big poppa pump
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
big poppa pump
MemberSee aparaat näitab ikka väga umbes. Mul näitas üks päev 11%, järgmine päev 13%.On sul AccuFitnessi või mingi muu firma oma?
big poppa pump
Member185cm/85kg/24.a. rasva% 24
“>
väga palju?
Eks ta ole jah. Keskmine on kuskil 14-18.
big poppa pump
MemberOhoo, minu teema
“>
Väga valusa tuharalihase saab omale justnimelt sügavat kükki tehes (täiskükk teisisõnu). Raskus umbes 65% – 70% oma maksimumist ja tee mõnuga 10 seeriat, 10kordust seerias. Järgmine päev on trepist kõndimine välistatud. Garanteeritult. Kükk peab muidugi sügav olema.
Täiskükk jah, aga käärkükk teeb ka.
big poppa pump
Membervanus: 17 ajõutõstega tegelenud: 3 kuud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kaal: 101 kg – väga täis kõhuga
võistlustel tuli siis:
kükk:210 (suht kergelt sai kükki võetud)
surumine: 152,5
tõmme: 250 (260 isiklik trennis)
aga jh, nii haledat juttu pole mõtet ajada, et keegi Sk Jõumehes topingut paneb
“>PS: alessandro – võistlesid ka eestikatel?
Väga head tulemused, tõesti väga head. Salus käid?
Palju pikkust on?
big poppa pump
MemberMa olen alati soovitanud L2tis tehtud kanakonserve
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Need suht odavad ka
“>
Paned 8he 250gr kinni ja saad ca. 40-50gr valku. Paar muna ka juurde ja ongi paras “valgupomm” olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Normaalne, siis kasvõi see jah.
Ja blenderis tehtud sheikide lõputu maailm. Paned sinna kas apelsinimahla või piima, tuunikalakonservi näiteks ning kui tahad süsikaid rohkem, siis näiteks banaani. Võib ka mune panna, tooreid, kuigi salmonelloosi oht on.
Ei ole midagi hullu, ning väga kiiresti ja VÄGA odavalt saab väga täitva eine. Kolm “väga”, see peab ju hea olema

big poppa pump
MemberMis sellest kavast kasu on, kui raha pole, et nii palju toituda
“>
Endal on selline probleem.
Head süsikate allikad on pasta, riis, kaerahelbed ja kartulid. Valguallikana näiteks muna, kala, valge kana- või kalkuniliha ja veiseliha. Rasvade jaoks kas siis pähklid, kala või õlid.
Annab väga lihtsaid ja odavaid eineid kombineerida. Hommikul läheks vähe põhjalikum toidukord.
Ma olen söönud lihtsalt mõned munad, kaerahelbeid piimaga, ning spl linaseemne või oliiviõli, ning üks toidukord enam-vähem käes. Sinna annab liha või kala ka panna, või midagi üldse ära vahetada, aga piisab ka sellest. Sel juhul oleksid vist ainult munavalged paremad, rasvad saab õlist kätte.
big poppa pump
MemberNagu näha läks teema jälle mingiks muuks mölaks. Aga abi mitte kuskilt
“> Üldiselt tundub su kirjast, et sul ikka toitu liiga vähe, et lihased kasvaks. Üldiselt, kui pole toitumisega kursis, et kuna, miks, mida ja palju. Siis võid tellida kava või lugeda artiklite alt vastavaid teemasid. Võid ka lapata foorumit
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ülevalt nagu natuke saab midagi kõrva taha panna, äkki sa pole seda lugenud lihtsalt.
big poppa pump
MemberSee polnud küll spetsiaalselt rasvapõletuse nimel tehtud, lihtsalt mu keha otsustas tänu mu ainevahetuse kiirusele nii reageerida.Tegin umbes 12 nädalat, siis lasin kava lõdvemaks.
Ma ei ütleks, et ma lihast kaotasin, kui siis kilo v nii, sest jõunäitajad praktiliselt ei langenud ja kui langesid, siis pigem vähendatud treeninghulga tõttu.
Aga palju rasvaprotsent langes, oled sa mõõtnud?
big poppa pump
Memberlihased on rohkem näha, kui sul vähem rasva peal onSa oled ise ka rasvapõletusperioodi teinud, kas läks palju lihast kaduma ja mitu nädalat tegid? Või oligi see lihtsalt puhtalt toitumiskava järgi toitumine ja mitte spetsiaalselt rasvapõletuse nimel?
big poppa pump
Memberselg vastu pinki ja ilma põrkata ikka jah:) kui abaluud kokku surud teed sillaga ja treening pole nii efektiivne..Silda pole vaja, ning isegi sillaga saab teha, kuigi kui lihaskasv on eesmärk, siis see segab, vähem peab suruma.
big poppa pump
Memberselg peaks ikkagi sirge ja vastu pinki olemaEi, sel juhul on ka, ma ise teen nii. Siis tuleb jalad vähe rohkem ette panna ja õlagelaiuselt, siis saab väga hästi nii.
big poppa pump
MemberKuidas näeks välja õige tehnika rinnalt surumises ? Kas käed lähevad 90kraadi või tuleks lasta vastu rinda ?Sõltub sellest kumb sinu jaoks tähtsam on, kas jõud või lihasmass. Jõutõstja/rammumehe tehnikaga (küünarnukid kehale lähedamal) teeb pigem jõudu, sest seal töötab palju rohkem lihaseid kui ainult rind. Kulturisti tehnikaga surudes töötab eelkõige rind. Seal tuleb aga väiksemate raskustega teha. Selle tehnika puhul on õlad ja küünarnukid sama joonel, see on see 90 kraadi millest sa rääkisid. Selle puhul tuleb ka rind ette “kummi” ajada ja tiivanukid rohkem kokku panna, venitab paremini.
big poppa pump
MemberTere!Olen 2-3 aastat jõusaalis kuiva trenni teinud, kuid ei ole kunagi pulbreid söönud. Põhjus miks hakkasin pulbrite poole vaatama, on see, et lihased lähevad punni ainult jõusaalis treenides ja püsivad nii tund pärast trenni ja siis on keha jälle endine. Erilisi lihaseid näha ei ole. Jõudu on samas jällegi piisavalt. Rinna- ja seljalihased on nagu ainukesed, mis on rohkem nähtaval, kuid käed on ikka samad.
Kas pulbrid aitaksid lihaseid ka jõusaalivälisel ajal punnis hoida?
Mida soovitate kasutama hakata? Ei taha erinevaid tooteid korraga, vaid üht ainust, mis siis aitaks.
Toitun tavaliselt – lõuna kõige tugevam, vahel hommikul ja õhtul siis kergem.
180/75
Lisa nendele toidukordadele veel 2-3 toidukorda vahe peale, siis hakkad paremaid tulemusi nägema. Kiirendab ka metabolismi, niiet põletab ka kiiremini rasvu. Hoia need toidukorrad aga väikesed. parem osta selle lisandite raha eest toitumiskava, hea investeering.
Kui aga tahad just pulbrit või lisandit, siis valgud või BCAAd. Sellist effekti nagu sina kirjeldasid, see “punnis” lihaste asi, seda ei saa. Punnis on nad selle pärast, et on verd täis pumbatud.
big poppa pump
Membertema käe all õpib kimbo
“>Slice?
big poppa pump
Member
“> homme postkontorid kinni laupäeval kella 13-ni lahtiOkei, suured tänud.
-
AutorPostitused