big poppa pump
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
big poppa pump
MemberOsta teinekord mingi maitsestatud kohupiim. TERE rosinatega kohupiim on hea. Need kohupiimadtorud on ka head, kuid neis vähem valku – rohkem süsikaid.
big poppa pump
Member1. 125kg
2.162.5kg
3. 190kg
16, 92kg, 187cm
big poppa pump
MemberEi lahustu tõesti, täielikult vähemalt. Kuid tähtis on selle mõju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Monohüdraat ei lahustu, mikroniseeritud lahustub küll.
big poppa pump
MemberKindlasti süsivesikutega. Viinamarjamahl on väga sobilik.Jah, kuid kaugel täiuslikust. Sinna peaks vähe kaerahelbeid näiteks juurde blendima.
big poppa pump
MemberRõõmsat, ohutut ja õnnelikku jõuluaega kõigile!
big poppa pump
MemberKiievis pikendatakse jäsemeid http://www.correction.kiev.ua/limbs/limbs.htmDiscovery pealt ka just hiluti nägin, kuidas peksti (mitte ei lõigatud. Mingi meislitaolise pulgaga taoti) jalaluud pooleks ja pandi toru vahele.
Vat mis kõik ette võetakse.
big poppa pump
Member
big poppa pump
MemberSeda on tõesti mõistlik ära märkida, kellelt vastuseid oodatakse, aga enamik seda millegi pärast ei tee. Ilmselt eeldatakse, et kui keegi juba vastama hakkab, ju ta siis teab. Võib-olla peaks seda peaaegu kohutuslikuks tegema..Töötab ta igal juhul küll.
big poppa pump
MemberSee minu märkus oli pigem suunatud ühele kasutajale, kes enda sõnul “suruja tüüp” ei ole, aga ikkagi räägib, kuidas soojendust teha.Mis ma tahtsin öelda, on see, et soovitusi võiksid jagada need, kes asjaga tõsisemalt tegelenud on, ja tõesti teavad, kuidas peaks tegema. Viimasel ajal keeratakse enamus teemasid, kus küsitakse millegi kohta nõu, mingiks küsitluseks, kus iga algaja räägib sellest, kuidas tema midagi teeb. Teema mõte ei olnud aga selles, et välja selgitada, kuidas keegi midagi teeb, vaid et targemad inimesed annaksid nõu, kuidas õige on.
Kurb on see, et teadjate soovitused jäävad “niisama vastajate” postituste massi alla ja neid ei pane keegi tähele. Seetõttu ma märkuse tegingi, et teema algataja oskaks valida, keda rohkem usaldada. Ma arvan, et see on kasulik teadmine. Ma kõigi kompetentsitaset ei tea, ütlesin vaid selle kohta, kelle kohta teadsin.
Ma ei tea, võib-olla peaks kunagi välja mõtlema mingi süsteemi, mis võimaldaks inimestel määrata vastajate kompetentsitaset, sest olukord muutub aina kurvemaks ja kurvemaks. Iga algaja peab oma pühaks missiooniks jagama teistele algajatele soovitusi, mis segunevad spetsialistide soovitustega. Eriti masendav on olukord alamfoorumis “Küsi spetsialistidelt”, mis on mõeldud selleks, et küsimustele vastaksid spetsialistid, kuid praktika näitab, et küsimustele vastab igaüks, kes vähegi viitsib.
Ideel pole häda midagi, kuid mõned kes treeningstaaži põhjal oleks juba teadjamad mehed aga jõusaalis pole teinud suurt midagi, siis noh… neist pole ka tolku.
Neid ei anna välja filtreerida nii hästi, sest mõnel on looduse poolt rohkem rammu antud, ning tööd selle saamiseks tuleb vähem teha. Vot siis nõuandjat.
Siiski, ehk on võimalik näha konkreetsemate vastustega teemasid tulevikus. Las küsija esitab ise nõuded. Paneb paika, millist vastajat ta ootab.
Mina olen seda mitmeid kordi teinud, ning olen saanud enamustel juhtudel kiiresti ka asjatundlikku nõu.
big poppa pump
MemberTeema algatajale soovitan kuulata kasutaja tonn999 nõuannet. Ta vähemalt teab, millest ta räägib.Ei ole olemas ühte õiget.
Väga hea max surumise eeltöö on ka kerge hatnlitega lendamine, millega järgneb 3 seeriat kangisoojendust.
Esimene seeria on kerge raskus korraliku tehinkaga viiele kordusele, siis puhkad minuti (võibolla jood vett), paned veel raskusi peale, siis teed 3 kordust. Puhkad kaks minutit, veel raskust ja jälle 3x. Puhkad mõni minut ja siis paned max raskuse.
See nö. ülesehitus on tähtis küll, kuid teemaalgataja ei peaks nüüd kõike sõna sõnalt võtma ning tegemagi 6 või nii seeriat enne maxi.
See sinu “Ta vähemalt teab, millest ta räägib.” jättis sita maitse suhu.
big poppa pump
MemberMul läheb max raskus siis paremini üles kui ma rahulikult nö üles püramiidin. See tähendab seda et seeriast seeriasse lisan raskust kuni maksini jõuan, aga nende seeriatega ei tohiks ennast ära kurnata, vaid peaks mõnusalt soojaks saama lihtsalt.Ma teen jalapressi ja kükiga niimoodi. Kükiga on eriti hea.
big poppa pump
Memberlihas kasvab paremini kui teen rohkem kordusi ja väiksemaid raskusi?Kui lihastunnetus on olemas, siis teeb rind mõlemal juhul tööd. Rohkem kordusi (kuid intensiivseid kordusi,mitte half-ass) stiumleerib aga rohkem lihaskiude.
Neid võib täitsa vaheldumisi teha. Mul tuli alles hiljuti rinnal nö “kasvuspurt”. Siis ma tegin jälle suuremate raskustega (üle 80% max-ist, 6-9 kordust)
Lõppsõna: proovi järgi, näed mis sulle paremini mõjub.
big poppa pump
MemberEga eirinevate raskuste tõstmine enne max, tähenda ainult lihaste soojendamist.Jah, noh. Mina raskustega enne max ei tegele. Olen seda teinud, aga… enam ei tee.
big poppa pump
MemberVigastusega ei maksa kohe treenida jah. Sa peaksid seda kreemitama ja soojendama enne, et kergete raskustegagi tohiks teha. Mis sul muud üle jääb, pead jah jalad välja jätma.
Ma olen seljavalu pärast selja pea terveks kuuks puhkama jätnud. Tõsi, tegin alaseljale taastusharjutusi, kuid suuri raskusi ei vaadanud ka mitte.
big poppa pump
MemberMINA, kuigi ma ehk teistele seda ei soovita, teen maksimumikatsed nii, et sõuan ennast soojaks mingi 500m, siis venitan kergelt (õlad, rind) ja teen tühja kangiga mingi 15-20 korudst. Siis juba see plaadikoosseis peale ja suruma.
Aga samas, ma ei ole võistlev rammumees, ma tegelen pigem lihaste kasvatamisega – rammumeeste viis on ehk teine.
AutorPostitused