big poppa pump
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
big poppa pump
MemberSelle kommentaari kohta ütleks nii, et paljude lisanditega on nii, et ei tunne midagi.Ja selle kohta ütlengi, kui ei tunne, siis ära osta.
Ei ole ka glutamiini puhul garanteeritud et sa midagi tunned.
Mõnikord on asi tootjas, mõnikord inimeses.
Pealegi, vähe treenitud inimesel polegi praktiliselt mingeid lisandeid vaja, saaks kõik vabalt toidust kätte. (No offence)
No offence taken.
Ega enne proovimist ei tea, kas mõjub või ei. Eks tuleb ikka omast käest ka õppida.
AGA, vaevalt, et rohkem treenitud inimestel see imesid teeb.
big poppa pump
MemberMina iseloomustan arginiini peale ühte kotitäit niiviisi: lisand, mida mina enam eales ei osta.
Ei näinud mingeid tulemusi arginiiniga või arginiiniga treenimisel, ning kuna katsetasin erinevate kogustega, siis selle süü ei olnud.
Mina ei täheldanud midagi. Ennem ostan glutamiini kui arginiini.
big poppa pump
MemberMa olen igati nõus, et wrestling on füüsiliselt sama nõudev ala kui ameerika jalgpall või jõutõstmine. Isegi rohkem, sest tänu sellele, et tegemist EI ole spordiga, puudub reglementatsioon võistluste sageduse, kasutatavate ainete, ühtsete reeglite puudumise jms jama tõttu võistlevad need mehed võibolla sagemini, kannatavad suuremaid vigastusi jne jne.Minu jaoks läheb joon spordi ja mittespordi vahel sealt, kus selgelt on selge, mis reeglite järgi mängitakse ja mis tingib edu ning et protsess ja tulemus on ette määramata.
Ja kui sa arvad, et Indy ringides tehakse palju shoote, siis ma arvan, et sa eksid – sellisel juhul näeks see asi ju välja nagu vabavõitlus. Aga ei näe ju. Ikka on seda, et pikali “löödud” vastase kohal trallitakse ja taotakse vastu rinda, mitte ei minda kohe võttesse, mis tooks võidu… kasutatavad tehnikad on võitluse seisukohast ebapraktilised, sest eesmärgiks nr. 1 on meelelahutus. Võistlusspordis on eesmärgiks nr. 1 tulemus. Harrastusspordis on eesmärgiks nr. 1 enese heaolu. Nii arvan mina.
Ma ei öelnud, ega arvanud, et indydel tehakse shoote (veteranid vahel stiffivad rohelisi vendi, aga see on alguse asi). Ma ütlesin, et seal pole stsenaariumeid, tead küll “stoorisid”. Matš on ikka nagu profimaadlusmatš on igal pool. Lihtsalt stoorisid pole. Ongi puhas profimaadlus.
Shoot-wrestling pole enam profimaadlus, niiet see läheb juba tänu sellele pildist välja.
big poppa pump
MemberKusjuures sommid mingit rida ajasid. Toks rääkis midagi, et oldi vahepeal nt Mr.Mesist huvitatud, aga ei tea kuhu see teema vajus.Jaa, põtradel on täitsa olemas. FCF – Fight Club Finland, eesotsas Michael “Starbuck” Majalahtiga. Neil on maadluskool ka, Salama ja Michael on instruktorid, 1500 eurot on õppemaks. Sinna aga mina ei kipu, sest viisavabadus Ühendriikidega tuleb kohe-kohe peale, ning siis on Atlantasse kasulikum minna. WWA4 siis. Odavam ja kogenenumad treenerid. Kindel arv garanteeritud matše ka, ning juhatajal on häid tutvusi. Plusse nii et tapab.
Ma mõtlesin Eestis profimaadluse rida ajama hakata tulevikus, ühte pioneeri on ju vaja, aga sinna on veel “palju talvi” aega.
Näed, Marek oleks hakkamas juba, nüüd on siis selline suur Kalevipoeg olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja poleks see midagi võimatut ka, kui juba Ameerika jalgapll niimoodi Eestisse toodi.big poppa pump
MemberKas jutt käib ikka “ameerika” maadlusest, wrestlingust
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ? Sellest, kus on stsenaariumid?Jah. Profimaadlus.
Stsenaariumid on ja ei ole ka. See, mida suurele avalikkusele ette söödetakse, jah seal on. Puhtal indy-ringil on sellega kahte moodi. See kas on või ei ole, ning mõlemat sorti promotsioone on olemas.
big poppa pump
MemberHuvitav loogika… kuna ma millegagi ei tegele, siis ma ei või arvamust avaldada. Ma ei saaks hakkama hotdogi söömise võistlusel, seega ma ei või selle kohta midagi arvata?Jutt on profimaadlusest ja see EI ole ju sport. Seal ei ole midagi vaielda.
