big poppa pump
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
big poppa pump
MemberSooviksin teada, kui palju on postikulu kui tahan siit netipoest osta S 55 joogi ( maksab 250.- )? Elan Rakveres. Loodan et oskate vastata
big poppa pump
Memberpane info@fitness.ee peale see asi oma kontaktiga või mine poest läbi:)Väga täname
big poppa pump
MemberBON – hea, tubli, tugev (prantsuse keeles)SUNA – liiv, kruus (jaapani keeles)
Bonsuna – hea ja tugev liiv
Jep. Minu esimene mõte oli ka see
big poppa pump
MemberBON – hea, tubli, tugev (prantsuse keeles)SUNA – liiv, kruus (jaapani keeles)
Bonsuna – hea ja tugev liiv
Jep. Minu esimene mõte oli ka see
big poppa pump
MemberAeg ei ole küll harjutus, aga tema aitab ka.
big poppa pump
MemberSa kulutad oma kergejõustikuga liiga palju kaloreid, et “koguda uue aastani lihasmassi”. Vähendada võiksid kergejõustiku hulka muidugi, muidu ei tule su plaanist suurt midagi välja.
Ma tean ise ka inimesi, kes käivad trennide kõrvalt jõusaalis, ning nad ei ole kasvanud ei siiapoole-ei sinnapoole. Sa pead omal prioriteedid paika panema, kas kergejõustik või parem füüsis.
big poppa pump
MemberTahtsingi uurida,kas on kasu,kui nädalas 3-4* korda 5km joosta.Päris taime toitlaseks ei tahaks ka hakata,kuna isu on.
Toitumiskava võiks ka muidugi ära tellida.
Taimetoitlase jama on üldse mõttetu, kui tahad häid tulemusi naturaalsel viisil. Taimne valk ei ole üks parimate killast, kui eesmärgiks lihaste kasvatamine.
big poppa pump
MemberMul treener hr Link rääkis küll, et vastavalt 220 ja 240cm.
Aitab vaidlemisest – on 2.5m, las siis olla. Sain ka targemaks
big poppa pump
Member2,5 m siiski
big poppa pump
MemberTereKas keegi teab kui suur on kettaheite ringi diaameeter??
240cm
big poppa pump
MemberEfektiivne kogus on vist grammides, nii et ebapraktiline.Ebapraktiline küll, kuid kui niikuinii vürtsikat toitu teha, siis võiks seda mõnele teisele piprale eelistada.
big poppa pump
MemberTumepunane jah. Pidi ka vähesel määral rasvapõletust soodustama.
big poppa pump
MemberTea jah. Huvitav oleks küll teada saada, et mis see jama teeb.
No pagan, ON ju läätse moodi
big poppa pump
Memberhttp://www.screenshots.cc/show.php/15093_k.jpg.html1. Mis on seal pildil?
2. Mille poolest see kasulik/kahjulik on?
Läätsed pole?
Kui väga mööda panin, siis mul on hea vabandus – väsinud ja söömata
big poppa pump
MemberJälle üks eriti loll küsimus (mul on annet selliste koostamisel muide). Tähendab mis on massilisaja (nimi kõlab kuidagi huvitavalt lihtsalt), kas seda tarbida ka siis, kui tarbin proteiini ? Kui jah, siis millal ja kuidas? Samuti võite soovitada mõnda head ja paremat toodet, otsisin siit foorumist, aga ei leidnud selle kohta küll midagi.Massilisaja on proteiin lisatud süsivesikute ja muude lisanditega (kallimatel glutamiin ja kreatiin vms). Odavamad kasutavad süsikate allikana maltodekstriini ja/või glükoosi, kallimad (nagu Dorian Yates Lean Gain) kasutavad madalama glükeemilise indeksiga süsivesikuid. See välistab insuliini järsu tõusu ja seega ka rasvumise.
AutorPostitused