big poppa pump
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
big poppa pump
MemberTerekest! Minu mureks siis krambid säärelihastes ja juba viimased paar kuud. Alguses mõtlesin, et küll läheb üle ja ehk vigastasin ise trennis (teen jõusaali 2-3x nädalas, lisaks jooksen ja ujun), kuid ei midagi. Toitumises pole midagi muutnud, s.t.söön seda, mida alati.. ainus, mille peale tulin, oli ehk kontsa kõrgus – nimelt vahetasin oma töö vahetusjalatsid hulga kõrgemate kontsade vastu.. kas need võivad omavahel seotud olla?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ah jaa – magneesiumitablette söön ka juba lisaks viimased ~1 kuu, kusagilt lugesin, et just sellest võib lihaskrampide puhul puudu olla.. Kas kellelgi on sarnaseid probleeme olnud? Tänud ette kommenteerijatele!Kas mingit sääreharjutust tehes lööb krambi sisse? Kui jah, siis joo rohkem vett. Mul on sääri treenides küll mõned korrad krampi läinud säär, rohke vesi aga aitab selle vastu.
big poppa pump
MemberNäete nüüd, kuidas kartul ja kotlet ikka kasvatavad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>big poppa pump
MemberSee nitrix tundub parem vast. Seal on palju rohkem efekteNojah, sõna reklaamiohver tuli kohe ette
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on kallis kuna see on nimekas firma. Nagu Maybach autona. Üleval ju räägiti ka, et pole midagi erilist.
Samas, ise ei ole proovinud, arginiiniga üksi sai aga hea pump-efekti, mis tõsi küll käsivarte treenimist segama hakkas.
big poppa pump
MemberEks ta ole nii jah. Mina ise olen ka nii teinud, et kui üle mingi aja jälle hakaksin kasutama, siis laadisin nädalavahetusel, et siis uus nädal oleks produktiivsem. Oli ka, niiet võib ka seda proovida.
big poppa pump
MemberJõutõus peaks olema selline, et tõmbad ennast üles (lõuatõmbega) ja siis lükkad triitsepsite jõul sirgete käte peale üles.Just täpselt.
big poppa pump
MemberKas sa kunagi jõutõusu oled proovinud? Kui veel ei ole, siis võiksid ju seda ka proovida.
big poppa pump
MembermA küsisin kas mass2 võib võtta mida sa ahv mölised oled küll vana tegija aga.Ära mölise selge
Räägiksid sa nii näost näkku? Ei, siis ära räägi ka siin. Kaaludes 64kg puhutakse sind pikali. Kodus ohutult monitori taga olles ollakse ikka väga kõvad mehed.
SÖÖ, see MASS2 ei kao sul kuhugi. Ära taha kõike ka liiga kiiresti, see lihtsalt ei käi nii.
big poppa pump
MemberKui sa ajad taga massi rinnale, siis suru vaba raskusega, siis peavad toestajaslihased ka tööd tegema et raskust hoida.
big poppa pump
MemberMinu jaoks oli kuus liiast või tähendab polnud mõttet nii palju harjutusi teha. Alles hiljuti tegin siiani 5-6harjutust rinnale, nüüd teen 3 ja rind kasvab paremini!!! Aga see võibolla ka inviduaalne. Ise teen hetkel kaldpingil surumist, hor. surumist, neg. hantlitega. Aga ikka nii ,et viimased keegi aitab sõrmega kaasa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nii ,et ise ei soovita nii palju harjutusi.
Loodan ,et abi

Minu poolt toodud harjutusi tundub võib-olla ka palju, kuid lendamine on võrdne venitamisega lõpus. Trenn algab ikkagi rööbaspuudel surumisega, niiet 4 harjutust.
