Skip to main content

big poppa pump

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 436 through 450 (of 759 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Lihasmass #151670

Ei, Te saite natukene valesti aru. Küsimus ei olnud sellest, millal ma võin kreatiini hakata kasutama, vaid millal ma võin hakata täiega massi kasvatama. Kreatiin oli lihtsalt ühe abiainena näiteks toodud. Seda ma tean jah, et toitumine on tähtis ja olen selle kohta uurinud ka palju siit foorumist, et teada, kuidas õigesti toituda. Olen Fitnessi videodest ka näinud kuidas näiteks Kiivikas toitub. Treeningkava kohta olen ka uurinud siit palju ja päris palju targemaks saanud.

Sa hoiad end praegu tagasi jõusaalis? Kasvatad vähe lihasmassi?

Nali?

in reply to: treening ja kehakuju #151660

Kui ma nüüd valesti ei tea siis peaks jõusaalis jõudu arendama lühikesed seerjad, suurte raskustega, eksin rängalt?

Ei, täitsa õige jutt.

in reply to: Lihasmass #151318

Mõtled sellega,et valku jääb näiteks väheks? 130g päeva kohta? Ma ei usu,et sellest puudu jääb. Piima/tooteid ma armastan ja liha veel rohkem.

Pakju kaalu on? See on normaalne 65-70 kg inimesele.

in reply to: Filmid kulturistidega… #151056

Nüüd soomes treeniv uue-põlvkonna kulturist … tuleb meelde et oli ka selline film.

post-2073-1208635046_thumb.jpg

Jah, kõik tuntuimad Arnoldi nimelised kulturistid on filmimaailmas laineid löönud.

in reply to: õlu peale trenni! #151012

Vanasti ka kossumehed segasid õlle sisse muna ja jõid selle ära…
    in reply to: Hea geneetika? #150935

Geneetika geneetikaks. Hoopis huvitavam küsimus on, mis putru ta süs..eee…sööb..

See oli ka minu esmane mõte, käsivarte ja jalgade pärast peamiselt. Ega biitseps ka paha ei ole.

Muide, trapets algab koljult ja on seega ka kaelalihas.

Trapets ulataub pea poolde selga ja katab tagant ka õlgu, see, et ta kaelast algab, võib ta ju tehniliselt “kaelalihaseks” teha, kuid kaelalihaseid treenides ei mõelda siiski trapetsit.

TEMA mõtles, teisi pole küll näinud-kuulnud trapetsist kui kaelalihasest rääkimas.

,et mis seeriatega tuleks tratsepi teha ehk kaelalihast ja kordusi j22n ootama .

Kuna ootad Oti vastust, siis mina soovitama ei hakka. Küll aga parandan sind – trapets pole kaelalihas.

in reply to: Biitsepsi ülaosa ja kordused #149474

…. sellist asja pole kui tahad ainult lihast saada:D

Lihtsalt ja lühidalt – on.

in reply to: Kreatiin #149472

aga näiteks viinamarja suhkrut ei ole müüa poes? et seda mõne teise joogi sisse panna ja sellega juua, või mingit teist ainet mingi joogi sisse panna veel et creatin paremini mõjuks

ja alkoholi tarbida võib samal ajal kui cratine võtad?

Ära peenutse siin selle kreatiini kirjutamisega, mõlemal korral tulid vead sisse. Kreatiin imendub süsivesikutega paremini, oli vist isegi, et glükoosi või dekstroosiga. Mahlades on süsivesikuid.

Viinamarjamahlaga võtavad paljud, kuid seal pidi pool süsivesikuist olema väga madala glükeemilise indeksiga, niiet insuliinitaset ei tõsta.

Kui poes ei ole, siis saab kasvõi internetist tellida ju, kas siis siit see Dextro või poest/e-poest Trauben Zucker. Niimoodi tehes segad vee sisse kreatiini ja dekstroosi ja jood kohe.

Tohib küll alkoholi tarbida, veremürgitusega seotud jutud unusta südamerahuga ära.

in reply to: Lemmik kehaosa . #149339

Kõik võiks ikka meestel korras olla.

Kõige rõvedam on vaadata poisse, kelle rasvaprotsent on nulli lähedane ja siis kõhulihased on rõvedalt väljas ja teised lihased on olematud.

Jah, mingid kilud kellel on kõhulihased ka nagu väikesed kivikesed. Aga neid nagu jagub, suvel näeb ka selliseid vägilasi särgita igal pool.

Selge !

Seal on kergeim kaalukategooria meestel -85kg. Niipalju kui sa oled siin oma jõunäitajatest ja toitumisest rääkinud, siis tea kas on veel õige aeg minna. Kogemuste jaoks muidugi, aga… Nojah, elame-näeme

Palju sul kükk ja jõutõmme on?

in reply to: kaua on keegi jõusaalis käinud? #148884

Alates 2006 aastast, kuid suved on kõik vahele jäänud.

Arenguga väga rahul, ei kahetse üldse et sai käima hakatud.

in reply to: puuviljad #148713

Süsivesikuterikkad toitained on: Täisteraleib, kartulid, riis, kaerahelbed, nisuhelbed, müslid, herned, oad, banaanid, õunad, kiivid, mesi, kuivatatud puuvili, puuviljamahl, puuviljasiirup, spordijoogid, teraviljatooted, nuudel.

Olen 20 aastat juba vältinud valget jahu, suhkrut (söön suhkru asemel puuvilju), rasvast (söön kana ja kala), komme jms, limonaade jms. Olin kaalus, kuid vananedes ainevahetus ilmselt aeglustub ja vaikselt on mõned üleliigsed kilod lisandunud.

Mis siis nüüd veel teha? Trenni? Käin trennis 3-4 X nädalas. Vähendada toidukogust? Njahh, kui söön üle 1200 kcal, siis juba kaal kasvab. Alla selle on aga puhas kõhutühjus. Kuidagi ei oska end kohandada selle ainevahetuse aeglustumisega nii, et mitte pärs nälgima hakata

Mitu korda päevas sa sööd? Kui 3-4, ja vähe, siis ei saa tühja kõhu tunnet imeks panna, liiga pikad vahed on toidukordadel.

in reply to: Kuidas treenida seda rinnaosa? #130280

Küünarnukid kõrval teeb triitsepsit rohkem ju!!

Oled sa proovinud või niisama pakud huupi?

Muidugi, vale soorituse korral sa võid sellega triitsepsit ka teha, kuid tehes nii nagu Milos soovitab või kuidas kulturistid üleüldse suruvad, siis töötab eelkõige rind.

Viewing 15 posts - 436 through 450 (of 759 total)