big poppa pump
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
big poppa pump
MemberNojah. Kuid samas mina näiteks suuri kotte ei ostaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Maitse viskab üle
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lõhn ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siis kui hakkab üle viskama, siis mina olen teinud batoone. Peale trenni sheigi asemel batoon. Siis on jälle kõik ilus.
big poppa pump
MemberKirves?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah, viiekilone tünn oleks temaga peaaegu 1700.-, ning seal sees on ka hulgisoodustus. Kui osta pakkhaaval, siis tuleb veel lisaks. Aga hea on ta küll, maitse on hea, protsentuaalne valgukogus on hea. Nuriseda pole, kui, siis hind.
big poppa pump
MemberMa jõudsin kuskil kuue minutini. Siis muutsin programmi. Täitsa hea oli.
big poppa pump
MemberHera80. parim taskukohase hinnagaMinu arust just hind on kirves tal. Nojah, võibolla sa ostad endale seda Soomest.
big poppa pump
MemberKasutan juba mitu aastat,peale seljavigastust eriti.Mul on ka üks põhjustest seljavigastus. Nüüd aga saab võimsa trenni ilma selja pärast muretsemata. Ma olen oma seljajamaga natukene liiga pikk ka, 190cm raamiga on alaselg päris hea koormuse all harilikus kükis. Hack kükk igati meeldivam.
big poppa pump
MemberOlen Hack kükki viimased paar nädalat teinud, teise reieharjutusena pärast tavakükki. Täpsemalt ma vaheldan hack-kükki ja eeskükki (kang rinnal) trennide vahel. Üpris omapärane harjutus on mida pole kunagi näinud et keegi teine oleks jõusaalis teinud. Peab ütlema et meeldib ning teen seda ka edasipidi.Peaks olema iga eestlase kohustus ja auasi treenida harjutusega mille on leiutanud ning nime andnud eestlane.
Jah, lõpus on huvitav tähelepanek. Hackenschmidt on Eestis sündinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>big poppa pump
MemberMis korduseid/seeriaid kasutad?1×15 aeglased, lõppu veel partial repe ka, x-repe, kes asjast teavad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SUUREPÄRANE harjutus tõesti, kes veel ei ole proovinud, proovige kindlasti. Saate ka jõutõmbe numbrid jälle kasvama, kui on sein ees
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>big poppa pump
MemberSee tegi päeva palju ilusamaks, uudis Kiku kordaminekust
??:”>big poppa pump
MemberOot, jutt käib ikka lõdvalt rippuvast lihasest, mitte punni aetud pinge all musklist nagu ma aru olen saanud?Kuidas keegi just kirjutab siin. Aga mõtle nüüd, lõta lihast ei saa ju mõõta, sa tõmbad mõõdulindiga sinna sisse vao. Ikka pinges lihast mõõda.
big poppa pump
MemberSest, et ega muidu lihas ei kasva
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
??:”>big poppa pump
MemberEnne trenni pool pdl heledat õlut, kreatiini, küüslauku, sibulat, 70% šokolaadi. Peale trenni valgukoks, ülejäänud õlu, kreatiin ja pesema.
big poppa pump
MemberKuidas peaks kardiovaskulaarse treeningu sobitama üldfüüsilisse treeningusse?Tavaliselt teen 4 korda nädalas jõusaali trenni(üle päeva treening)Mitu kardiovaskulaarset treeningut võib lisada sellisesse treeningkavasse?Kas mingi üks kord nädalas?(4+1 treeningut) või rohkem?
Lükka kardio kahele päevale otsa. Lühikestele trennidele.
big poppa pump
MemberSiin kindlasti teadjamad jõusaalihundid teavad paremini, aga ise olen kuulnud, et negatiivset surumist ei soovitada rohkem, kui korra kuus üldse teha (kui vaid leiaks selle koha, kust seda lugenud olen). Liigne surve deltale pidavat probleemiks olema.See on pigem positiivse kaldega pingil nii, harilik kaldpink. Seal tunneb küll õlga, rotaatorivööle avaldab ka meeletutu survet.
Neg. surumine on ju nagu ettekallutatud rööbaspuudel surumine. Aga jah, natukene ikka paneb esimest deltat higistama küll
big poppa pump
MemberOhh sellist asja pole varem kuulnudki, et ise batoone teha… aga kas see püsib koos ka siis, kui ei külmuta?See ongi küpsetamata batooniga jama, tuleb lasta külmas tahkeks minna. Fooliumi sisse mässid ära, kui kardad et lähevad ligaseks, siis termoskotti
big poppa pump
MemberMaitse on jah super, kuid kui ostad suure koti, siis esmane vaimustus maitsest kaob varsti ära

Batoone on hea teha sellega, neid mida ei külmuta. Pähklivõid, mett, rosinaid, röstitud kaerahelbeid – super batoon tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused