big poppa pump
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
big poppa pump
MemberMa teen E,K,R trenni ja igas trennis on ainult harjutus rinnale, mõjub…. pump on ka täitsa olemas, aga ma olen kuulnud (lugenud) kuskilt, et pigem vähem on parem, ehk siis äkki on sul 4 harjutust rinnale ühekorraga liiga palju?See on ka üsnagi hea idee, kuid kui teda huvitab just lihaskasv, siis need lisakordused mida ta neist harjutustest saab stimuleerivad rohkem lihaskiude.
Pigem veidi lihtsalt kohendada kava. Keskenduda “pumbale”, TUNNETADA lihast.
Liiga palju olen näinud rinnalt surumises õlgade ja käte suurepärast koostööd, lastes rinnalihastel puhata. Sellistel meestel on rind.. kesine.
big poppa pump
MemberPane suurem rõhk kaldpingil surumisele. Kordusi võid ka lisada hor. surumisel. Peale rinnaharjutusi tee üks pump-seeria lendamist ka, saad sinna vere käima kenasti.
Hantlitega võid suuremaid raskusi kasutada surumises, see aitab jõunäitajatele ka tublisti kaasa.
Peale trenni ikka korralikult sööd? Sa pead vähe valku saama ja insuliinitaset tõstma, pane koksi sisse või söö niisama mingeid kiireid süsikaid. See tõstab insuliini taset.
Aa, mingi staatilise venituse võiksid ka panna kavasse, näiteks enne pump-seeriat. Selleks võta hantlid millega jaksaksid teha 6-8 kordust ja hoia mingi minuti jagu neid rinna juures. Hea venitus, see ainuüksi on juba midagi, mis peaks sul rinnaarengu uuesti käima panema.
big poppa pump
MemberKuidas ma suutsin Tysonit mitte mainida
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Loodan , et jumalad andestavad mulle…Kõige elementaarsemad asjad ununevad ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>big poppa pump
MemberSteven Anderson (rohkem tuntud kui Steve Austin) ja mõned maadlejad veel. Järjestada ei oska.
Kulturistidest Arnold Schwarzenegger.
Ja noh, kontaktaladest Chuck Liddell ja Mike Tyson.
big poppa pump
MemberPooldan Martti K.-d. Ja jutt polnud hetkel mineraalidest, vaid valgust ja kreatiinist.Mida sellest kreatiinist ikka pugida, kui tavatoidust ehitusmaterjali peale ei tule.
Ikka alustalad enne paika, kui katust ehitama hakkad.
Ma tõin üldistavale väitele üsna konkreetsed näited. Jah, see ei käinud mul kreatiini ja valgu kohta, kuid mõte jääb ju siiski samaks.
Lisavalgugagi on nii, et kui tõesti ei ole aega päevas 6 korda süüa, siis jood ühe sheigi ära.
Ma saan aru küll, mida Martti püüdis öelda, sinu mõte on ka õige, kuid ma lihtsalt ei saa selle esimese väitega nõustuda. Teine läheb küll naelapea pihta.
big poppa pump
MemberACC puhul on laimi-maitseline ACC üsna ebameeldiva maitsega tõepoolest, et seda maitset võimaluse korral ei soovitaks valida, paraku ise just selle ostsin, kuna hetkel muud polnud saada, kuid harjub ka selle maitsega, oluline on ju tulemus. Aga ACC enne trenni on väga hea toimega, olen ise palju tõhusamaks trennid sellega saanud, seetõttu soovitan. ACC puhul toimivad selles sisalduvad hargnenud ahelega aminohapped põhiliselt ma arvan, need tekitavad trenni alguses kehale kerge kiheluse ja energilise seisundi.Mehed, Soomlaste arusaam laimimaitsest on võrreldes rootsalastega ikka väga kuradi hea. Proovige laimimaitselist EsaProd, saate aru
big poppa pump
MemberMis on effektiivsem kasa) kombona muscle(plus) ja AC-C
või
kreatiin ja whey (plus)?
Ma oleks vägagi õnnelik kui saaks teada !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Esimene, kuna seal on AC-Cs kreatiin sees juba (lisaks muule kamale)
big poppa pump
MemberTere!Mure selline, et tahaks käelihaseid kiirelt suurendada. Käin ise kergejõustikus, kus teen küll jõukas suht tihti harjutusi, kuid kätele erilist tähelepanu treener ei pööra. Loodan, et oskate soovitada tõhusaid harjutusi, millega saaksin käelihaseid kasvatada. Teen ka kodus iga hommik ja õhtu kätekõverdusi.
Jõusaali satun kuskil 4 korda nädalas.
Võiksite soovitada ka massilisamistooteid.
Sul peaks selle kergejõustiku pärast kaloraaž üsna kuradi suur olema, et lihaskasvuks ka veel kütet alles jääks.
Harjutusi saab harjutustepangast, kuid jah… sa pead väga tõsiselt sööma hakkama. Ehk on isegi selline väike massilisaja sinu puhul hea valik.
Kaloraazi tõstmiseks on palju lihtsaid mooduseid, kasuta otsingut.
big poppa pump
MemberAvaldan oma arvamust.Raskuseid mina üldse ei kasuta ja ainult on abiks saledusketas.Oluliseks pean soorituste puhtust ja fikseerimist.Peab tundma nn. füüsilist valu,kui hoida kõhtu pingul.Üks harjutus on põrandal maas ja tõstan jalgu ja pead ning kätega hoian tasakaalu. Lõpp asendis hoian mitu sekundid üleval ning pärast jalgu maha ei lase-4¤15 on mulle piisav.Siis rippes sirgete jalgade tõstmine aeglaselt 3¤20 korda.Vahelduseks olen saledusketta peal 3¤100 korda.Muidugi ketta peal saab jalgade asendiga raskust muuta.Loodan,et sain natukenegi aidata.Muidugi toidust ma ei räägi,sest sellest loeb ka palju.Tänan!Ära tee seda sirgete jalgadega, see käib selja peale. Seda tuleb kõverdatud jalgadega teha.
big poppa pump
MemberMa küsin siis siinsamas enda küsimuse kah ära, ei hakka uut teemat tegema. Mul on mingi pool purki aegunud kreatiini? Kas seda võib veel võtta? On keegi proovinud, kas aegunud kreatiin mõjub ka veel kuidagi?
big poppa pump
MemberKui ausa olla siis ma usun,et need naised täiesti tavalisel teel,ilma mingite lisa aineteda ei ole neid lihaseid saavutanud.. ( vb tõesti eksin aga..)Võib olla küll, aga ma ei usu et selle pärast pilt pandi.
big poppa pump
MemberSee “toitumisteadlane” jättis küll ebakompetentse mulje.
Kas olete püüdnud elus alla võtta? -Jah, kuid pole õnnestunud.
Midagi taolist siis tuli ka välja sealt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>big poppa pump
MemberNo kui aitab ja eriti just siis kui toitumine ei olegi korras, siis paluks teha iseendaga üks katseke, proovi minimalselt toituda ja söö ainult toidulisandeid. Vaata mis juhtub ja äkki räägiksid siis meile kah
big poppa pump
MemberSee on nüüd ka liialdamine, et ei toimi. Toimivad küll. Hästi toimivad, sest et kui toitumine ei ole korras, siis on teatud vitamiinide/mineraalide/toitainete vähesus või üldse defitsiit, niiet siis aitab toidulisand just metsikult.
Kui anda tsingivaegusega inimesele tsinki, või tsingi ja magneesiumi segu, siis kas see ei toimi?
Ei maksa liialdada. Tõsi ta on, et alguses peaks omale lihtsamad toitumis- ja treeningalased teadmised selgeks tegema, kuid ei maksa ju nii äärmustesse ka minna.
big poppa pump
MemberNo normaalne
Need tüübid käivad trennis sellisel ajal, kus treenivad vaid mehed, niiet nendel on eeslit hea teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused