big poppa pump
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
big poppa pump
MemberTrennis kokku mingi 400 kordust säärele tuli umbes??aa nagu märkasid suurenemist ka ??
Aa, ehk kirjutasin vähe segaselt. See 100 kordust kokku ongi ainuke seeria.
Need puhkepausid seal vahel nagu i loe.
Teed niipalju kui suudad, siis puhkad mõne sekundi ja kordad. Seda teed kuni 100ni
Märkasin suurenemist? Oojaa
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>big poppa pump
MemberMul pani kõige rohkem massi juurde just üks 100ne seeria, kus teed keskmise raskusega senikaua kuni tuleb nö “põletusvalu”, siis ootan mõnd sekundid (alla 10sek) ja siis teen edasi. Siis iga trenn pand juurde kas raskust vähehaaval või kordusi. 4 seeriat tuleb keskeltläbi.
Väga hea on, järgmine päev saab ikka tunda õiget valu sääres.
big poppa pump
Memberbig poppa pump
MemberMilles sa kahtled – et äkki on testotase niigi kõrge?
Seda ma ütlesin selleks, et selliseid soovitusi ära hoida. Mind huvitab tema otsene mõju sellele.
Kaer pidi ka tõstma. Igatahes oli ühe “boosteri” koostises.
big poppa pump
MemberNo seda kindlasti, kuid teab ehk keegi just sellest testosterooni taseme mõjutamisest või mitte mõjutamisest rääkdia?
big poppa pump
MemberMa võin mõne kuu pärast öelda. Läbi aegade iskilik rekord on olnud 110kg, ning see oli enne 15ndat eluaastat. Nüüd enam ei suru niipalju, nüüd on teised eesmärgid.
big poppa pump
MemberAga vaadake, milline aktiivsus meeste seas. Kõik tahavad seda pilti endale seina peale. Naised küll väga ei ürita..Ma vaatasin ise ka seda just

big poppa pump
Memberplatseebo;)Ma kaldun ka pigem sinna. Vaevalt, et platseebo on, raudselt mingi mõju tal on, aga ise suurt ei tundnud. Vahepeal tahtsin seda juurde osta kiirema taastumise jaoks, eriti jalapäevadest.
Aga jah, mina ei oska tsest mõju välja tuua, niiet eks ta minugi jaoks mõttetu ole.
Hind on ka kõrgel, mõni vaatab just selle pärast, et: “ju see peab hea olema”
big poppa pump
MemberKas kellegil on käesurumise kohta reegleid ?Kui on siis pange kirja kaa kõik sugu informatsioon on teretulnud.
Kui surud kätt spetsiaalsel laual (“patjadega” ning kangidega käte jaoks) siis küünarnukk võib padjal küll liikuda, aga peab algusest lõpuni säilitama kontakti padjaga.
Võistlustel ei hakka keegi imelikult vaatama, kui ka tehnikat kasutad, mitte lihtsalt toore jõuga ei suru. Selle jaoks vaata Magnus Samuelssoni õppevideot YouTubes.
big poppa pump
MemberEi, muidu tõstad kehamassi vee arvelt, soovitan sule need eraldi ära tarbida, niimodi peaks mõtekam olema…..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sitt jutt suhu tagasi.
big poppa pump
Memberminul läksid sõjaväes õlad laiemaks sest tegin meeletu koguse kättekõverdusi päevas,see aitab raudseltKas sa ei arva, et see on loomulik kasv? Laiusesse kasvab sellises eas inimene küll veel.
Tegelt oleneb ka, mõni läheb 20 aasatselt ka, siis tea kas enam kasvab õlgadest.
big poppa pump
MemberSeda konkreetset ei ole ise proovinud, tsitraati üleüldse mitte.
Kreatiinidest olen proovinud Crea FX ja FAST’i kreatiini, esimesel neist oli maitse jube. Proovi see FX mikroniseeritud kreatiin ära, siis saad võrdlusmomendi. vaevalt, et see palju alla jääb.
big poppa pump
Memberkle, kui sa oled algaja, siis tee harjutusi õlgadele. kindalsti ei ole vaja sul kohe kulturistide harjutuste järgi rapsima hakata. toitu korralikult, tee jõusaalis trenni, siis lähedki laiemaks ka õlgadest. kuid alguses soovitan ikka jõudumööda harjutusi õlgadele.Kogu selle jutu taga peitub soovitus: treeni õlgu.
Seda on enne ka mainitud, ning seda ta teadis vast ennegi.
big poppa pump
MemberKui 2 aastat teha tõesti korraliku trenni, nagu rääkis ka Marek, siis on see täiesti võimalik. Suudaksin isegi vabalt, kuid pole seda viitsimist ja muid tegemisi vaja teha.Ei suudaks.
Vaata seda Aaronit, see Maxim või kes iganes see on mingi kilu.
big poppa pump
Membersorry, mulle vaatas seal lehelt vastu see kõurik: http://www.teenbodybuilding.com/maximm.htmsee aaron on ikka natsa parema kehaga, kui keskmine kergejõustiklane:)
Kuule eks ta ole jah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sinu arvamus nüüd: keemik või ei?
Tõesti, vaadake käsivarsi, ükskõik mida teha, nii suureks nad loomulikult teel kaheaastase treenimisega ei lähe.
-
AutorPostitused