big poppa pump
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
big poppa pump
MemberMulle soovitati kunagi teha nii: võta palk, keri sinna ümber mingi vana madrats mitte väga paks, siis riie peale ja valmis.Aga seda ma järgi ei proovind
big poppa pump
MemberHelistasin Eesti tolli, sealt vastus:Netipoest on KEELATUD tellida.
Kui keegi sõber/sugulane saadab, siis tuleb enne saadetavate pulbrite/kapslite koostisega läbi käia ravimiametist, et see oma heakskiidu annab ja siis uuesti tolli poole pöörduda, et kui kinni peetakse, siis vastava paberi olemasolul sulle see kaup ikka kätte antakse.
Helistasin Soome tolli, sealt hoopis teine vastus:
Kui ei ole ravimid, siis anna aga minna.
Tra ma ei või, miks Eesti toll peab lolli mängima

Seegi hea, et Soome saab.
Mul on sugulasi Soomes küll, käivad Eestis ka võrdlemisi tihti. Head uudised minule
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siis saab ikka meletult odavamalt, kui hulgi tellida. Suurem valik ka.
big poppa pump
MemberWhey gold standardi kujud võiksid mainida, mida muud nad proovinud ka on. Mina isiklikult pole whey gold standardit proovinud, kahjuks suhtun eelarvamusega, kuna enamus kiidab tema maitset ja odavust, vähesed on midagi muud proovinud ja enamus ei räägi tulemustest.Odavust?
Mina olen lisaks ON Goldile ka FAST Hera 80, TwinLab Protein Fuel ja Tai Kane NO1 kasutanud, kõiki mitmeid kuid, ning võrdlusmoment on olemas.
Kui sina arvad, et kallim on parem, ning Nitro tech Hardcore on veel kõige parem, siis… TREENI, reklaamiohver, treeni! Kasva nagu sa ei saaks ei mingi muu valgu peal kasvada!
See oli naljaga pooleks öeldud, take it easy
big poppa pump
MemberWhey Gold Standard.
big poppa pump
Membersinu vanuses t88tavad k6ik meetotid :DTahad siis pikkaks korvpallurix saada?Töötavad jah, aga töötamisel ja töötamisel on vahe.
Korvpalluriks mitte, profimaadlejaks.
big poppa pump
Memberwow paris head tulemused sinu vanuse kohta aga ma arvan et sa olex paris super vormis kui sinu pikkuse juures olex kaal c.a 110kg
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oled k6vasti s22rt treenind nagu ma vaatan
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sääre jaoks ma lihtsalt leidsin meetodi, mis sinna liha juurde lapib.
Gümnaasiumi lõpuks võin täitsa 110kg kant olla ka. ise loodan, et ehk viskaks mõned sentimeetrid pkkust veel, aga see on vist kahjuks palju tahetud.
Pakun välja, et kirjutaks siia kolme baasharjutuse (kükk, jõutõmme, rinnalt surumine) kogusumma ka.
Huvitav oleks vaadata.
Minul tuleks vanade rekorditega 442.5kg
Rinnalt surumises ennast lähiajal ületanud ei ole – vaid korranud.
Jõutõmbe ja küki max pole üle 5 kuu proovinud, nng e usu, et mingi oluline vahe ka oleks.
big poppa pump
Member1.15
2.187cm
3.90kg
4.64cm
5.43cm
6.39cm
7.86cm
8.113cm (kui lailihas pingul, siis on 120alla, 119 millegagi)
big poppa pump
MemberSee harjutus koormabki päris palju ka õlgu, mulle see ka ei meeldi just seepärast. Kui teen, siis väikse amplituudiga, nii et töötab vaid rinna keskosa, käsi nö taha ei lasegi üldse.Kui on veel veidike vale tehnika, on vigastus kerge tulema. Vaheta harjutus välja, ning kui õlaga on ka muul ajal probleeme, võid lisada menüüsse glükosamiini
Vaata:
Võtan ise juba pikka aega, kuna kunagi oli põlvedega probleeme ja nüüdki vahel suure koormusega annavad nii õlad kui põlved veidike tunda.
Raksun ma ka igalt poolt, isegi kael on raksuma hakanud. Raksutan lahti ja pärast hea olla
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma raksutan ka kaela, on jah hea olla hiljem. Maadlejate seas ongi levinud see, et parem raksutada kaela omavoliliselt, kui nii, et matši ajal tulevad. Siis on vähe kehvem.
Kui kiiresti glükosamiin mõjub ka? Nädala ajaga tunneb vahet?
big poppa pump
MemberPlank, see on staatiline või on mingi liikumine ka juures?Staatiline.
Liikumist on ka muidugi – proovi, vaata kuidas värisema hakkad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>big poppa pump
MemberMa raksan seoses rohelise teega ühe loo ka vahele. Nimelt leidsin ühel päeval maitseainete ning muu taolise kapist rohelise tee pakikese. Tegin seda oma paar liitrit, ning jõin päeva jooksul ära. Mitte kogu päevale jaotatult, lihtsalt mingi tunni-pooleteise jooksul. Igatahes-igatahes, tahtsin jõuda selleni, et kuna muidu kohvi ega energiajooke suurt ei joo, (kohvi ei joo üldse) siis ei saa ma just palju kofeiini, ning see kogus mis teest sain, olgugi et väike, ei lasknud mul see öö magada. Kohe üldse mitte. Paar tundi olin lihtsalt voodis. Järgmine päev tuli teejoomine melde – kohe seostasin sellega.
Vot nii, aga ei tea ka, kas oli selle süü. Vahel harva läheb päevas pudel-kaks energiajooki, see küll unele mingit mõju ei avalda.
big poppa pump
MemberAlaselja treenimiseks tee”Supermeest”. See näeb välja nii, et paned end kõhuli põrandale, ning siis tõmbad enda lihased pingule, olles nagu vibu. Et jalad tõmbad sirgetena nii taha kui saab, ning käed sirutad ka nii kõrgele kui võimalik – sirgetena loomulikult.
Muide, kogu keha (jah, ka selja) tugevdamiseks on selline harjutus nagu Plank. Plank nagu puuplank.
Näeb tema välja nii.
big poppa pump
Membermmm võetakse küll- kaal küll probleem ei ole. 120 kilostel küll mitte! Ja kirja võib juba teele saata et tahab esimesel võimalusel teenistusse minna – keegi ei keela. minu arust on sea hea mõte
big poppa pump
Memberno minu kava on üksluine.
big poppa pump
MemberSamastuda saab nii mõnegi punktis välja toodud olukorraga.
Päris hea on jah.
big poppa pump
MemberIstudes kangi surumine eest saab välja näha kolme moodi, ei tea isegi millist TÄPSELT mõeldakse. On siis istudes military press (peopesad välja), surumine eest peopesad enda poole, ning Bruce Lee õlaharjutuse istudes variatsioon, mis kujutab endast rinnalt surumist – istudes.
Kaldun arvama, et mõeldakse military pressi.
AutorPostitused