big poppa pump
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
big poppa pump
MemberPalju õnne ja tervist mürakas!
big poppa pump
Member188, 98, 16
big poppa pump
MemberSüsivesikuid tavaliselt puuviljadest hommikul.. söön vahest banaani teinekord apelsini.. ei lähe väga pudrud peale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mis tatrapudrust arvate:D ? too (Y)Tatrapuder on väga hea valik. Sinna paned veel hapukoort, veidi soola ja sidrunipipart ja lõikad tomatit veel kõige peale – väga viis toidukord.
big poppa pump
MemberSelge. Nii ma olengi teinud. Aga sooviks veel nõu mitmekesisema toidu kohta.? Ei oska nagu hommikutti midagi väga valgurikast süüa:D Kodujuust ja muna nagu ainukesed asjad suht..Kust sa hommikuti süsikaid saad?
Kui see oleks näiteks kaerahelbepuder, siis 3 keedetud muna sinna kõrvale ja kõik on tip-top.
big poppa pump
MemberEi mitte seda, aga nii kõvasti juba läikisid, mõni kaugelt vaatab võibolla, et mul juuksed kaks nädalat pesemata, rasvased
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mis siis, paar tundi tagasi pestud.Tegelikult iga päev ei tulekski juukseid pesta – see teeb rohkem kahju. Juustele on see oma õli, või mis ta on, hea.
Aga teisalt, endal on veidi jama niimoodi.
big poppa pump
MemberNüüd saavad paksukesed põhjendada, miks nad ei saa kaalust alla võtta ja sõõvad oma koogikesi rõõmsalt edasi.Jah, nüüd pole seda vana vabandust “I’m not fat, I’m big boned” vaja, uus ju varnast võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>big poppa pump
MemberNüüd tee see vahetult enne tarbimist valmis.
big poppa pump
MemberNimelt olen 3 nädalat tarbinud 300g kreatiini tünni. Asi selles, et ma tarbisin 3 nädalat jutti sedasi kreatiini: mitte trennipäevadel 10g, trennipäevadel 20g (2 korda nädalas teen trenni). Ja kreatiini on alles umbes 40g tänaseks. Et mismoodi ma peaksin seda kraami edasi tarbima? Muidu pakendil sedasi kirjas:“Kreatiini võtmist alustatakse tavaliselt 5 päevase laadimisperioodiga, mille ajal kreatiini võetakse 20g päevas.
Võtta 5g enne hommikusööki, enne trenni, pärast trenni ja koos päeva viimase toidukorraga.
Laadimidperioodi järel võetakse 5-6 nädalat 5-10g päevas.
Pärast seda järgneb 2-4 nädalane paus kreatiini kasutamises.”
Secondly: Mul on enne trenni valmistanud kreatiini võtmine natuke probleeme, pole leidnud sobivat võimalust kuidas seda võtta kuna vahepeal koju ei lähe peale kooli. Tegin siis eile kodus pudelisse kreatiini lahuse valmis. (soojas vees lahustasin kreatiini täielikult ära + viinamarjasuhkrut + siirupit). Hakkan enne trenni sisse jooma ja vaatan et kõik kraam on kristaliseerunud, umbes nagu liivaterade söömine.
Sa panid sellega ka puusse, et eelmine päev valmis tegid.
Kreatiin “lahtub” ära vedelikus, kui seda hoiad tundide viisi (muutudes kreatiniiniks), ning siis ei ole ta enam lihastele kasulik. Kreatiini pead kohe ära kasutama, mitte nii et teed “igaks-juhuks” valmis selle sheigi.
big poppa pump
Membersöö aknakitti.Kahjuks ei oska soovitada kus seda imelist toodet veel müüakse.
Jah. Aknakitti, või siis venita niisama.
big poppa pump
MemberEriti kasutud vastused siin teemas kui vastus on tegelikult nii lihtne:Treeni rinnalt surumist hantlite või sangpommidega ja raskus vali nõrgema (ma eeldan, et ka väiksema) poole järgi. Raskuseid kasvata samuti selle järgi. Lisaks tee ka harjutusi, mida tehaksegi ühe poolega korraga jällegi võttes raskused nõrgema poole järgi.
Mina jään oma vastusele kindlaks. Kust sa tead et ta seda juba ei tee?
Sinu lähenemine nõuab ka ühte asja mis juba, oh imet, välja toodi: aeg. Aega, et tulemusi näha.
big poppa pump
MemberLisaks veel sellele seda,et jõutõmbe näol on tegemist kõige rakenduslikuma harjutusega, trennis omandatud jõud on suurepüraselt kasutatav ka elus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>On küll. Laomehed teavad küll, kui hea on aluse pealt viimast tsemendikotti võtta tööpäeva lõpus

big poppa pump
Memberaga mis tegema pean siis?
big poppa pump
MemberMees. 46.
big poppa pump
MemberEi soovi uut teemat teha ja foorumi ruumi raisata, kuid küsiks omaltpoolt kah ühe küsimuse :Nimelt, on soovitatav trabida trennijärgset sheiki max. 30min peale trenni, sest lihtastel on see nö. “käsna” effekt väidetavalt vaid ~60min peale trenni.
Kas asjal on üldse mõttet kui tarbida sheiki (minupuhul valk ja süsiv. 1:2) juba 45-60min peale trenni?
Ma eeldan, et sa teed peale trenni akrdiot või mängid kossu või midagi?
On erinevaid uuringuid läbi viidus. Mõni väidab seda, et koheselt peale trenni tuleks endale süsikalaks sisse ajada, et siis insuliinitõusu esile kustuda. 40-60 min peale seda proovid siis valke saada. Teine ütleb, et süsikad insuliinitõusuks on head küll, kuid kasutu on see efekt. Kolmas jälle, et treeningjärgne sheik, toit ilma rasvata on üldse saast. Võta näpust
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõige õigem oleks sul ikkagi see peale trenni kohe ära juua. Lihtne, väga laialt levinud – ühesõnaga, töötab hästi.
big poppa pump
MemberSõber kasutab?Kuidas tulemused on?Ega ta ei kurda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kasvab kenasti. Ta joob selle enne trenni ära.
AutorPostitused