big poppa pump
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
big poppa pump
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olen siin ringi vaadanud ja taibanud et kohupiim võib küllaltki kasulik olla peale trenni et siis sellest küsimus, et kui suures koguaes oleks nagu õige seda süüa ja kas kohupiimakreem lahendab asja ära,Kohupiimakreemis (oletades et sa mõtled mingit TERE toru) on suurem rõhk süsikatel. Võta parem mingi 200g pakk kohupiima. Ka TERE oma, rosinate, vanilje ja muu taolisega.
Aga sama hinnaklassi “peale trenni toidud” oleks ka näiteks mingi pakk kanafileed (Tallegg vms lõigud) ja pakk rosinaid või puuviljasegusid. Tervet pakki siis ei peagi, aitab väga hästi ka ainult pool või veelgi vähem. Kui seal on pähkleid ka sees, siis on eriti hea – saad rasvu ka.
detsember 4, 2008 at 5:19 p.l. in reply to: Kaido Leesmann surus uue Eesti absoluutse rekordi! #173420big poppa pump
MemberMa ei saa aru mis persetõusmisest te siin rääkisiste?See oli mingi jama, mida kadedad kaasvõistlejad levitama hakkasid.
big poppa pump
MemberMind võtab iga jala- ja seljatrenn higistama.
Kätega peab mingi eriti vinge trenn olema, et selja märjaks võtaks.
big poppa pump
MemberPeale seljavigastust good morningut teha ei tasu, küll aga teha sumo tõmmet lukus põlvedega?? Tule nüüd mõistusele tagasiJah. Need on erinevad harjutused. ja tegelikult see pole enam minu esialgse küsimusega seotud.
big poppa pump
MemberGood morning hea harjutus soovitan teha .Seda ei tasu peale seljavigastusi teha.
big poppa pump
MemberSedasi on ehk lihtsam ningi arvan et see ei mõju nii hästi reie tagasosale kui tavaline good morning, ei ole ise proovinud. Kuid kas sa tahad sellega reie tagaosa või selja sirgestajad ja alalselga treenida? Kui sa teed seda õigesti, siis sa ei tee alaseljaga tööd vaid reie tagaosaga. Seda siis standard god morninguga, kuid arvan et laiemalt mõjub rohkem alaseljale.Good Morningut ma ei ole kunagi teinud. See sirgete jalgadega Sumo tõmme… noh, see oli mingi ideevälgatus. Alaselga tegi päris hästi. Seda enam, et ma tegin seda peale tavalist jõutõmmet.
big poppa pump
MemberMiks sa Sumo jõutõmmet sirgete jalgadega teed, tavaliselt tehakse ikka jalad õlgade laiuselt sirgete jalgadega jõutõmmet?Tean jah, ma tahtsin vaheldust saada tavalistele jõutõmmetele.
big poppa pump
MemberPuhkus seeriate vahel tee ikka 1 kuni 2 minutit. Muidu ei saa suurt raskust kasutada. Lihased ei puhka nii kiiresti piisavalt.Kui viitsimist ja huvi on siis loe see raamat läbi: http://www.fitness.ee/lehed/amazon/materja…s_kulturism.pdf
Väga üldistav vastus. Sellest ta võib ka nii aru saada, et tõesti IGA harjutuse vahepeal puhkab kuni 2min.
Kas SINA puhkad käsi treenides 2 minutit? For that matter, kõhtu või mõnda muud väiksemat lihasgruppi treenides?
Raske kükk, jõutõmme ja sõudmine (ka rebimine) võivad tõesti rohkem aega nõuda seeriate vahel, mitte aga kõik.
november 26, 2008 at 7:59 p.l. in reply to: Kaido Leesmann surus uue Eesti absoluutse rekordi! #172316big poppa pump
MemberKaido, tea seda, et minul ega sellel kelle käest seda kuulsin, sinu vastu vimma ei ole. Mina pole Tartus seal olnud, ma täna kuulsin alles reisimuljeid sõbralt. Tema siis rääkis seda ka. Miks, ma ei tea. Ehk pidas mingit liigutust selleks pingi vastust äraminekuks – mine tea.