Ja üleüldse:D Kuskohast võtad sina teadmise, ütlemaks, millega mina saan hakkama või ei saa?
Ega ma ei teagi, mis on sinu võimed, millega sa saad hakkama, millega ei saa. kindlasti saad paljude asjadega hakkama, mõnega paremini mõnega halvemini.
Kindlalt tean väita, et profimaadlejana ei saaks sa hakkama aga sinu suhtumise pärast. See muidugi ka, et rahvas tahab näha suuri Koljateid, pead olema VÄGA hea, et saada veidi väiksema mehena läbi.
Wrestling on sport sama palju kui seda on Ameerika jalgpall või jõutõstmine. Kõik äärmiselt rasked alad ja nõuavad suurepärast vormi.
EDIT: kust tõmmatakse joon spordi ja mitte spordi vahelt?
big poppa pump
MemberÜlalkirjutanu ei peaks ennast sugugi põlema panema. Aga kui selline arvamus on / oleks üldlevinud, siis võiks seltskond südame rindu võtta ja tunnistada millega tegemist on – samasuguse freakshow ja teatriga nagu seda on Wrestling – MITTE spordiga.(kummalisel kombel siit foorumist on niikuinii mulje jäänud, et üldiselt kui meeldib üks “ala” neist kahest, siis meeldib ka teine)
Ma ei hakka nüüd kaitsma profimaadlust ega vaidlema sinuga. Ühte asja ütlen vaid: sa ei saaks maadlejana hakkama, selle pärast sinu “wrestling ei ole sport” jura.
big poppa pump
Membertereselline küsimus, et kas selga ja kõhtu võib samal päeval teha`?
Võib ikka. Mina, kui seljavaluga maadlev inimene, teen neid just meelega samal päeval.
Tegelikult pole see väga õige asi öelda, sest teen kõhtu ka mõnel teisel päeval, kuid seljapäeval ikka.
big poppa pump
MemberAga kui neile jätta mingid spetsiaalsed juhised, et märkida mingi “Gift” sinna peale või midagi, nii ei läheks läbi? Nii olevat eBayst palju asju läbi tolli pääsenud.
big poppa pump
MemberOlen 20 a noormees, 184cm ja 75 kg. Plaan on korralikult juurde võtta, teen trenni: iga lihasgrupp 14 päeva jooksul 3 korda.Päevases toidus on vähemalt ca 130g valke, aga kui palju peaks olema teisi aineid, et tervisele kasulik oleks??
Rasvu proovi vähemalt 100g saada, see on hea ka selle pärast, et mõjub hästi testosterooni tasemetele.
Kui tahad kähku juurde võtta, siis oleks ehk 20:20:60 suhe päris hea. Seal on süsikaid veidi rohkem kui tavaliselt, kuid kiire metabolismiga ei tohiks see midagi liiga hullu teha.
Valkude osakaalu võiksid muidugi suurendada.
Kui see valkude/rasvade/süsikate suhe ja protsendid segaseks jäid, siis arvuta omal päeva toitude kaloraaž kokku ja jaga toidukordade peale ära. Siis saad iga toidukorra vahel neid sättida-jaotada. Protsendid on ühe toidukorra kohta.
Ehk jäi segaseks, küsi üle. Teadjamad võiksid parandada, kui vaja, kuid kaalus juurde võtmise sooviga oleks see üsna õige teguviis.
big poppa pump
MemberVäga viis pepu tõesti.
big poppa pump
MemberKust ja millistest kohtadest võin leida – Foskoliini, sünedriini ja arginiini?Tänan vastuse eest ,
Kairi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arginiini on Fitnessi e-poes ka olnud, nii palju tean mina rääkida. See on UFS L-Arginine. Viimati oli hind 300.- ja pakend oli 200g.
big poppa pump
MemberMa tean ühte vana kooli õpilast, kes praegu 15 ja surub 165
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
No mille jaoks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mille jaoks? Kas KÕIGEL, mida teha, peab olema praktiline eesmärk? Endal on ju hea, ta teeb seda enda jaoks ehk. Siis kui ma veel jõu nimel surusin, siis ma ei teinud seda ka mitte millegi spetsiifilise nimel, lihtsalt tahtsin. Nii kõvad tulemused mul aga ei olnud. Mitte lähedalegi.
big poppa pump
MemberMitu korda nädalas tegid nii?Vaid korra. Mul on jalgade jaoks üks terve päev eraldatud.
big poppa pump
Memberkas tegid sääre masinal, või kangiga ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma tegin säärepingil. See kuhu istud, ning siis põlvedele toetub see nö “kang”. Kangiga pole nii hea teha, see tuleks maha panna, ning siis võtab kauem aega. Püstiselt ei jaksaks ma vajalikku kangi turjalegi tõmmata, mul pole rebimine nii hea.
-
AutorPostitused