big poppa pump
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
big poppa pump
MemberMa lähen veidi offtopic jutu epale, kuid ei saa jätta märkimata, et Cell_Tech on TÕSISELT hea maitsega. Sõbra juures degusteerisin ära selle. Teinekord on liiga lääge, kuid õiges koguses on ikka sitaks hea maitse.
big poppa pump
MemberAGA, kuna sa küsisid JOOGI kohta, ning arvatavasti sa ei võta ülevalkirjutatut arvesse, siis ma soovitan siiski toidulisandid ka ära. Kas Lean Gain või tema odavamad poolvennad Serious Mass, Extreme XXL. Sealt saad mingigi kaloraaži paugu.
Vabal ajal olgu sinu sõbraks jogurt ja kohupiimatorud. Tervisesegusid võid ka närida.
Halvaad poes näed – ära ringiga mööda mine.
Vot tak.
big poppa pump
Memberega vahet pole mis firma oma proovid.. valk on valk.. järelikult on sul toitumine vigane, kui sa arengut ei märka üldse.No selles ei olegi kahtlust. Kui lihaste ehitamine on prioriteet, siis tuleks temal kaloraazi väga meeletult aegamööda tõsta, või siis korvpall ära jätta. Liiga palju olen näinud noori pallimängijaid, kes tulevad jõusaali ja teevad year in-year out samade raskustega trenni, ilma ühegi muutuseta füüsises.
Kui tahad et lihas kasvab, siis sa pead kas metsikult sööma hakkama, või korvpalli ära jätma ning ikkagi rohkem sööma. Valik on sinu.
big poppa pump
MemberKasv tuleb ikka trenni arvelt, lisandid aitavad lihtsalt rohkem/efektiivsemalt trenni teha.Kasv on rohkem toidulauas kinni. Trenn lammutab, toit taastab ja ehitab suuremaks.
big poppa pump
MemberRinnalt:80Kükk:50(ei tee seda)
jõutõmme:90.
kaal 80.
Hakka tegema. Hakkagi neile keskenduma. 80kg rinnalt surumine ja 90kg jõutõmme? See pole kellegi treenimine.
big poppa pump
MemberMa olen ka Gigolo-mehest saadik neid koju tahtnud.
big poppa pump
MemberKüsisin naiselt.Ütles, et tugevad käed ja õlad. Ikka on tunda, et mees, kui ümbest kinni võtab.
6-pack on rohkem pubede teema.
See on vist jah siiski liialdus. Kuuspakk tugeval ning treenitud mehel, ma ei ütleks, et ainult pubede teema. Aga naisi on ka erinevaid, mõni tahab üldse mingisugust lühikest mõmmit.
jaanuar 20, 2009 at 3:51 p.l. in reply to: Liigesetoidud glükoosamiin, kondroitiin, MSM, rasvhapped, kibuvits #180545big poppa pump
MemberVett võid hakata ka rohkem jooma.
big poppa pump
MemberMul sama probleem niisamagi lihtsaid seljaharjutusi tehes hakkab alaselg valutama
Seljuhul kui sul samaprobleem ja sumot tehes alaselg ei valuta siis soovks minagi teada mis vahe sellel sumol ja tavalisel jõutõmbel on ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sumol sul on jalad hästi laiali, siis on seljal vaja vähem töötada. Lühem maa on kangil liikuda. Proovi järgi, tunned ise ära vahe.
big poppa pump
MemberÕnne ja kordaminekuid!
big poppa pump
MemberKuu ajaga sa kindlasti vahet ei tunne/ei näe.
Teadmatus, teadmatus… Teen mõlemat, just to prove a point
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>big poppa pump
Memberhttp://www.t-nation.com/free_online_articl…fact_or_fictionsa pead vist seda artiklit silmas. selle järgi peaks antud harjutustest rinnakorvi suurendamiseks kasu lõikama noored kuni 20-ndate algusaastateni, mil leiab aset lõplik luustumine.
Ma olen seda ka lugenud, aga tegelt oli siiski üks blogi.
Ma ise igatahes kavatsen seda kuu aega vähemalt proovida. Eks saab nägema.
big poppa pump
MemberSoojendus oli üle kõige
big poppa pump
Memberaasta lõpus saan korraliku vastuse anda kuid hetkel 130kg
big poppa pump
MemberÄkki proovid etteasteid kang turjal.Pole küll päris kükk, aga alaselga ei koorma ja võtab läbi küll.Raskus on selle puhul samuti väiksem, kui tavalise küki puhul.Kasvuhormooni ja testosterooni tõstavad kõik sellised harjutused, kus töötab kaasa suur osa keha lihasmassist ning mis on tehtud piisavalt suure raskusega.Käärkükk. See on hea jah. Tuharat ja reie kakspead võtab meeletult läbi. Järgmine päev valus istuda, kui üle pika aja teed.
AutorPostitused