Minu poolt ka õnnitlused, ning võib selle teema rahule jätta, ehk läksid seal võitlustelgi pelgast kadedusest need jutud lahti.
november 26, 2008 at 7:47 p.l. in reply to: Kaido Leesmann surus uue Eesti absoluutse rekordi! #172312big poppa pump
MemberMa ei taha nüüd mingi party pooper olla, aga nii palju kui mina kuulsin (ja piltidelt nägin), siis läks Kaidol 270kg ajal tagumik pingilt lahti. Ega ei saa ju süüdistada ka – vaja suruda ju, suur raskus ka.Pärast olevat see seal jutuks ka tulnud, kuid siis tuli jõutõsteliidu presidendi staatus jutus välja.
Ma kuulsin seda juttu küll. Mingist staatusest juttu polnud.
Esiteks rääkis seda ainult 1 mees.
Vaatasin pärast ise videot 3-st kaamerast võetuna, eri nurkade alt, absoluutselt lähedale ka polnud.
Homme on siin video üleval, saad hinnata.
Näita mulle pilti, kus tagumik on lahti – jään huviga ootama?
Püüan saada, hetkel endal neid ei ole.
See võis ka mingi liialdus olla, kuid kuna tema ise võistles hoopis teises kategoorias, siis ei tohiks see teda ilmaasjata väga huvitada. Minu jaoks lisas just see usutavusele.
Kui tõesti nii oli, et täiesti puhas sooritus, siis loomulikult vabandan, kuna ma ei ole ise näinud, ning jutud on ikka jutud.
Ma uurin seda pildivärki ka.
big poppa pump
Memberheip, olen 16-aastane, käinud natuke alla kuu aja aktiivselt jõusaalis, eesmärgiga lisakilosid võtta ja suunata nad õigesse kohta
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
on tekkinud paar küsimist treenimise kohta:
1) tahan panna suuremat rõhku jalgade treenimisele. olen ma seni väga valesti talitanud, kui teinud 3×15 jalgadele, 2×15 ülekeha harjutustele ja veel 2×15 jalgadele. kas peaksin tegema vähem kordusi ehk näiteks 2×10, aga suuremate raskustega?
2) mis arvate kreatiininätsude ja mass2 toote kasutamisest? koos ikka võib tarvitada?
3) kas puhkuse seeriate vahel peaks olema umbes 30 sekundit?
4) jalgadele kõige kasulikumad harjutused? jalapress?
5) kas on kasulikum teha samu lihaseid iga päev või näiteks üks päev ülakeha, teine päev alakeha?
oootan vastuseid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>1)Pigem pane seeria-kaks juurde, kordusi võid alandada. Jalgadele on teinekord isegi hea teha suuri korudsi, eriti kükis. Sellel on AGA ka – pead ikka raskust ka kasutama korralikult.
2)VÕID ju ikka. Kreatiin ja massilisaja. Koos peaks päris õlitatult töötama.
3)Jaaaaaaaaa, KUI just ei tee väga jõhkrat kükki või sõudmist. Intensiivsust peab olema.
4)Kükk, käärkükk. Kõik kükid ühesõnaga. Ka jalapress, kuna seal saad teha nii nelipead, säärt ja reit.
5)Jagad ära, nii on palju tõhusam.
november 26, 2008 at 5:49 p.l. in reply to: Kaido Leesmann surus uue Eesti absoluutse rekordi! #172285big poppa pump
MemberMa ei taha nüüd mingi party pooper olla, aga nii palju kui mina kuulsin (ja piltidelt nägin), siis läks Kaidol 270kg ajal tagumik pingilt lahti. Ega ei saa ju süüdistada ka – vaja suruda ju, suur raskus ka.
Pärast olevat see seal jutuks ka tulnud, kuid siis tuli jõutõsteliidu presidendi staatus jutus välja.
big poppa pump
MemberKohalikus spordihallis. Masinad on küll naljanumbrid. Trenni saab tehtud.
ERITI rõvedad kettad on ka – nagu lasteaialastele. Mulle meeldivad need USA stiilis ilma katteta ja nurgelised palju enam, täislaaditud kang näeb ikka hoopis teine välja.
big poppa pump
MemberTäna ei või enam süüa , kell on 19.00 läbi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See kella 7me piir on väga suur mõttetus, kui sa just 8 või 9 paiku magama ei lähe.
big poppa pump
MemberMa olen neid asju proovinud.Aga miks ma peaksin vähe valku saama – siis lõppeb lihaste kasvamine täielikult.Said aru küll, ma ei mõelnudki väikest valgukogust.
Ja siis sa ei oska õigesti teha, kui sa pump seeriaga “pumpa” ei saa.
“Ma olen neid asju proovinud” – Proovi uuesti
-
AutorPostitused