big poppa pump
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
big poppa pump
MemberNo pmst ma tahaksgi teada, mida kodus teha, et keha areneks..Pane siia pikkus ja kaal, see ütleb nii mõndagi kehatüübi ja toitumise kohta.
Ega seal taga raketiteadus pole, pead trenni tegema ja toituma, kehal ei jäägi midagi üle peale arenemise.
big poppa pump
MemberNo kurat küll.Miks ma seda küll varem ei teadnud. Sellepärast ma olengi 172 cm, et ma nii palju tõmmet/kükki/trenni olen teinud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mulle rääkis just üks kohalik jõusaalitreener, et jõusaal panebki kasvu kinni, sest hakkavad erituma mingid teised hormoonid, nii et kasvad laiusesse, mitte kõrgusesse.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ise olen ka kõike seda palju teinud, aga mul ei ole kasvu peale hakanud.
big poppa pump
MemberArtikklis veel samu probleemidega lehekülgi, lugege neid ka.Mida öelda doktori jutu peale, kui ta soovitab 0.5g kreatiini päevaa, muidu libiidoga “finito”:S?
Selline tikuotsatäis ei tee nüüd mitte mingit vahet. See on tal.. ma ei tea, sellel ei oleks mingit mõtet.
big poppa pump
MemberNäiteks mu sõber rääkis et ei ole mõtet jõusaalis käia et see ei areta midagi et liigesed võivad valesti kasvama hakata ja igast sellist juttu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See ei areta midagi? Igasuguseid loomatõuge aretatakse, lihaseid arendatakse ja treenitakse. Liigestele võib aga mingi harjutuse valesti sooritamine küll halb olla, jah.
big poppa pump
MemberJa kus müüakse Gaspi teksaseid? On sealsamas ka nende muud toodangut, näiteks jõusaalipükse?Robocopi e-poes on näiteks Gasp toodangut.
big poppa pump
MemberKuidas lihas kasvab ? Kas lihasrakud paljunevad või suurenevad ? Kui hantlid tõsta ja lihasvalu tekib, kas siis tegu on piimhappega või mikrorebendiga, mille kokkukasvades lihas suurenebki ?Lihasrakud suurenevad, juurde neid ei teki. Teise küsimuse pealt ei julge sõna võtta, kuid ootan isegi huviga vastust sellele.
big poppa pump
Memberma ei tea.. vb ma olen siis pede… aga ma arvan et tänapäeval on hea väljanägemine üks edukuse aluseid…ning… esmamulje on oluline…. ning riided on üks osa sellest…
ja see kes siin rääkis et tahaks hirmsam välja näha… aja enndal juuksed lühikeseks ja lase nina viltu lüüa… ning vaata mis pilguga sind kas või näiteks poes vaadatakse… vb tunned mõnu sellest…
See “….” koos selle “????” ja “!!!!!!” sellega, teevad teksti imelikuks ja seda on halb lugeda. Justkui, ma ei tea, keegi emo või 10 aastane kirjutaks.
big poppa pump
MemberOlen kuulnuid mitmeid müüte selle pistmise kohapealt. Küll on olnud seesama vasaku jala ja hingamise variant, kui lihtsalt hingamise asi, ka olen kuulnud, et täis kõhuga hakkab pistma. Kui mul vanasti pistis, siis hakkasin kordineeritult hingama, ilusti sügavalt ninaga sisse ja suuga välja ning pistmine läks enne, kui arugi sain.Mis müüt see sul enam on, kui see mõjub ja tõesti on nii? See aitab.
big poppa pump
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ega see FHM olnud, mul üks sõber keka tunnis rääkis sellest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tark raamat see on tõesti.Ei, FHM see tõesti ei olnud, FHM pole liiga palju raamat ka mitte. Polnud tema ka Eesti oma raamat.
big poppa pump
MemberSee niisama võtmine ja peale joomine kuidagi kõhule ei mõju imelikult?Kuule ega vist mitte, siiani pole küll tähele pannud.
big poppa pump
MemberHingamisega oli küll ka mingi asi, kuid täpsemalt veel sõltus see sellest, kumma jala peale toetad väljahingamise hetkel. Lugesin suvel mingist raamatust ning proovisin järgi – mõjus. Oli vist vasak jalg, millele toetudes pidi välja hingama. Oli see vist mingi siseorgani asendi pärast, mis seda “pistmis” tunnet teitas, enam väga täpselt ei mäleta.
big poppa pump
MemberMul ei lahustu ka hästi ära, niiet ma võtan selle kuivalt ära, ning joon peale. Proovi korra nii, oleksid vist üllatunud, kui kergelt nii läheb.
big poppa pump
Memberda , vsjo mees juba kursis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
edu !
Hmm… “jah, kõik mees juba kursis” Kui vene keelt tahad “sekka raksata”, siis tee sõnade tähendused ka selgeks. See on sama hea, kui mõni vend topib “vapsjee” mingisse suvalisse lausesse.
big poppa pump
Membersäästa kange…võta trenni 2l bock,kül siis suveks muutusi näed…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mees räägib õiget juttu. Kas sa aga selliseid tulemusi tahaks, selles julgen kahelda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ise hakkasin tähele panema suuremaid muutusi peale 3, 4 kuud. Jõud kasvas kiiremini, aga peale u nelja kuud oli juba tõsiselt näha, et on ikka kangi kallal käidud.
big poppa pump
MemberKui eile läksid esimest korda saali ja surusid matsudes 70kg,siis miks mitte …,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga üldiselt …
Pikkus?Kaal?Vanus?
Kaua treeninud?
Treenid treeneri käe all või “aretad” ise midagi?
Isegi ennustamine vajab tiba rohkem andmeid,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>90 kohe kindlasti, kuid ma ei näe ka põhjust 100 mitte surumiseks. Mina sain pea 6 kuuga juurde 30kg, niiet pole ta midagi utoopset.
-
AutorPostitused