big poppa pump
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veebruar 26, 2009 at 3:59 p.l. in reply to: Mitu tundi te päevas arvutis “vaba” aega veedate. #154142
big poppa pump
Member3-7. Pigem ikka need suuremad arvud.
big poppa pump
MemberTee korralikult kava järgi ja ära ülepinguta,küll nad tulevad kah.Need kõhulihased alguse asi,pärast ei viitsi neid tehagi enam.Küll sa hakkad viitsima, kui seljavalu tuleb sellest et kõht nõrk on.
big poppa pump
MemberKuidas sa magad? Selili, külili, kõhuli? Kui selili või külili, siis hoia põlved kõverdatud. Külili on see kõige mugavam.
big poppa pump
MemberUndertaker hakkas mingi hetk MMA-kindaid kasutama ja on matšides gogoplatasid teinud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Peate lihtsalt mõtlema seda, mis imagot välja saata tahate ja mida taotlete. “Võttes” eestikeelseks terminiks “profimaadlus”, suurendab seda, et iga päris-võitlusspordi entusiast annab suurema panuse sellesse, et valgustada kõiki selles, et see “profi” ei ole päris täpne termin ja “maadlus” on kah midagi muud ja üleüldse võistlusspordiga tegemist kindlasti ei ole.
Kui positsioneerite algusest peale asja kui mitte sporti vaid meelelahutust, siis pole nagu kellelgi midagi kobiseda…
Hakkas jah! TA on tegelikult suurem MMA fänn ka. Väga paljud profimaadlejad on. Nemad ju ka ikkagi mehed meeste seas.
Tal on mingi Triangle Choke ka
big poppa pump
MemberToomas Lepp ja Oliver Kruuda, mehed kes viimasel ajal , kui lugeda uudiseid meediast, ei oskaks nagu rahaga midagi peale hakata. TV on aga mõlemale südamelähedane teema. Äkki näkkab. Mingite nurgapoodnike ja väikefirmade käest raha küsima minna oleks lootusetu praegusel ajal.Jah, seda tõesti. Ma püüan nendega ka ühendust saada.
Treener oleks olemas, ning raha ongi vaja esialgu vaid tema sisse toomiseks ja ringi ehituseks. Muidugi on vaja ka teatud hoonet või spordihalli kus treening toimuks, kuid see on juba väiksem summa.
Oleks vaja ka kedagi, kelle kätte pealinnas ohjad anda, kuna sealt tuleks suurem osa talenti.
Ise Saaremaalt, ning ma võin olla küll liikumapanev jõud selle ettevõtte taga, kuid minu kohalolek ei saa olla alati garanteeritud.
Kõik huvilised peavad ka arvestama treeningu maksumusega, mille saab osamaksetega tasuda. Ehk on võimalik koos midagi välja töötada, mingi finantsplaan või nii.
Jutt käib 9000-11000 kogu treeningu eest, makstud üle kogu treeniguperioodi.
big poppa pump
MemberVot need olid ikka mehed jah.
Teate, mehed, et hetkel jääb asi raha taha. Kui saaks piisavalt sponsorlust, siis me saaksime selle ära teha. Ma saaksin treeneri sisse tuua.
Ring tuleks koha peal ehitada, see on nii odavam. Ring ja treener on alguses suurimad kulud. Eestis on tänu Digi TV väga suurele buumile palju eratelekanaleid, mis näitavad korduseid korduste otsa. Miks mitte panna sinna midagi mis on väärt vaatamist?
Eestis seisavad paljud spordihallid tühjana. MEHED; PUHUME NEILE ELU SISSE!
Eesti tuurid oleksid edukad, sest et see on testosterooni täis meelelahutus.
Väike rahasüst ja ise tööd teha, see on KÕIK mis vaja.
Paneme pead kokku ja teeme asja ära
big poppa pump
MemberMa loodan, et Eestis ei juurdu selline sõna nagu “profimaadlus”. Tegu on ju ikka showmaadlusega.Kardan et kui nüüd asja käima lükkaks, siis mugandame ikka selllise termini nagu professionaalne maadlus (lühidalt profimaadlus).
big poppa pump
MemberVabandage mu ignorantsust aga kas profimaadlus on see kus kostüümides mehed etteantud süzee järgi üksteise peksmist teesklevad?Ei.
See on midagi, mida väiklane inimene ei saa kunagi mõista.
Aga tänan huvi ilmutamise eest!
big poppa pump
MemberKus ennast kirja saab panna?Väga hea!
Ma loodan, et ma saan sellele lähitulevikus ka vastata.
Nii rahvas, algus tehti ette – hakake nüüd häält tegema!
big poppa pump
Membermis harjutus on :haamer:Võtad hantli kätte, ning siis tõstad selle õlani. Samal ajal hoiad küünarnuki keha lähedal, ning peopesa suunatuna
sisse.
big poppa pump
MemberÕnne ja jaksu!
veebruar 11, 2009 at 5:33 p.l. in reply to: TEGIJATE TREENING: Mikk Raudsepp – Jalad, Sääred #183513big poppa pump
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mmmm, no on see kangiga versioon, mille Hackenschmidt leiutas, see et kang on selja taga ja siis tõstad seda. Nelipea töö.Teine on see masin juba, millega sa tegid pöialetõudu. Hack-masin vms.
veebruar 11, 2009 at 5:01 p.l. in reply to: TEGIJATE TREENING: Mikk Raudsepp – Jalad, Sääred #183508big poppa pump
MemberMikk, kas teed jalgu nädalas korra või on nad sul eri päevadele jagatud?
Kas oled katsetanud kunagi kükil sellist printsiipi nagu 20-ne kordusega kükk?
Kas kükil teed pigem laia või kitsa jalgade asetusega?
See on kõik
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ah, ei, üks asi veel. Räägi oma suhtest Hack kükiga: teed, ei tee, masin või kang jne.
big poppa pump
MemberEi normaalne!
Nii noorel mehel selline jalg, see pani küll nüüd oma tikke häbenema!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga võimas vend see Mikk ikka.
Kui loed, siis Jõudu!
big poppa pump
MemberKes see suur jurakas on?
-
AutorPostitused