Skip to main content

big poppa pump

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 496 through 510 (of 759 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: haigusega kaasnev isu puudus #142358

Ma panen haigusega (praegugi) puuvilju. Muud suurt midagi.

Pakk actimeli ka.

Actimeli tasub jah võtta, see mõjub. Endalgi on talvekuudel kahel korral tervist parandanud just Actimel.

in reply to: Naharebendid #142318

Mul olid vahepeal seljal lailihase ülaosas mõlemal pool “rebendid”, nüüdesks aga pole enam.

in reply to: milleks mass? #142305

Ega massiperiood ei ole end paksuks söömiseks. Massiperioodil lihtsalt võid vabamalt süüa, ka süsivesikurikkaid toite. Massiperioodil kasvatad sa enim lihast, rasva võid põletada hiljem. Üleüldse, kui pole plaani võistlema minna, siis ei ole sellel kõigel liiga suurt mõtet, võid ju muidugi suveks veidi kuivemaks ajada ja rasva põletada, aga pole seegi oluline.

in reply to: õlavarre lihased #142136

Haamer mul endal ka sees, aga jah,.. täitsa ülesse välja, aga ma teen mõlemad käed korraga. Tundub mugavam ja aega läheb ka vähem.

Aga tee haamrit istudes, ning üks käsi haaval. Proovi teha tavaliselt aeglasemalt, ning katseta ka kaldpinnaga.

Vahelduseks on täitsa huvitav, väiksemaid raskusi läheb vaja ainult.

“Seest-välja” on ka hea harjutus biitsale, alustad haamri asendis ja lõpetad üleval peopesa rinna poole suunatud. Keerand randmega siis põhimõttleiselt seda hantlit. Samuti, ka see on kaldpinnal väga hea.

Ainuke harjutus biitsale, mida ma ise kaldpinnal EI tee on haamer ja 21.

in reply to: õlavarre lihased #142123

Kickback: http://www.weight-lifting-workout-routines…ps-kickback.jpg

Haamer: http://www.bodybuilding.com/fun/exercises….me=Hammer+Curls (mina teen neid üks käsi korraga ja täitsa üles välja)

21 on mul blogis lahti seletatud, triitsale plokil tõmme/surumine on nii nagu ikka teed, ainult et kasuta nööri (kui õiget asja pole siis hüppenöör või kalts teevad töö ära) ja peata käed seal, kus “haamri” pildil hoiti. See oleks siis poole peal.

Segane jäi, loodan et saite aru.

in reply to: Rinnalihased #142107

Küsimus selline, et milliste harjutustega saaks suurendada rinnalihaste keskmise ja ülemise osa massi. Millegi pärast tahavad need maha jääda võrreldes alumisest. Teen muidu siin saidil pakutavat kolmeks jaotatud 1st kava…

Kõik kaldpingil surumised (nii hantlite kui kangiga) ja lendamised. Need jõuavad lõpuks järgi, pead rahulikult võtma. Ülemine rinnaosa saab mul kõige rohkem vatti, ning mul ei ole teab mis meeletult harjutusi just spetsiaalselt sellele.

Ära pane tavalisele horisontaalpingil surumisele liiga suurt rõhku, rinnakava ei peaks selle ümber keerlema.

in reply to: õlavarre lihased #142105

Biitsale on üks parimaid “haamer” ja kaldpinnal laia haardega küünarvarte kõverdused. 21 on ka hea, aga see pane lõpetuseks.

Triitsale on rööbaspuudel surumine ja plokil allatõmbed, peatudes üles minnes poolel teel, mitte rinnal. Kickbacki võid ka kuskile vahele “raksata”

in reply to: Rinna Trenn #141950

No on ikka õpetaja siis
    in reply to: Millist varustust kasutate? #141738

kindad,vahel vöö,mingi pehmendus kangi kuklal hoidmiseks(muidu on mul täiega valus),vee pudel.

Orissaarest oled?

in reply to: KOhvi #141175

T2na on siis esimene p2ev, kus ma otsustasin selle kohvinarkomaania l6petada. Enesetunne on s***.

Igatahes jõudu sulle, et sa asja ikka lõpule suudaks viia.

in reply to: Millist mineraalvett eelistate? #141103

San Pellegrino alati, Perrier, Highland Spring

kui gaase juba piisavalt on k6hus siis Evian

Jaa, San Pellegrino on hea.

in reply to: Fitness tooted #141101

Enamus on täielik jama, see silt mingit eelist ei tähenda.

Jogurtist võiks suhkru välja võtta, mitte piimarasva, siis oleks “fitness”. Aga suhkruvaba (asendajaga) jogurtit nägin viimati üsna ammu.

Mis batoonis seda valku 74% on ? Nitro-Tech ?

Eiei, nii peen asi ta ka ei ole, täitsa tavalises toidupoes on teda ka. Ma võin järgmisel nädalal nime ka anda sellel, hetkel ei mäleta ja olen kodus haige.

in reply to: Fitness tooted #141049

Ühte fitness batooni saab küll aeg-ajalt söödud. Tootjat ei tea, igatahes 100g kohta on 74g valku.

in reply to: parimad toidulisandid #140527

Vana Te olete? Mingis eas on ka Tribulus täiesti mõeldav lisand. Muidu aga kõige tavalisem valgukoks ajab asja ära, olen paljusid lisandeid katsetanud, otsest ime ei teinud ükski. Aga eks selle peab ka omal käel teada saama. Muidu jah, vadakuvalk milles oleks nii isolaate kui ka vadaku kontsentraati oleks üks parimaid variante.

Kreatiin tõstis jõunäitajaid, glutamiini mõjusid ei ole täheldanud. Arginiiniga sai võibolla kiiremini täis pumbatud, mis käetrenni ajal segavaks faktoriks muutus – pump kahandas kordusi.

in reply to: Esimene trenn ja lisandid #140526

loogiline, vastasin otse küsimusele MIS PREPARAAT? pole mõttet rääkida õigest toitumisest süda juba tilgub verd

Siinkohal pean Amarilloga nõustuma. Need kellel on asjad suure kiiruga juba ära ostetud, ei hakka ju lisandeid selleks aastaks kõrvale hoidma või liha ja muna peale trenni sööma. Katsu sa kõigile selgeks teha, et EI OLE vaja pulbreid süüa esimesel trennipäeval. Mõned saavad aru, mõned nagu ei taha uskuda.

Viewing 15 posts - 496 through 510 (of 759 total)