Ma kasutasin vanasti jõutõstja surumistehnikat, käed rohkem keha poole kaldu, ning see küll lihast ei tahtnud hästi kasvatada. Õigesti surudes, või siis vähemalt lihaskasvu koha pealt õigesti surudes on isegi horisontaalpingil surumine väga väsitav rinnale. Siis oleks jah vaid 2-3 harjutust vaja. Eelnev väsitamine enne horisontaalpingil surumist on aga soovitatav niikuinii, ning rööbaspuudel surumine on selleks just hea.
big poppa pump
MemberHakkan tänasest tegema seda harjutust. Aga siis mul rinnale juba kuus harjutust see vähe palju pole we?? Teen kaldpinnal surumist, lendamist kaldpinnal, lamades surumist, lamades lendamist, pulloverit ja rööbaspuid. Ennem olid kavas eelnimetatudest esimesed neli.Kui pole päris kindel, kuidas rinda väga hästi läbi töötada, siis soovitan seda:
Horisontaalpingil lendamine (2 seeriat kerge raskusega, soojenduseks ja vere “käima saamiseks”)
Rööbaspuudel surumine (3 seeriat, igas seerias 10 kordust, puhkepapus 30sek)
Horisontaalpingil surumine (3 seeriat 8-12)
Pullover (kas kangi või hantliga, võid ka mõlemaga. 2*10)
Kaldpinnal surumine hantlitega (3*8-12)
Lõpetuseks venita korralikult. Võid ka staatilise venituse lõppu lisada. Väga hästi töötab selline jaotus.
big poppa pump
MemberSellist naq väga hullu tunnet küll ei ole et enam ei jõuaks tühja kangigi ülesse suruda aga läbi on nad küll ja ka järgmine päev valusad.No aga kui teha peale rööbaspudel surumist horisontaalpingil surumist, siis ei maksa vanu raskusi peale lappidagi. Võtab ikka jõudu küll.
Õigesti tehes on see üks parimaid, kui mitte parim, massiharjutus rinnale. Seda tehes pane pea rinnale ja kalluta kergelt ette, vajadusel võid jalad kõverdatuna taga hoida – aitab tasakaalu hoida. Lase sügavale, ning ära tee suuri puhkepause, 30sek käib küll. Selle harjutuse puhul on intensiivsus väga oluline, niiet ära tõesti kaua puhka.
See harjutus on ka neile, kellel ei taha rinna alumine osa hästi välja paista.
big poppa pump
Memberei noh olex mul ka pinnapealsed sis ok aga mul naqu kraavid ja nad on punased ja väga silmatorkavad.Kuigi nad on nii 1cm pikkused.Aga kui nt peale nt teed tatoka?teab keegi pilte kus on tehtud?et kuidas ta jääks.Oled sa nahaarsti juures käinud? See oleks võib-olla isegi täiesti mõistlik variant, kui ei midagi rohkemat, siis saad vähemalt teada kas see on ajutine.
Tätoveering on ehk liiga äärmustesse minemine.
big poppa pump
Memberaga kas sul olid naqu pinnapealsed või sellised kraavid?Pinnapealsed. Sellised heledamad triibud, keskelt veidi laiemad ja pingul.
big poppa pump
MemberMa soovitaks võtta korduste arvu 8 peale. Võib-olla ei pinguta 10-ga piisavalt. Samal päeval positiivse ja negatiivse kaldega kaldpinda teha on liiast. Enda kogemus ütleb, et üle 2 suurema harjutuse trenni kohta rinnale on liiast. Kui välimus on pöhiline, siis peaksid kindlasti pulloveri, crossoveri ja/või rööbaspuudel surumise kavasse panema. Välimuse seisukohalt on väga oluline pidev rinnalihaste venitamine. Rinnalihaste arengut soodustab tugevalt õlalihaste ning triitsepsi arendamine, sest nende hea võimekuse korral saa surumisel suuremaid raskusi kasutada.Rööbaspuudel surumine on tõesti pärl, millest mõned teadmatuses mööda vaatavad. Väga viis harjutus on, kui varem pole teinud, siis nii mõnelegi on 10 korralikku kordust üle jõu käivad.
Venitamine on ka jah üks lihtsamaid mooduseid tagada rinnalihase kasvamine ja ilus kuju.
big poppa pump
MemberÜhelgi FAST tootel pole minu teada mõõtelusikat ega “koppa” kaasas. Suur miinus, see annaks palju juurde muidu, mugavam ju ikkagi.
-
AutorPostitused