor SK JõuMees Kunda 17.03.07-100 kg 275,0 Rait Sagor SK JõuMees La Garde 07.09.07
Ehk siiski -90kg oli ka hilja aegu.
Rait oli tubli, VÄGA tubli. Eks näeb, kuidas saab, aga ma usun et need rekordid jäävadki saarlastele. Igatahes, temast hakkame veel tõsiselt kuulma, mees hakkab suuremaidki tegusid tegema.
big poppa pump
MemberSilbaum.netseal kõik rekordid olemas.
Muidugi ei tasu kõigil end saarlaste tulemuste järgi kohe võrdlema hakata, võistlema võib alati tulla. Saarlased on nagu nii eest ära.
Näiteks esimene koht 75kg 190, teine koht 165kg.
Mis kaaluklassis ise võistled? Ma plaanin kunagi 17 piiri peal -90kg võistlema minna.
big poppa pump
MemberVanusega 19 oled ju 18-21 klassis, või eksin ma? Sealt ei suruta veel 200 ära siis?
AutorPostitused