big poppa pump
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
big poppa pump
Membermul siin jõusaalis on vaat a negatiivse kaldega kõhulihaste pink, mida annab reguleerida et ma usun et tollega saaks hakkama onju aga kas ma sisi teen nagu hantlitega lendamist seal peal?Sa võid mõlemat teha, lendamist ja surumist.
big poppa pump
Memberlugesin nüüd kuskilt et selle ees mainitud harjutuse nimi on “Trosside ristivedu” (vist) aga kindel pole….okei aga kas sa mõtled rööbaspuudel nagu noh ei oskagi seletada..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nagu triitsepsit treeniks? et lasen end seal alla ja kätega lükkad yles?Just just. Ainult et jalad tõmba tahad krõnksu, siis on kergem seda ettepoole kaldus asendit hoida.
Ja siis on veel selline asi nagu aeg. Aja jooksul tuleb alarind ka kenasti järgi.
big poppa pump
MemberSA mõtled neid “kaablitorne”. Mul ei tule ka õige nimi kohe ette.
Kuidas seda rinna osa treenida? Noh, üks oleks rööbaspuudel surumine ettepoole kaldega. Peale teisi rinnaharjutusi annab see eriti hästi tunda. Siis on veel pullover, mis teeb kogu torsot, ning hantlitega lendamised. Alarinna jaoks võiksid negatiive kaldega pingil lennata.
big poppa pump
MemberSaate nüüd öösel kõik rahus magada ikkagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Just just
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>big poppa pump
MemberNäete, mehed! Kamba peale tõime tõe päevavalgele!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>big poppa pump
MemberNojamh, vorm oli tüübil norm, trenni on teinud,jõudu jätkus. Tegi jah need surumised poolikult, ruttu. Aga ära tegi, lihtne tavaline mees ei ole. Ja edasi?Ei peagi midagi muud juhtuma, medalit sa mult ei saa.
Selline füüsise poolest Average Joe tegi 10kg väiksema raskusega, kui Eesti rekord 23 kordust.
See on lihtsalt üks asi, mis väärt vaatamist.
big poppa pump
MemberKui mu mälu mind ei peta, siis on sellele korra vastatud juba, ning vastus oli: ei, ei kaota.
Marek Kalmus vastas sellele vist. Kreatiinil ei ole energeetilist väärtust, asi selles.
big poppa pump
MemberMis on see hea meetod sääre jaoks, mis sinna liha juurde lapib ? Mul säär suht niruPõhimõte on lihtne. 100 kordust. Mitte korraga, teed niipalju kui suudad – siis puhkad kuni “kõrvetus” on läinud (üle 10 sek ära puhka) ja kordad.
Näiteks esimene seeria on 18 kordust, see tähendab et sul on 82 veel teha. Siis teed ja puhkad kuni 100 kokku saad. Järgmine nädal paned raskust juurde.
Üks asi veel, ära kasuta üleliia kergeid raskuseid. Sa võid veidi kergemaga teha kui oled tavaliselt teinud, kuid ära lase suurel korduste arvul end heidutada. Vahepealsed pausid on täiesti piisavad, et lihas oleks raskuse jaoks valmis.
Peale seda on eesel hea, kuid see on rohkem nagu icing on the cake.
Ma olen jalapressi peal ka säärt teinud, aga mulle meeldib “100” kõige rohkem – tulemused olid kõige paremad.
big poppa pump
Memberokei.aga kui ma ise 66kg 184cm, täitsa heas vormis olen, siis ei tasuks seda proovida?
päris 6llekõhuga vend ma nyyd ei hakka ju välja nägema, kui 75kg tahan saavutada (e siis 9kg kaalu t6usu) ja regulaarselt trenni teen?
Ei tasuks jah.
Ainevahetus saab päris hea põntsu sellest.
big poppa pump
MemberSee treeneritöö võib kohati ikka päris raske olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>big poppa pump
MemberTervist ja jaksu!
big poppa pump
MemberKui siin juba pilte ja värke üles riputati, siis ma annan märksõna: Reese Witherspoon filmis Walk The Line kehastamas June Carterit. Kuigi mulle meeldivad brünetid rohkem, siis see on üks blondiin, kelle kohta pole midagi halba öelda.
big poppa pump
MemberKuidas selle analüüsiga jääb siis?
big poppa pump
Memberläksin oktoobris jõusaali, lükkasin muidi nii 50-55kg ära aga nüüd teen seeriaid 80-85kg’ga30kg 3 kuuga, see on ka päris hea.
Näitab jällegi, et kõik (mõistlikkuse piires) on võimalik. Tee aga kükki ka, ning küll see rinnalt surumine sul kasvab.
big poppa pump
MemberTahad öelda et kui trenni algul lähed lükkad mingi 60 üles ja aasta pärast juba 110???natuke palju ei ole w või sul oli nii?
Väga võimalik. Ma olen natuke üle nelja kuuga saanud 32.5kg max-ile juurde, kuid see ei olnud mitte hiljuti vaid enda jõusaalitrenni algusaegadel.
-
AutorPostitused